Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.486
- Πόντοι
- 8.846
πράκτορας...Σκέφτομαι να το αναρτήσω και στα Τούρκικα, μπας και το δουν καλύτερα. Τι λες;
μιλάς τουρκικα παπούλη?
πράκτορας...Σκέφτομαι να το αναρτήσω και στα Τούρκικα, μπας και το δουν καλύτερα. Τι λες;
Δεν ξέρω.Σκέφτομαι να το αναρτήσω και στα Τούρκικα, μπας και το δουν καλύτερα. Τι λες;
alti-dokuz-dört-dokuz-üç-iki-dokuz-sıfır-bir-dörtπράκτορας...
μιλάς τουρκικα παπούλη?
Αυτό κύριε δεν λέγεται.alti-dokuz-dört-dokuz-üç-iki-dokuz-sıfır-bir-dört
alti-dokuz-dört-dokuz-üç-iki-dokuz-sıfır-bir-dört
Πιστεύω να ηρεμήσουμε τώρα ή όχι;alti-dokuz-dört-dokuz-üç-iki-dokuz-sıfır-bir-dört
Ορίστε, στο έσιαξα...Αυτό κύριε δεν λέγεται.
Αυτό για να το πεις θα γίνει η γλώσσα σου κοτσίδα
Βρες το βίντεο στο YouTube
Δε μπορώ από το κινητό
Εγώ φεύγω,πάω για μπανάκι απογευματινό.Πιστεύω να ηρεμήσουμε τώρα ή όχι;
Αυτό χαχαχαχαχαΟρίστε, στο έσιαξα...
Και εγώ μία από τά ίδια, καλές βουτιέςΕγώ φεύγω,πάω για μπανάκι απογευματινό.
Αυτό χαχαχαχαχα
Αμήν...Πιστεύω να ηρεμήσουμε τώρα ή όχι;
η αληθεια ειναι πως βγαζει γουστα...Όταν ένα μέλος 10 χρόνια λέει ότι στήνει τον Πειστευω.
Οταν ένα μέλος 10 μέρες αποθεώνει κρατάω μικρό καλάθι.
Οταν γίνονται συνέχεια άκυρα ποστ δώσε μου το τηλέφωνο σου γίνονται για να μείνει το νήμα ψηλά.
Αλλά ρε μάγκες, άλλες κοπελίτσες που έχουν στήσει στο ραντεβού τις έχετε στήσει στο απόσπασμα...
Εδώ χάδια...
Γιατί?
Το χρυσό μουνι έχει η δεσποινίς ή το χρυσό κωλο?
Για τους Άπιστους ΘωμαδεςΣυνάντηση με την Ιωαννα χθες το απογευμα, παιδευτηκαμε λιγο μεχρι να συναντηθουμε και με ευθυνη δικια μου λογω περιορισμενου χρονου απο την πλευρα μου.
Πότε δεν μπορουσε η ιδια πότε δεν μπορουσα εγω, ενω μου εδινε εναλλακτικες επιλογές ραντεβου, παρολο που νομιζω οτι ειναι επιλογη της τα λιγα ραντεβου.
Απο την στιγμη ομως που συντονιστηκαμε, η συναντηση κανονιστηκε ευκολα και γρηγορα. Υπομονη χρειαζεται παιδια και συντονισμος.
Στα του αγωνα το τι εγινε στο δωματιο δεν περιγράφεται, το έχουμε διαβασει και σε προηγουμενα ποσταρισματα και κριτικες!!! Αν πας ανυποψιαστος και χαλαρος υπάρχει μεγαλη πιθανοτητα να φύγεις σερνοντας!!! Εγω θα σταθω και στον χαρακτηρα της που ειναι ενα πολύ καλό και ντομπρο κοριτσι που σπάει αμεσως τον οποιο παγο και την οποια αμηχανια υπαρχει, βεβαια αυτο εξαρταται και απο τις δυο πλευρες. Μολις βρω χρονο θα ανεβασω και κριτικη αν και δεν θα διαφέρει πολυ απο οτι έχουν γραψει τα υπολοιπα παδια!!!
Ιωαννα να εισαι παντα καλα και σε ευχαριστω για το χθεσινο μας απογευμα!!! Θα τα πουμε συντομα!!!