loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
καλο γινεκακι γραφε ορεα δε καταλαβενο τιποτα
καλο γινεκακι γραφε ορεα δε καταλαβενο τιποτα
1.ο ψηλος με το μουσι.
2.λεω αυτο που διαβασες.
3.γτ να μην τους ξερω.;
4.ναι καποιες φορες ναι.καποιες καθολου.αλλα σαν γενικη εικονα ναι.
ε ενταξει μωρε αλλοι γελανε με τον μιστερ μπιν...υποκειμενικο.
γιαφτο ολι γελανε μαζι μου εχο περασι τελικα!!!!!!!!!!!!ε ενταξει μωρε αλλοι γελανε με τον μιστερ μπιν...υποκειμενικο.
ε ενταξει μωρε αλλοι γελανε με τον μιστερ μπιν...υποκειμενικο.
διλαδι εγο δε εχο ταλεντο???ΑΑΑΑΑ... τωρα θυμηθηκα!
Εσυ εισαι που προσπαθουσες να με πεισεις οτι οι αντρες νοιαζονται για τη γυναικεια μοδα, κι οτι ειναι δικο μου προβλημα που εγω δε σκαμπαζω απ' αυτα!!!
ΟΚ, πασο
Ανιατη περιπτωση
ΥΓ Προφανως και ΓΑΜΙΕΜΑΙ στα γελια με το μιστερ μπιν
Γιατι, αντιθετα με τον φιλο σου τον ψηλο με τα μουσια, εχει ΤΑΛΕΝΤΟ
ΑΑΑΑΑ... τωρα θυμηθηκα!
Εσυ εισαι που προσπαθουσες να με πεισεις οτι οι αντρες νοιαζονται για τη γυναικεια μοδα, κι οτι ειναι δικο μου προβλημα που εγω δε σκαμπαζω απ' αυτα!!!
ΟΚ, πασο
Ανιατη περιπτωση
basika 1.εγω απλα ενα ποστ η δυο ειχα κανει πανω σε αυτο το θεμα νομιζω.με αλλο μελος ειχες μεγαλη κουβεντα.ενιγουει!ΑΑΑΑΑ... τωρα θυμηθηκα!
ΟΚ, πασο
Ανιατη περιπτωση
δε καταλαβενο τιποτα απο τα αγλικα που γραφισbasika 1.εγω απλα ενα ποστ η δυο ειχα κανει πανω σε αυτο το θεμα νομιζω.με αλλο μελος ειχες μεγαλη κουβεντα.ενιγουει!
2.μπορεις να γελας με οτι θες και εγω να εκφραζω την γνωμη μου γ αυτο και vice versa.
δε καταλαβενο τιποτα απο τα αγλικα που γραφισ
παντοσ αμα σου τιν πεφτι θα στεναχοριθο
Παντως ο Ροουαν Ατκινσον ποτε δεν τα καταφερε το ιδιο καλα στο σινεμα... :-
Και η αλήθεια είναι πως δεν σου έρχεται να τον "πετσώσεις" ανελέητα ακόμα κι άν φορούσε ζαρτιέρες.
Αφού δεν τέλειωσε στης Ντενίση δεν αξίζει μία σαν ηθοποιός( ),θέατρο δεν έχει κάμει;;;Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Ιωάννα Τριανταφυλλίδου είναι Ελληνίδα ηθοποιός, γεννημένη στη Θεσσαλονίκη στις 18 Οκτωβρίου του 1985. Σπούδασε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης στο Τμήμα Ψυχολογίας το 2003. Επίσης είναι απόφοιτος του 2007 στη Δραματική Σχολή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος. Πραγματοποίησε το ντεμπούτο της στην τηλεοπτική σειρά του ANT1, «Litsa.com» (2008-09) και στη σειρα του MEGA <<Η γενια των 592 ευρω>>.
Τηλεόραση
Λίτσα.com-Μαρίνα (2008-2009)
4- πωλήτρια κοσμηματοπωλίου (2009)
Εργαζόμενη γυναίκα
Η φιλόλογος-Νανά(2009)
Η γενιά των 592 ευρώ-Κατερίνα (2010-2011)
δε νομιζω οτι θα την βαλουν ευκολα στο θεατρο...σε"δυνατες"παραστασεις...Αφού δεν τέλειωσε στης Ντενίση δεν αξίζει μία σαν ηθοποιός( ),θέατρο δεν έχει κάμει;;;
Ντάξει μικρή είναι ακόμα για πολλά....
δε νομιζω οτι θα την βαλουν ευκολα στο θεατρο...σε"δυνατες"παραστασεις...
δε ξερω γτ...ετσι μου καθεται κ το λεω...
Πάντως για να τελείωσε κρατικό κάτι πρέπει να αξίζει ή να χε χοντρό βύσμα κ να την πήρανε.δε νομιζω οτι θα την βαλουν ευκολα στο θεατρο...σε"δυνατες"παραστασεις...
δε ξερω γτ...ετσι μου καθεται κ το λεω...
Αλίμονο σε εμάς τους νέους!!!! :-καταραμενα κυκλωματα...
δεν ξερω αν φταινε τα κυκλωματα .ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ειναι οτι δεν βοηθανε οι μεχρι τωρα επιλογες της.δεν εχει παιξει σε κατι δυνατο...καταραμενα κυκλωματα...
εγω πιστευω οτι αξιζει..Πάντως για να τελείωσε κρατικό κάτι πρέπει να αξίζει ή να χε χοντρό βύσμα κ να την πήρανε.