KALLIMAXOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 11.801
- Πόντοι
- 6.166
Τελευταία τροποποίηση:
το μωρο το εχω συναντηση εξερετο αγριο εκει που πρεπει .....!καλως το κοριτσιιιι μας
Θέλει η πουτανα να κρυφτεί κ η χαρά δεν την αφήνει φίλος...Μην πετάς ποτέ μεγαλύτερες μαλακίες από ότι μπορείς.
Fifesblue
Ω ρε φιλε επιτελους ενα καυλωμενο μουνακι με τις πτυχωσεις του ( ως γνωστον οι γυναικες οταν καυλωνουν, το μουνακι τους φουσκωνει και γινεται διπλασιο )
Στεγνά σεντόνια; Δεν ξανάγινε!
Μπορεί να έχεις δίκιο...αλλά μπορεί να είναι έτσι από τους πολλούς πούτσους.... ΧάχαχαΩ ρε φιλε επιτελους ενα καυλωμενο μουνακι με τις πτυχωσεις του ( ως γνωστον οι γυναικες οταν καυλωνουν, το μουνακι τους φουσκωνει και γινεται διπλασιο )
Εχουμε πηξει στο μπου με ολες τις ανοργασμικες , που και καλα τους αρεσει το σεξ και το μουνακι τους ειναι πιο κλειστο απο ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΟ !!
ioanna θα σε ξανα συναντησω παλι συντομα αν καταλαβες ποιος ειμαιτο μωρο το εχω συναντηση εξερετο αγριο εκει που πρεπει .....!
Μη φοβασαι φιλε,σε καταλαβε,σε γνωρισε απο το πουλι σου στο αβαταρ!ioanna θα σε ξανα συναντησω παλι συντομα αν καταλαβες ποιος ειμαι
δεν ειπα ποτε οτι συμφωνω με τα πολλα ραντεβου.....σιγουρα δεν θα ηθελα να ειμαι ουτε το δευτερο αν η κοπελα ερθει εξαντλημενη....αυτο ειναι κατι που αποφασιζει εκεινη κι οχι εμειςΚαλοπροαιρετα, ασε τι θυμασαι , ασε και τα ναι μεν αλλα, ασε και τα politicaly correct, και απαντησε με την καρδια και το μυαλο. Θελεις να εχεις πληρωσει για cg και να εισαι το εβδομο ραντεβου στο δεκαωρο ?
Όπως το 'πες. Χρηματοκιβώτιο το έχουν κάνει...Ω ρε φιλε επιτελους ενα καυλωμενο μουνακι με τις πτυχωσεις του ( ως γνωστον οι γυναικες οταν καυλωνουν, το μουνακι τους φουσκωνει και γινεται διπλασιο )
Εχουμε πηξει στο μπου με ολες τις ανοργασμικες , που και καλα τους αρεσει το σεξ και το μουνακι τους ειναι πιο κλειστο απο ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΟ !!
Έβγαλε το σκουλαρίκι από το μουνακι;
Ωραια μπλουζα.
Γουσταρεις το Σβαρτσενεγκερ? Gay εισαι ?Ωραια μπλουζα.
Χαβαλε κανω.Απο τη στιγμη που δεν ειναι για ολους μας(βλεπε τηλεφωνο) μονο ο χαβαλες μας εμεινε.Γουσταρεις το Σβαρτσενεγκερ? Gay εισαι ?
.
.
.
.
.
.
αστειευομαι χαχαχα
Sorry και γω χαβαλε κανω. Παντως να εισαι σιγουρος οτι τα βλεπει ολα τα postΧαβαλε κανω.Απο τη στιγμη που δεν ειναι για ολους μας(βλεπε τηλεφωνο) μονο ο χαβαλες μας εμεινε.
Αυτη τα βλεπει και γουσταρει που περναει η μπογια της.Το θεμα ειναι οτι δε κανει κατι αν δε της στειλεις μνμα στο οποιο θα απαντησει μετα απο καιρο.Sorry και γω χαβαλε κανω. Παντως να εισαι σιγουρος οτι τα βλεπει ολα τα post