Νέα

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Gator146
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 885
  • Εμφανίσεις 181K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Βασικά όλες οι ψηλές, άχαρες είναι...

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Αν loukritia όλοι είχαμε τα ίδια γούστα...θα υπήρχε πρόβλημα...
προφανως.μα δεν τα εχωσα στον γκαν...μιλαμε...χαλαρα.
με διαφωνιες κανεις καλυτερο διαλογο ΑΝ μπορει ο αλλος..

Είναι πολύ άχαρο το 1,80+  :-, ίσως είναι πάνω της (γτ πχ η Λέχου είναι θεάρα  :rockon: )
...επίσης δεν μ αρέσουν κ τα ούλα της είναι μεγάλα  :grin:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
χαχαχαχ λουκ κ μένα μ φάνηκε γελοίο ποστ  :2funny:
αλλά νταξ ΄ταν την βλέπω αυτά σκέφτομαι  :grin: :dunno:
αχαχαχ μαλακα χειροτερη απο μενα εισαι μερικες φορες που μπορει να προσεξω την τελευταια αξυριστη τριχουλα στο μικρο δαχτυλακι!!!
μα τα ουλα;;; :2funny: :2funny: :2funny:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
1.οκ!!!δεκτο!!
2.ε...με το συμπαθειο αλλα εσεις(καποιοι /ολοι δεν εχει σημασια)εχετε ονειρα και γ την αννα διαμαντοπουλου(μιλφ) και γ το γατακι κοκ.δεν ειστε κριτηριο οπως καταλαβαινεις! :2funny:  εξωτερικα φυσικα και θα μπορουσε να ειναι!!!ειναι κουκλα!!!!

2.Μιλαω για οσους ειναι στην Gun Club κατηγορια(που ξερεις τα γουστα μου  ;)), οχι στους "γυμνη γυναικα να ναι και οτι να ναι"  που ποσταρουνε μαλακιες εδω μεσα :sunglasses:....
3.Ασε εχω τρελαθει...θα παρω σβαρνα τα καλλιτεχνικα στεκια για να την γνωρισω... :grin:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
2.Μιλαω για οσους ειναι στην Gun Club κατηγορια(που ξερεις τα γουστα μου  ;)), οχι στους "γυμνη γυναικα να ναι και οτι να ναι"  που ποσταρουνε μαλακιες εδω μεσα :sunglasses:....
3.Ασε εχω τρελαθει...θα παρω σβαρνα τα καλλιτεχνικα στεκια για να την γνωρισω... :grin:
1.οκ αλλα κ παλι δε νομιζω οι καλογουστοι αντρες της χωρας να την κανουν αν αλλαξει επαγγελμα!!!αχαχαχαχχαχα
2.σαλονικια ειναι η κοπελα ρε!!!!τι βγαζουμε ρε πουστη!!!!!!!!!!!!!!!!!!χααχαχχαχαχαχα! καλη ειτυχια στο ψαξιμο φιλε κ να της μεταβιβασεις τον θαυμασμο μου!!!

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
αχαχαχ μαλακα χειροτερη απο μενα εισαι μερικες φορες που μπορει να προσεξω την τελευταια αξυριστη τριχουλα στο μικρο δαχτυλακι!!!
μα τα ουλα;;; :2funny: :2funny: :2funny:

Μα ρε φίλε αλήθεια κάτι με χαλάει στη μάπα της , εεε το ανακάλυψα έχει μεγάλα ούλα  :2funny:
ίσως κ το σχήμα του προσώπου , δεν ξέρω  :-
είναι καλή αλλά ότι κ να πω κάτι θα βρεθεί να με χαλάει  :-

:tits2:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Μα ρε φίλε αλήθεια κάτι με χαλάει στη μάπα της , εεε το ανακάλυψα έχει μεγάλα ούλα  :2funny:
ίσως κ το σχήμα του προσώπου , δεν ξέρω  :-
είναι καλή αλλά ότι κ να πω κάτι θα βρεθεί να με χαλάει  :-

:tits2:
θα προσεξω τα ουλα της σημερα απο περιεργεια!!!
μπορει να εισαι κακογουστη αλλα γκαβη δεν εισαι... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.608
Πόντοι
25.467
Είναι πολύ άχαρο το 1,80+  :-, ίσως είναι πάνω της (γτ πχ η Λέχου είναι θεάρα  :rockon: )
...επίσης δεν μ αρέσουν κ τα ούλα της είναι μεγάλα  :grin:

Μια χαρά είναι η κοπέλα, μπιζουδάκι μου. Γλυκύτατη και ευγενέστατη έκ του σύνεγγυς (όπως και εσείς άλλωστε). Έχει βέβαια λίγο τονισμένη λεκάνη, αλλά αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
1.οκ αλλα κ παλι δε νομιζω οι καλογουστοι αντρες της χωρας να την κανουν αν αλλαξει επαγγελμα!!!αχαχαχαχχαχα
2.σαλονικια ειναι η κοπελα ρε!!!!τι βγαζουμε ρε πουστη!!!!!!!!!!!!!!!!!!χααχαχχαχαχαχα! καλη ειτυχια στο ψαξιμο φιλε κ να της μεταβιβασεις τον θαυμασμο μου!!!

1.Change, we can  :sunglasses:
2.Και με προσφυγικη καταγωγη...Μαλλον σε αυτο οφειλεται το εξωγηινο για τα γυναικεια ελληνικα δεδομενα υψος της....1.82  :cum: :cum: :cum:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Μια χαρά είναι η κοπέλα, μπιζουδάκι μου. Γλυκύτατη και ευγενέστατη έκ του σύνεγγυς (όπως και εσείς άλλωστε). Έχει βέβαια λίγο τονισμένη λεκάνη, αλλά αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα.
και δεν το ειπα εγω αυτο!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
θα προσεξω τα ουλα της σημερα απο περιεργεια!!!
μπορει να εισαι κακογουστη αλλα γκαβη δεν εισαι... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Α μωρή μαλάκω  :2funny:
δεεες τα , δεν είμαι τρελήηηηηη  :-

Ναι φαίνεται γλυκιά κοπέλα :cheesy: , τν λεκάνη δεν την έχω προσέξει , τα ούλα κ το υπερβολικό ύψος πρόσεξα  :P

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166

Ευελπιστω τυπε σε περιπτωση που την ειχες στα τεσσερα να περιμενει, να της εκανες αυτη την καιρια και ρηξικελευθη παρατηρηση... :2funny:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.608
Πόντοι
25.467
και δεν το ειπα εγραψα εγω αυτο!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ορθοέπεια γαμώ τον Πρωταγόρα μου  :cool2:

Ευελπιστω τυπε σε περιπτωση που την ειχες στα τεσσερα να περιμενει, να της εκανες αυτη την καιρια και ρηξικελευθη παρατηρηση... :2funny:

Κύριε τύπε. Καμία σχέση. Με την ηλικία που έχω, την βλέπω αποκλειστικά σαν να ήταν εγγονή  μου.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
προσωπικη μου αποψη (ειμαι μεγαλη ξυνιαρα και γελαω πολυ δυσκολα)ειναι οτι ειναι πολυ καλο.ειδικα γ τα ελληνικα δεδομενα.
μαρεσουν τα παιδια ππου παιζουν (ειδικα ο Ζήσης Ρούμπος) ,ειναι εξυπνο (με καποιες δοσεις κρυαδας φυσικα) και πολυ φρεσκο...

Ποιος Ζησης Ρουμπος??????
Τι λες????
Πού τους ξερεις????

ΓΕΛΑΣ Μ' ΑΥΤΟ?????

ΤΙ ΣΚΑΤΑ!!!

ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

ΧΑΡΑΚΙΡΙΙΙΙΙΙ

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16
αμανεσ κσερι να μαγιρεβι να τι γνοσρισι ι μαμα μου για να με γνορισι

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Ποιος Ζησης Ρουμπος??????
Τι λες????
Πού τους ξερεις????

ΓΕΛΑΣ Μ' ΑΥΤΟ?????
1.ο ψηλος με το μουσι.
2.λεω αυτο που διαβασες.
3.γτ να μην τους ξερω.;
4.ναι καποιες φορες ναι.καποιες καθολου.αλλα σαν γενικη εικονα ναι.

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16
1.ο ψηλος με το μουσι.
2.λεω αυτο που διαβασες.
3.γτ να μην τους ξερω.;
4.ναι καποιες φορες ναι.καποιες καθολου.αλλα σαν γενικη εικονα ναι.
καλο γινεκακι γραφε ορεα δε καταλαβενο τιποτα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom