Νέα

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Gator146
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 885
  • Εμφανίσεις 181K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Φτανει να μην βελαζει σαν την Τζουλιτσα  , γιατι οπωs και να το κανουμε
οι 7 μπα-νανοι  θα την πονεσουν :grin: :grin:

η τζουλια ειναι αμορφωτη...αυτη εδω ειναι ηθοποιος με διπλωμα...θα υποκρινεται καλα τον οργασμο... :sunglasses:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
προς τι οι γκριματσες αποτροπιασμου διαβοητη αλανιαρα γατα?  :sunglasses:
τπτ μωρε μη δινεις σημασια.
μετα απο τοοοοοοοοοσο καιρο νομιζα οτι καποια σχολια γ καποιους τα εχω συνηθισει αλλα τελικα εξακολουθω να ενοχλουμαι.

χμμμ....
:think:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
η τζουλια ειναι αμορφωτη...αυτη εδω ειναι ηθοποιος με διπλωμα...θα υποκρινεται καλα τον οργασμο... :sunglasses:

Εχει αλλη χροια  δλδ ο οργασμοs απο πτυχιουχα???
Να ρωτησουμε την Λουκ  τοτε, γιατι δεν ξερω τιs διαβαθμισειs  :grin:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
παρακαλω!τι θετε να μαθτε?

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
τπτ μωρε μη δινεις σημασια.
μετα απο τοοοοοοοοοσο καιρο νομιζα οτι καποια σχολια γ καποιους τα εχω συνηθισει αλλα τελικα εξακολουθω να ενοχλουμαι.

χμμμ....
:think:

θα επρεπε να το εχεις συνηθισει γιατι ως πιο παλια εδω μεσα ξερεις περι τινος προκειται και τι τεμαχια ειμαστε.... :grin:
να χαραχτηρισουμε καποια κοπελα "αγγελο που κατεβηκε απο τον ουρανο" και τετοια στο μπου ειναι λιγο δυσκολακι... :sunglasses:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Εχει αλλη χροια  δλδ ο οργασμοs απο πτυχιουχα???
Να ρωτησουμε την Λουκ  τοτε, γιατι δεν ξερω τιs διαβαθμισειs  :grin:

ναι γιατι εχει διδαχτει απο καθηγηταδες της δραματικης σχολης μαζι με αλλα τον τροπο να υποκρινεται οργασμο τυπε...ειναι gfe φαση... ;)

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
θα επρεπε να το εχεις συνηθισει γιατι ως πιο παλια εδω μεσα ξερεις περι τινος προκειται και τι τεμαχια ειμαστε.... :grin:
να χαραχτηρισουμε καποια κοπελα "αγγελο που κατεβηκε απο τον ουρανο" και τετοια στο μπου ειναι λιγο δυσκολακι... :sunglasses:
καλα ετσι κ αλλιως μου φερνουν αναγουλα αυτες οι ποιητικες εκφρασεις του κωλου.

αλλα νταξει...
τις εχετε βγαλει ολες πουτανες κ παρτουζιαρες.

μονο η κατια δανδουλακη πρεπει να την εχει γλυτωσει κ δεν ειμαι κ σιγουρη. :2funny: :2funny: :2funny:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
ναι γιατι εχει διδαχτει απο καθηγηταδες της δραματικης σχολης μαζι με αλλα τον τροπο να υποκρινεται οργασμο τυπε...ειναι gfe φαση... ;)
Παρακαλω πολυ θα ηθελα να μαθω πωs χλιμιντρανε  σκουζουν  αι πτυχιουχαι γυναικαι κατα τον οργασμον και πωs αι κορδελιαστραι  :grin:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Αμά δεν την δούμε να παίζει Ηλέκτρα,Κλυταιμνήστρα ή κάτι ανάλογο ως ηθοποιός δεν αξιολογειταί άνω της μετριότητας.

Ως μούνι άριστα 10. :cum: :sunglasses:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
καλα ετσι κ αλλιως μου φερνουν αναγουλα αυτες οι ποιητικες εκφρασεις του κωλου.

αλλα νταξει...
τις εχετε βγαλει ολες πουτανες κ παρτουζιαρες.

μονο η κατια δανδουλακη πρεπει να την εχει γλυτωσει κ δεν ειμαι κ σιγουρη. :2funny: :2funny: :2funny:

η πουτανια ειναι κατι σχετικο...
ασε που εγω απλα εκφραζω τους ευσεβεις μου ποθους :sunglasses: και οχι τι πιστευω στα αληθεια για την τυπισσα που δεν την θεωρω τιποτα απο αυτα που λες...

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Αμά δεν την δούμε να παίζει Ηλέκτρα,Κλυταιμνήστρα ή κάτι ανάλογο ως ηθοποιός δεν αξιολογειταί άνω της μετριότητας.

Μα συνηθωs.....αν δεν κανω λαθοs....αυτεs τιs ηρωιδεs , τιs ενσαρκωνουν μετριεs ωs προs την ομορφια γυναικεs.....Αυτεs εχουν ταλεντο
Ολεs οι αλλεs απλα..........φορανε μινι

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366

σιγα ρε γεωργουσοπουλε...

η πουτανια ειναι κατι σχετικο...
ασε που εγω απλα εκφραζω τους ευσεβεις μου ποθους :sunglasses: και οχι τι πιστευω στα αληθεια για την τυπισσα που δεν την θεωρω τιποτα απο αυτα που λες...
ναι εχεις απολυτο δικιο.γενικα οι περισσοτεροι δε πιστευω οτι τα πιστευουν ...ετσι κουβεντα να γινεται...

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Μα συνηθωs.....αν δεν κανω λαθοs....αυτεs τιs ηρωιδεs , τιs ενσαρκωνουν μετριεs ωs προs την ομορφια γυναικεs.....Αυτεs εχουν ταλεντο

και η Ναυπλιωτου ειναι καλη ηθοποιος και μολις την βλεπεις θες να τον βγαλεις να τον παιξεις μπροστα της....μην εισαι αδικος τυπε... :sunglasses:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Ηθοποιός σημαίνει ωραίος κώλος γυμνός άλλωστε!!!

0000000000000000000xamam545.jpg

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
και η Ναυπλιωτου ειναι καλη ηθοποιος και μολις την βλεπεις θες να τον βγαλεις να τον παιξεις μπροστα της....μην εισαι αδικος τυπε... :sunglasses:

Θεωρειs δλδ οτι θα μεινει στην Ιστορια η  Ναυπλιωτου???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom