aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.522
- Πόντοι
- 11.956
Αυτό είναι νήμα να γράφουμε ότι θέλουμε ....ελεύθερα ....
Καλυτερα ετσι παρα το χιλιοτυπωμενο Ιωαννα δωσε ενα τηλ κλπΑυτό είναι νήμα να γράφουμε ότι θέλουμε ....ελεύθερα ....
Μπράβο φιλαράκι αφού πέρασες καλά η και πάρα πάνω αυτό μετράει ίσως παίζει εντός κύκλου πλέον γιατί είχε αναφερθεί ότι κάνει λίγα meetingΕγώ τύποι τελευταία φορά συνάντησα την Ιωάννα πριν 25 ημέρες περίπου , σχετικά εύκολα κανονίσαμε (3-4 μυνήματα και 2 ημέρες αναμονή)
Εντάξει τα γαμήσια που έχουμε ρίξει ούτε όταν ήμουν φοιτητής δεν τα είχα κάνει , δεν παίζεται η τύπισσα , τώρα όντως βλέπω έχει να μπει κάνα μήνα εδώ , δεν το κινεί το νήμα , μπορεί να είναι διακοπές.
Θα στείλω να δω τι παίζει και ενημερώνω.
Ναι δύο την ημέρα κάνει , μου το έχει πει η ίδια αλλά έχει 1 μήνα που έχει χαθεί από εδώΜπράβο φιλαράκι αφού πέρασες καλά η και πάρα πάνω αυτό μετράει ίσως παίζει εντός κύκλου πλέον γιατί είχε αναφερθεί ότι κάνει λίγα meeting
Τι να πωΝαι δύο την ημέρα κάνει , μου το έχει πει η ίδια αλλά έχει 1 μήνα που έχει χαθεί από εδώ
Καλησπέρα Ioanna. Θα ήθελα κι εγώ το τηλέφωνο σου για συνάντηση. Ευχαριστώ.Παιδιά απαντάω τώρα σε όλα σας τα πμ
Τον ίδιο αριθμό έχω δεν έχω αλλάξει κάτι
στα τηλέφωνα δεν απαντάς, αυτό είναι το παράπονο τουςΠαιδιά απαντάω τώρα σε όλα σας τα πμ
Τον ίδιο αριθμό έχω δεν έχω αλλάξει κάτι
Ρε αρχοντα οι φορμουλα 1 δεν ειναι για πολλα χλμ, δεν κανουν πολλα ραντεβου.Ιωαννα καλησπέρα θα ήθελα το τηλεφωνο σου
Καλα ντεη Ιωαννα ειναι τελεια(για τα γουστα καποιων)...αν θελει να κανει ενα ραντεβου τη μερα η δεκα αυτο ειναι επιλογη της....οσοι γουσταρουν περιμενουν...οσοι δεν γουσταρουν μη βγαζουν γκρινια σα γεροντοκορες......δικο της το μουνι δικη της και η επιλογη.....
η Ιωαννα ειναι τελεια(για τα γουστα καποιων)...αν θελει να κανει ενα ραντεβου τη μερα η δεκα αυτο ειναι επιλογη της....οσοι γουσταρουν περιμενουν...οσοι δεν γουσταρουν μη βγαζουν γκρινια σα γεροντοκορες......δικο της το μουνι δικη της και η επιλογη.....
Ρε αρχοντα call girl με δεκα ραντεβου τη μερα ( δηλ απο μεσημερι μεχρι βραδυ ), καλυτερα να παει στη Φυληςη Ιωαννα ειναι τελεια(για τα γουστα καποιων)...αν θελει να κανει ενα ραντεβου τη μερα η δεκα αυτο ειναι επιλογη της....οσοι γουσταρουν περιμενουν...οσοι δεν γουσταρουν μη βγαζουν γκρινια σα γεροντοκορες......δικο της το μουνι δικη της και η επιλογη.....
ειναι καποιες που κανουν.....δε ξερω τι εχει αποφασισει η Ιωαννα ,ουτε και με ενδιαφερει , αλλα τεοια γκρινια και μουρμουρα? ελεος δηλαδη...Ρε αρχοντα call girl με δεκα ραντεβου τη μερα ( δηλ απο μεσημερι μεχρι βραδυ ), καλυτερα να παει στη Φυλης
Δεν ειναι γκρινια, ενημερωση ειναι για συγκεκριμενα νηματα ανεξαρτητων cg που εχουν το τηλ φατσα φοραειναι καποιες που κανουν.....δε ξερω τι εχει αποφασισει η Ιωαννα ,ουτε και με ενδιαφερει , αλλα τεοια γκρινια και μουρμουρα? ελεος δηλαδη...
αν αυτο που κανετε ειναι ενημερωση μαλλον χρειαζεται να ξαναδεις το λεξικο.....δεν φοβαμαι να πω την αποψη μου αγαπητε.....αλλα λιγη σημασια εχει κιολας....θυμαμαι καποια που εκανε ραντεβου απο το πρωι μεχρι τα μεσανυχτα......σκοπος ηταν να μαζεψει λεφτα...τελικα μαζεψε 2-3 παιδια.....η γνωμη μου ειναι η καθε κοπελα να κανει οσα ραντεβου της επιτρεπει ο διαθεσιμος χρονος της χωρις να αλλαζει η συμπεριφορα και αποδοση της....Δεν ειναι γκρινια, ενημερωση ειναι για συγκεκριμενα νηματα ανεξαρτητων cg που εχουν το τηλ φατσα φορα
Εσυ φοβασαι να πεις τη γνωμη σου αν το cg πρεπει να κανει 10 ραντεβου απο μεσημερι μεχρι βραδυ ?