Διαγραμμένο μέλος 190700
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.403
- Πόντοι
- 456
Τι μουνάκι η Ιωάννα πω..
Τι μουνάκι η Ιωάννα πω..
Παιδιά απαντάω τώρα σε όλα σας τα πμ
Τον ίδιο αριθμό έχω δεν έχω αλλάξει κάτι
Καλησπέρα, πως μπορούμε να κανονίσουμε ένα ραντεβού;Καλώς σας βρήκα!
Hello Ioanna, can you please send me your Phonenumber, so we can meet, thanks!Leute, ich beantworte jetzt alle eure PMs
Ich habe die gleiche Nummer, ich habe nichts geändert
Γεια σου Ιοαννα θα ηθελα να επικοινωνησουμε για ραντεβουΌποιος ενδιαφέρεται να στείλει εδώ προσωπικό μήνυμα έτσι ώστε να μπορεσουμε να κανονισουμε κάποιο ραντεβού
Τέτοια λέγε και βλέπω τα ξενοδοχεία να μας ρωτάνε με ποια κοπέλα έχουμε ραντεβού, και αν λέμε την Ιωάννα, να μας χρεώνουν ακριβότερα το δωμάτιοΒρε Ιωαννα διαβαζα την κριτικη του Godfather για το squirting και μου ηλθε η φλασια
Να πουλαμε σελτεδες στα ξενοδοχεια να μη χαλανε τα στρωματα! Τι λες ?
Μπα σε μια καυλα αντιστοιχουν δεκαπεντε ανοργασμικεςΤέτοια λέγε και βλέπω τα ξενοδοχεία να μας ρωτάνε με ποια κοπέλα έχουμε ραντεβού, και αν λέμε την Ιωάννα, να μας χρεώνουν ακριβότερα το δωμάτιο
Δεν είναι 35. 35+ έγραψα στην κριτική. Εκτίμησή μου είναι πως είναι 37-38, μπορεί και παραπάνω.Μπα σε μια καυλα αντιστοιχουν δεκαπεντε ανοργασμικες
By the way αν 35 χρονων ειναι μιλφ τοτε οι 45 τι ειναι παλαιμαχες ?
Καλησπερα φιλε. Μηπως μπορεις να μου στειλεις το τηλ σε pm ? ΕυχαριστωΗ ηλικία δεν παίζει ρόλο. Ξεκολλάτε. Το κορίτσι είναι ένα από τα καλύτερα ανεξάρτητα αυτή τη στιγμή στην πιάτσα σε σχέση αξίας κόστους και υπηρεσιών. Μιλάω εκ πείρας έχοντας συναντηθεί τρεις φορές μαζί της και σύντομα πάω για τέταρτη. Δεν έχω γράψει κριτική και ούτε θα το κάνω. Σε ευχαριστώ ιωαννα για την ανανέωση που μου προσφέρεις.
Καλησπέρα το τηλέφωνο αν γίνεται , δεν μπορώ να στείλω pmΡε παιδιά στείλτε της ένα μήνυμα προσωπικό.....κάνατε το νήμα σαν της θείας Ελένης.....έλεος....
Αδερφέ μπορεις να μου στειλεις το τηλεφωνο της σε pm?ioanna θα σε ξανα συναντησω παλι συντομα αν καταλαβες ποιος ειμαι