Hard4Bimbos
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2020
- Like
- 50
- Πόντοι
- 1
Ψωλόχυμα μέχρι να ξεκολλήσουν οι ψεύτικες βλεφαρίδες.
Έτσι
Ψωλόχυμα μέχρι να ξεκολλήσουν οι ψεύτικες βλεφαρίδες.
Τύποι είναι γνωστό ότι η Τουνη στη φάτσα μοιάζει με τον ηθοποιό Βασίλη Χαραλαμπόπουλο. Πώς θα ήταν δυνατόν να είναι ωραία; :S
Τσιμπουκόφατσα
Έχεις link; Να δούμε για να κρίνουμε.Ένα video που έχει βγεί και την πηδάει ένας σε ένα αμάξι είναι δικό της?Όρθια έξω από το αμάξι.το μισό σώμα μέσα στην πόρτα και ο άλλος έξω τελείως όρθιος να της ρίχνει από πίσω...
Έχεις link; Να δούμε για να κρίνουμε.
Εδώ είσαι
Greek Iwanna Touni fucked in a car (J.Touni)
Παλιό είναι. Από το ίδιο αυτοκίνητο που τραβήχτηκαν κ οι φωτογραφίες
Εδώ είσαι
μουφα νομιζω το βιντεο. επεσε μονταρισμα. ο τυπος που πηδαει εαν ητανε αληθεια δεν νομιζω να ειναι τοσο μαλακας να δειξει το προσωπο του.
δεν την εχω για τοσο χαζη την τουνη. σιγουρα θα του εκανε αγωγη και θα του επερνε για πλακα κατι χιλιαδες ευρω. η τουνη ειναι φιλοχρηματη η καλυτερη μπαζιά τις θα ητανε αυτη.
Συμφωνώ. Οι φωνές ειδικά κάνουν "μπαμ" ότι είναι ψεύτικες.μουφα νομιζω το βιντεο. επεσε μονταρισμα. ο τυπος που πηδαει εαν ητανε αληθεια δεν νομιζω να ειναι τοσο μαλακας να δειξει το προσωπο του.
δεν την εχω για τοσο χαζη την τουνη. σιγουρα θα του εκανε αγωγη και θα του επερνε για πλακα κατι χιλιαδες ευρω. η τουνη ειναι φιλοχρηματη η καλυτερη μπαζιά τις θα ητανε αυτη.
Εδώ είσαι
σε τετοιες περιπτωσεις οι δικαστες ειναι παντα με την γυναικα ασχετα αν ειναι με την θεληση της το πηδημα. καταρχη στο βιντεο αλλος πηδαει και αλλο τραβαει με την καμερα. μην την εχεις χαζη την τουνη. αν ητανε αληθεια στο ξαναλεω θα τους γαμουσε πατοκορφα οικονομικα και τους δυο.Τί αγωγή θα του έκανε; Θέλω να πω, τα χαρακτηριστικά της τύπισσας δε φαίνονται. Για να του τα αρπάξει χοντρά η Τούνη -φαντάζομαι- πρέπει να πει "ναι εγώ είμαι και με εκθέτει κλπ". Εϊναι δηλαδή λίγο δίκοπο μαχαίρι νομίζω
σε τετοιες περιπτωσεις οι δικαστες ειναι παντα με την γυναικα ασχετα αν ειναι με την θεληση της το πηδημα. καταρχη στο βιντεο αλλος πηδαει και αλλο τραβαει με την καμερα. μην την εχεις χαζη την τουνη. αν ητανε αληθεια στο ξαναλεω θα τους γαμουσε πατοκορφα οικονομικα και τους δυο.
οι δικηγοροι θα εστηναν παρτυ για μια τετοια και μαλιστα με υπηρεσιες δωρεαν προς την τουνη.
εχεις την εντυπωση οτι η τουνη δεν το εχει δει αυτο το βιντεο;
σε πληροφορώ οτι το εχει δει σιγουρα.
μην τις εχετε για χαζες τετοιες γκομενες.
Θα μπορούσε να προσφύγει στην δικαιοσύνη εναντίον τους με την αιτιολογία ότι διακινείται ένα βίντεο πορνογραφικού περιεχομένου χρησιμοποιώντας το όνομά της χωρίς να είναι η ίδια αυτή που απεικονίζεται στο βίντεο.Να στο πω αλλιώς, συμφωνώ με αυτό που λες, αλλά δεν κατάλαβες τί θέλω να πω. ΠΟΙΑ είναι η κοπέλα στο βίντεο; Αυτή δεν είναι που πρέπει να προσφύγει στη δικαιοσύνη; Αν προσφύγει η Τούνη, θα το κάνει επειδή είναι και παραδέχεται οτι είναι αυτή στο βίντεο. Αυτό θέλω να πω
Θα μπορούσε να προσφύγει στην δικαιοσύνη εναντίον τους με την αιτιολογία ότι διακινείται ένα βίντεο πορνογραφικού περιεχομένου χρησιμοποιώντας το όνομά της χωρίς να είναι η ίδια αυτή που απεικονίζεται στο βίντεο.
Για τις φωτογραφίες πάντως είχε κάνει ενέργειες. Δεν ξέρω όμως αν τελικά εκδικάστηκε η υπόθεση και τι κατάληξη είχε.