Νέα

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Gator146
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 885
  • Εμφανίσεις 181K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
πολύ καλή!!!

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

Φετος ξεπεσε μ' αυτα τα νουμερα στο Mega...
Kριμα!

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Λεει τιποτα αυτο το "καψε το σεναριο"?

Αστα να πανε φιλε
Ειναι ΤΟΣΟ αθλιο, που καθομουν και το εβλεπα- μη μπορωντας να κανω ζαπινγκ!!! (απλα δεν μπορουσα να πιστεψω τι βλεπω μπροστα μου)

Βεβαια, νταξει, μεροκαματο βγαζει κι αυτη
Δεν μπορεις να της πεις τιποτα, οταν ο κλαδος της εχει ανεργεια 95%

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Αστα να πανε φιλε
Ειναι ΤΟΣΟ αθλιο, που καθομουν και το εβλεπα- μη μπορωντας να κανω ζαπινγκ!!! (απλα δεν μπορουσα να πιστεψω τι βλεπω μπροστα μου)

Βεβαια, νταξει, μεροκαματο βγαζει κι αυτη
Δεν μπορεις να της πεις τιποτα, οταν ο κλαδος της εχει ανεργεια 95%

Αυτο και καλα θεωρουνταν η εναλλακτικη απαντηση του Μεγκα στον Λαζοπουλο?  :2funny: :2funny: :2funny:
Το κοριτσι εχει διαστασεις και αναλογιες Τσεχας....Δεν θα επρεπε να εχει την αναγκη να ζει απο το ηθοποιιλικι... ;)

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Αυτο και καλα θεωρουνταν η εναλλακτικη απαντηση του Μεγκα στον Λαζοπουλο?  :2funny: :2funny: :2funny:
Το κοριτσι εχει διαστασεις και αναλογιες Τσεχας....Δεν θα επρεπε να εχει την αναγκη να ζει απο το ηθοποιιλικι... ;)

Ποια απαντηση στο Λαζοπουλο, μωρε?
Αυτοι ειναι κατι κατακαημενοι, ελαφριοι Hipsterogay που λενε αμερικανικες ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕΣ κρυαδες
Κι απο κατω εχουν κατι ταλαιπωρους κομπαρσους που το παιζουν "κοινο", και γελανε μεχρι δακρυων για ενα κοματι ψωμι
Πραγματικα, το οτι γελανε με αυτα που ακουνε, θα επρεπε να τους δωσει ομαδικο οσκαρ ερμηνειας

Προσωπικα, καθομουν και το εβλεπα αμιλητος, εκλπληκτος, με γουρλωμενα ματια
Απο την αρχη ως το τελος

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Ποια απαντηση στο Λαζοπουλο, μωρε?
Αυτοι ειναι κατι κατακαημενοι, ελαφριοι Hipsterogay που λενε αμερικανικες ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕΣ κρυαδες
Κι απο κατω εχουν κατι ταλαιπωρους κομπαρσους που το παιζουν "κοινο", και γελανε μεχρι δακρυων για ενα κοματι ψωμι
Πραγματικα, το οτι γελανε με αυτα που ακουνε, θα επρεπε να τους δωσει ομαδικο οσκαρ ερμηνειας

Προσωπικα, καθομουν και το εβλεπα αμιλητος, εκλπληκτος, με γουρλωμενα ματια
Απο την αρχη ως το τελος

το Μεγκα φιλε τοσα χρονια μας μαθαινει εναλλακτικο λαιφσταιλ της "ψαγμενης" και "ασυμβιβαστης" νεολαιας μεσω των σηριαλ και τον εκπομπων του....τι θα ηταν η μιζερη βαρετη και μικροαστικη ζωη μας χωρις χωρις καλλιτεχνες βελινεκους του Παπακαλιατη, Μουμουρη, Καραμιχου η  Μουζουρακη? Ενα τιποτα.... :2funny: :2funny: :2funny:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Λεει τιποτα αυτο το "καψε το σεναριο"?
προσωπικη μου αποψη (ειμαι μεγαλη ξυνιαρα και γελαω πολυ δυσκολα)ειναι οτι ειναι πολυ καλο.ειδικα γ τα ελληνικα δεδομενα.
μαρεσουν τα παιδια ππου παιζουν (ειδικα ο Ζήσης Ρούμπος) ,ειναι εξυπνο (με καποιες δοσεις κρυαδας φυσικα) και πολυ φρεσκο...

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
προσωπικη μου αποψη (ειμαι μεγαλη ξυνιαρα και γελαω πολυ δυσκολα)ειναι οτι ειναι πολυ καλο.ειδικα γ τα ελληνικα δεδομενα.
μαρεσουν τα παιδια ππου παιζουν (ειδικα ο Ζήσης Ρούμπος) ,ειναι εξυπνο (με καποιες δοσεις κρυαδας φυσικα) και πολυ φρεσκο...

Την βρισκω προβληματικη αυτη την λογικη πλεον Λουκι....
1)Γιατι να αρκεστουμε εν ετει 2012 σε μια ελληνικη τηλεοραση με μετριοκαλες απομιμησεις των τηλεοπτικων προιοντων του εξωτερικου οταν μπορουμε να κατεβασουμε μεσω ιντερνετ το οποιοδηποτς αυθεντικο ξενο μεσα σε 10 λεπτα? Η τεχνολογικη επανασταση προχωρησε και οι ελληνες "μεινστρημ" σκηνοθετες και παραγωγοι προσπαθουν ακομα να βγαλουν τον μηνα με φτηνα κολπακια του 1990... :jerking:
2)Η Ιωαννα αδικειται με αυτες τις εναλλακτικουρες...αν και ισως ακουστω ακραιος και υπερβολικος θα μπορουσε ανετα να ασχοληθει με το μοντελινγκ και να προωθησει πολυ καλυτερα στο εξωτερικο το "Greek Beauty" καλυτερα απο οτι το εκανε η Κουλιανου η η Καγια....Εκτος αν ξερουμε πολλες ομορφες ανω του 1.80 στην ελλαδα οποτε οκ ειμαι ακυρος.... :grin:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Την βρισκω προβληματικη αυτη την λογικη πλεον Λουκι....
1)Γιατι να αρκεστουμε εν ετει 2012 σε μια ελληνικη τηλεοραση με μετριοκαλες απομιμησεις των τηλεοπτικων προιοντων του εξωτερικου οταν μπορουμε να κατεβασουμε μεσω ιντερνετ το οποιοδηποτς αυθεντικο ξενο μεσα σε 10 λεπτα? Η τεχνολογικη επανασταση προχωρησε και οι ελληνες "μεινστρημ" σκηνοθετες και παραγωγοι προσπαθουν ακομα να βγαλουν τον μηνα με φτηνα κολπακια του 1990... :jerking:
2)Η Ιωαννα αδικειται με αυτες τις εναλλακτικουρες...αν και ισως ακουστω ακραιος και υπερβολικος θα μπορουσε ανετα να ασχοληθει με το μοντελινγκ και να προωθησει πολυ καλυτερα στο εξωτερικο το "Greek Beauty" καλυτερα απο οτι το εκανε η Κουλιανου η η Καγια....Εκτος αν ξερουμε πολλες ομορφες ανω του 1.80 στην ελλαδα οποτε οκ ειμαι ακυρος.... :grin:
1.δε με καταλαβες.το "ειδικα γ τα ελληνικα δεδομενα "ηταν απλα μια παρενθεση.το θεωρω πολυ καλο γενικοτερα.εναλλακτικο.οχι εναλλακτικουρα.ουτε απομιμηση.ειδικα κακη.με τπτ.προσωπικη μου αποψη βεβαια απλα καποιους χαρακτηρισμους τους θεωρω τραβηγμενους απο τα μαλλια προς χαρην εντυπωσιασμου.
2.διαφωνω.η κοπελα ειναι ηθοποιος.με (υποθετω) μια καποια κουλτουρα και καποια ονειρα.(υποθετω κ παλι με βαση του οτι διαβασε κ διαλαξε το επαγγελμα αυτο).επειδη ειναι ομορφη να γινει μονδελο;γτ;

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
1.δε με καταλαβες.το "ειδικα γ τα ελληνικα δεδομενα "ηταν απλα μια παρενθεση.το θεωρω πολυ καλο γενικοτερα.εναλλακτικο.οχι εναλλακτικουρα.ουτε απομιμηση.ειδικα κακη.με τπτ.προσωπικη μου αποψη βεβαια απλα καποιους χαρακτηρισμους τους θεωρω τραβηγμενους απο τα μαλλια προς χαρην εντυπωσιασμου.
2.διαφωνω.η κοπελα ειναι ηθοποιος.με (υποθετω) μια καποια κουλτουρα και καποια ονειρα.(υποθετω κ παλι με βαση του οτι διαβασε κ διαλαξε το επαγγελμα αυτο).επειδη ειναι ομορφη να γινει μονδελο;γτ;

1.Δεν ξερω, δεν μου αρεσει αυτο το στυλ εκπομπων ετσι και αλλιως ειτε μιλαμε για το εξωτερικο ειτε για ελλαδα, απλα γενικα για το τι ισχυει πλεον...
2.Ναι αλλα αυτο που δεν καταλαβαινεις ειναι οτι και εμεις οταν βλεπουμε μια (θεορατη) ομορφη κοπελα εχουμε καποια ονειρα :sunglasses:...ισως λιγο πιο πεζα βεβαια απο αυτα που εχει η ιδια αλλα ενταξει :grin:...Διαφωνεις παντως οτι θα μπορουσε να ειναι και μοντελο(και πολυ πετυχημενο μαλιστα) αμα ηθελε?

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
1.Δεν ξερω, δεν μου αρεσει αυτο το στυλ εκπομπων ετσι και αλλιως ειτε μιλαμε για το εξωτερικο ειτε για ελλαδα, απλα γενικα για το τι ισχυει πλεον...
2.Ναι αλλα αυτο που δεν καταλαβαινεις ειναι οτι και εμεις οταν βλεπουμε μια (θεορατη) ομορφη κοπελα εχουμε καποια ονειρα :sunglasses:...ισως λιγο πιο πεζα βεβαια απο αυτα που εχει η ιδια αλλα ενταξει :grin:...Διαφωνεις παντως οτι θα μπορουσε να ειναι και μοντελο(και πολυ πετυχημενο μαλιστα) αμα ηθελε?
1.οκ!!!δεκτο!!
2.ε...με το συμπαθειο αλλα εσεις(καποιοι /ολοι δεν εχει σημασια)εχετε ονειρα και γ την αννα διαμαντοπουλου(μιλφ) και γ το γατακι κοκ.δεν ειστε κριτηριο οπως καταλαβαινεις! :2funny:  εξωτερικα φυσικα και θα μπορουσε να ειναι!!!ειναι κουκλα!!!!

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
Είναι πολύ άχαρο το 1,80+  :-, ίσως είναι πάνω της (γτ πχ η Λέχου είναι θεάρα  :rockon: )
...επίσης δεν μ αρέσουν κ τα ούλα της είναι μεγάλα  :grin:

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Αν loukritia όλοι είχαμε τα ίδια γούστα...θα υπήρχε πρόβλημα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom