petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.671
- Πόντοι
- 41.813
Έχει ρε εκπρόσωπο τύπου το κορίτσι.
Ας το στείλει αυτός
Έχει ρε εκπρόσωπο τύπου το κορίτσι.
σε εστησε εννοεις πως αργησε ή δεν ηρθε καθολου; κι αν ηρθε με ποση καθυστερηση;Ναι ρε το τσίμπησα και το κρατάω να την πηδάω μόνο εγώ.
Χαχαχαχαχα
Λοιπόν για την ιστορία.
Το τσίμπησα όπως λες στην αρχή όταν πρωτοανοιξε το νήμα εδώ, κανονίσαμε τρεις φορές και τρεις φορές με έστησε.
Αυτό μόνο επαγγελματικα σωστό δε το λες. Τα περί λιγων ραντεβού κλπ παπαριές που θα πουν ορισμένοι τα ακούω βερεσε. Προχώρησα παρακάτω και χρωστάω κριτική για το φέρσιμο της.
Αν θες και εσύ να βρεις τηλέφωνο,ψάξε στο νήμα που έχει αναρτηθεί πολλές φορές.
Κάνε μετά αίτηση,πάρε Αρ. Πρωτοκόλλου,στησου στην ουρά να περιμένεις πότε θα σου απαντήσει και μόλις κλείσετε να μην είσαι και τόσο σίγουρος ότι θα την δεις όμως.
Αυτά.
Μυστη μπορει να φιλοσοφουσε εδω μεσα και γι αυτο να σ εστησε.Ναι ρε το τσίμπησα και το κρατάω να την πηδάω μόνο εγώ.
Χαχαχαχαχα
Λοιπόν για την ιστορία.
Το τσίμπησα όπως λες στην αρχή όταν πρωτοανοιξε το νήμα εδώ, κανονίσαμε τρεις φορές και τρεις φορές με έστησε.
Αυτό μόνο επαγγελματικα σωστό δε το λες. Τα περί λιγων ραντεβού κλπ παπαριές που θα πουν ορισμένοι τα ακούω βερεσε. Προχώρησα παρακάτω και χρωστάω κριτική για το φέρσιμο της.
Κάνε μετά αίτηση,πάρε Αρ. Πρωτοκόλλου,στησου στην ουρά να περιμένεις πότε θα σου απαντήσει και μόλις κλείσετε να μην είσαι και τόσο σίγουρος ότι θα την δεις όμως.
Αυτά.
Και εμενα.....ραντεβου με στησιμο που ουτε καν πηρε η ιδια.....πηρα εγω πριν το ραντεβου το οποιο και ακυρωσε γιατι κατι της ετυχε....φαντασου να πηγαινα και να στηνομουνα στο χοτελ.....Ναι ρε το τσίμπησα και το κρατάω να την πηδάω μόνο εγώ.
Χαχαχαχαχα
Λοιπόν για την ιστορία.
Αυτά.
Τα έχω αναφέρει ολα στο νήμα πιο πίσω.σε εστησε εννοεις πως αργησε ή δεν ηρθε καθολου; κι αν ηρθε με ποση καθυστερηση;
Είσαι 10 χρόνια μέλος εδώ με προσφορά όποτε δεν υπάρχει αμφισβήτηση στα λεγόμενα σου .Ναι ρε το τσίμπησα και το κρατάω να την πηδάω μόνο εγώ.
Χαχαχαχαχα
Λοιπόν για την ιστορία.
Αυτά.
Η ασυνέπεια και το στήσιμο στα ραντεβού με την Ιωάννα είναι κανόνας και το ίδιο το έχουν αναφέρει στο φόρουμ πολλά μέλη.Είσαι 10 χρόνια μέλος εδώ με προσφορά όποτε δεν υπάρχει αμφισβήτηση στα λεγόμενα σου .
Απλά γνωρίζουμε όλοι ότι ραντεβού με ανεξάρτητη έχει τα ρίσκα του .
Δεν υπάρχουν οδηγοί , γραφεία . Είσαι εσύ και η κοπέλα με ότι συνεπάγεται αυτό .
Και σε μένα κούκλα οπότε μπορείς.Παιδιά απαντάω τώρα σε όλα σας τα πμ
Τον ίδιο αριθμό έχω δεν έχω αλλάξει κάτι
Ρε παιδιά παρατήρησα ότι σαν νέο μέλος δεν μπορώ λέει να δεχτώ μυνήματα να κάνω λαικ κτλ. Θέλει λέει πέντε ποστ. Ποστ είναι μόνο οι κριτικές?Γελάς με τον πόνο μας κουφάλα.
Το τσίμπησες το τηλεφωνακι εσύ και γελάς με τους άλλους.
Εγώ από την άλλη το βρήκα το τηλέφωνο κάπου εδώ μέσα, το ανάρτησα αλλά ενώ μάτια έχουν δεν το βλέπουν. Την γκόμενα δεν την έχω καλέσει και ούτε πρόκειται, δεν είναι του γούστου μου.Γελάς με τον πόνο μας κουφάλα.
Το τσίμπησες το τηλεφωνακι εσύ και γελάς με τους άλλους.
Ευχαριστώ φίλε.Εγώ από την άλλη το βρήκα το τηλέφωνο κάπου εδώ μέσα, το ανάρτησα αλλά ενώ μάτια έχουν δεν το βλέπουν. Την γκόμενα δεν την έχω καλέσει και ούτε πρόκειται, δεν είναι του γούστου μου.
Ioanna34 - Page 46 - bourdela.com forum
Καλησπέρα σε όλους ειμαι η Ιωάννα 34 ετών Ελληνιδα και μου αρέσει το σεξ αυτό το οποίο θα διαπιστώσει αμεσως οποίος με δει από κοντα. Δεν έχω ενδοιασμούς ούτε και απωθημένα. Είμαι εδώ για να περάσουμε όλοι ομορφα και να δημιουργήσουμε όμορφες αναμνήσεις μαζί... Όσο πιο εντονες τοσο το καλύτερο...www.bourdela.com
Φίλε petergsp εδώ θα μου επιτρέψεις .Η ασυνέπεια και το στήσιμο στα ραντεβού με την Ιωάννα είναι κανόνας και το ίδιο το έχουν αναφέρει στο φόρουμ πολλά μέλη.
Αυτό δεν έχει να κάνει με το αν είναι ανεξάρτητη ή δεν είναι,αυτό δείχνει το πώς λειτουργεί η ίδια και πόσο σοβαρή είναι.
Και μην ξεχνάμε ότι και αυτό μετράει στο τι σέρβις προσφέρει η καθεμία εργαζόμενη.
πάλι με γρίφους μιλάς γέρονταΕγώ από την άλλη το βρήκα το τηλέφωνο κάπου εδώ μέσα, το ανάρτησα αλλά ενώ μάτια έχουν δεν το βλέπουν. Την γκόμενα δεν την έχω καλέσει και ούτε πρόκειται, δεν είναι του γούστου μου.
Καλησπέρα σε όλους ειμαι η Ιωάννα 34 ετών Ελληνιδα και μου αρέσει το σεξ αυτό το οποίο θα διαπιστώσει αμεσως οποίος με δει από κοντα. Δεν έχω ενδοιασμούς ούτε και απωθημένα. Είμαι εδώ για να περάσουμε όλοι ομορφα και να δημιουργήσουμε όμορφες αναμνήσεις μαζί... Όσο πιο εντονες τοσο το καλύτερο...www.bourdela.com
Πάλι στα κινέζικα το έβαλες;Εγώ από την άλλη το βρήκα το τηλέφωνο κάπου εδώ μέσα, το ανάρτησα αλλά ενώ μάτια έχουν δεν το βλέπουν. Την γκόμενα δεν την έχω καλέσει και ούτε πρόκειται, δεν είναι του γούστου μου.
Κορεάτικα είναι. Δεν ξέρω την Κινέζικη γραφή.Πάλι στα κινέζικα το έβαλες;
Τα μέλη του μπου δεν ξέρουν όλοι κινέζικα
Να φωνάξουμε τον Kim;Κορεάτικα είναι. Δεν ξέρω την Κινέζικη γραφή.
Και δεν τον φωνάζεις.Να φωνάξουμε τον Kim;
Θα βάλει μια τάξη και στα κλωνάριαΚαι δεν τον φωνάζεις.
Σκέφτομαι να το αναρτήσω και στα Τούρκικα, μπας και το δουν καλύτερα. Τι λες;Θα βάλει μια τάξη και στα κλωνάρια