aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.620
- Πόντοι
- 11.956
Και φυσικά θα πληρώσω κανονικά όσα πρέπει
Θα σ΄αφήσει η σύζυγος τόσο αργά να βγεις έξω ή λείπει και θα την φέρεις σπίτι;;Σήμερα βράδι κατά τις 11 και μετά Ιωάννα θέλω να σε συναντήσω κανόνισε πρόγραμμα να βρεθούμε περιμένω προσωπικό μύνημα
Σπίτι ποτέ είναι νόμος αυτός ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται...και ναι βγαίνω αργά έξω όχι τώρα από πάντα εάν κανονίσω με κανά φίλο χαχαχαΘα σ΄αφήσει η σύζυγος τόσο αργά να βγεις έξω ή λείπει και θα την φέρεις σπίτι;;
Δεν πάω σε τέτοιες περιοχές κίνηση δεν έχει στην Αθήνα υπάρχουν και αλλού ξενοδοχεία και να πληρώσω την διαφορά χαχαχαΤέτοια ώρα να προσέχεις εκεί στο Μεταξουργείο γιατί είναι επικίνδυνα
Θα προτιμάει ραντεβού μεγαλύτερης διάρκειας.Εγώ μετά από 3 φορές που πέρασα τέλεια πλέον δε την βρίσκω κ όλο μ το ακύρωνε.. φαίνεται γίνονται διακρίσεις. οπότε καλά να περνάτε οσοι πατε αξίζει είναι απ' τις τοπ
Και τις τρεις φορές την βρήκες στο τηλέφωνο....έχεις και τηλέφωνο.... παίξε τζόκερΕγώ μετά από 3 φορές που πέρασα τέλεια πλέον δε την βρίσκω κ όλο μ το ακύρωνε.. φαίνεται γίνονται διακρίσεις. οπότε καλά να περνάτε οσοι πατε αξίζει είναι απ' τις τοπ
Οκ 2 ώρες θέλωΘα προτιμάει ραντεβού μεγαλύτερης διάρκειας.
Έχεις ιδιαίτερα γούστα εσύ γι'αυτό μάλλον ...ευχαριστούμε που μας την παραχωρειςΕγώ μετά από 3 φορές που πέρασα τέλεια πλέον δε την βρίσκω κ όλο μ το ακύρωνε.. φαίνεται γίνονται διακρίσεις. οπότε καλά να περνάτε οσοι πατε αξίζει είναι απ' τις τοπ
Έχεις ιδιαίτερα γούστα εσύ γι'αυτό μάλλον ...ευχαριστούμε που μας την παραχωρεις
Πιο μαλακα σκαλωμενο άνθρωπο εδώ μέσα δν έχω ξαναδείΈχεις ιδιαίτερα γούστα εσύ γι'αυτό μάλλον ...ευχαριστούμε που μας την παραχωρεις
χλωμο το βλεπωω ,πρεπει ειδη να το λομπυ τηςΗ ίδια ας ανεβάσει μια φωτογραφία
Πιο μαλακα σκαλωμενο άνθρωπο εδώ μέσα δν έχω ξαναδεί
Φίλε αίολε θα σε παρακαλέσω :Σήμερα βράδι κατά τις 11 και μετά Ιωάννα θέλω να σε συναντήσω κανόνισε πρόγραμμα να βρεθούμε περιμένω προσωπικό μύνημα
Φιλε shapiens λες για αυτο να μην του απανταει....?????Φίλε αίολε θα σε παρακαλέσω :
Μήνυμα
Θηλυκό
Θυμήσου, πρώτα το η και μετά το υ κσι στα δύο...
....τι το θελες το "θυμησου" ρε Αιολε!!!Μήνυμα.... θηλυκό....θημυσου...σωστά τώρα ....αυτές τις τρεις λέξεις μου είπατε έχω ελπίδα αν και η τελευταία λέξη μάλλον είναι λάθος