Mpratan
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 11.308
- Πόντοι
- 4.546
Από τους Αγίους Σαράντα?Είναι τελικά Τουνάι κ αυτή ;
Από τους Αγίους Σαράντα?Είναι τελικά Τουνάι κ αυτή ;
Ελληνίδα είναι τύπε.Είναι τελικά Τουνάι κ αυτή ;
Ναι ρε τύπε, γιατί σου κάνει εντύπωση; Έχει πάρει το επίθετο της μάνας της. Νομίζω ότι είχε πει και σε μια συνέντευξή της ότι δεν είχε καλές σχέσεις με τον πατέρα της (πρέπει να μην ήταν παντρεμένοι οι γονείς της).Επώνυμο πατέρα Παππάς;
mind your businessΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΑΞΙΑ σε πατσαβουρες !!!!
Καυλώνω με τις ποδαρες της, για πολύ γλειψιμο
Καυλώνω με τις ποδαρες της, για πολύ γλειψιμο
Εγω παλι με τον κωλο της.Καυλώνω με τις ποδαρες της, για πολύ γλειψιμο
Εγώ γέλασα Μ αυτήν χθες βράδυ λυθηκ στο γέλιο,
ρε φίλοι είναι Αμφίεση Αυτή Κόκκινο Στρινγκ Κορδόνια Μπουταρες Νυχαρες Ποδαρες δε τη λες και Πολύ Ντροπαλή...............
Η Κοπέλα είναι Αντυτη Μονίμως Καμπριολέ Πολύ Ασχολούμαστε με τη Πάρτη της Έχει 500.000 χιλιάδες Ακόλουθους η Τυπαρα Αλλά η Αλήθεια Είναι Μια Ψώνιο και Λατρεύει το Γυμνό που θα τη Δεις Όπου και να τη Δεις Γυμνή θα τη Δεις.......
Μαλακια που Κλείσανε τα Περιοδικά και οι Κωστοπουλοι και Playboy ένα Εξώφυλλο σίγουρα Αυτή και Άλλο Ένα η Μουναρα η Ζοζεφίν Δύο Μουναρες!!!!!!!!!!!!!
Εγώ γέλασα Μ αυτήν χθες βράδυ λυθηκ στο γέλιο,
ρε φίλοι είναι Αμφίεση Αυτή Κόκκινο Στρινγκ Κορδόνια Μπουταρες Νυχαρες Ποδαρες δε τη λες και Πολύ Ντροπαλή...............
Η Κοπέλα είναι Αντυτη Μονίμως Καμπριολέ Πολύ Ασχολούμαστε με τη Πάρτη της Έχει 500.000 χιλιάδες Ακόλουθους η Τυπαρα Αλλά η Αλήθεια Είναι Μια Ψώνιο και Λατρεύει το Γυμνό που θα τη Δεις Όπου και να τη Δεις Γυμνή θα τη Δεις.......
Μαλακια που Κλείσανε τα Περιοδικά και οι Κωστοπουλοι και Playboy ένα Εξώφυλλο σίγουρα Αυτή και Άλλο Ένα η Μουναρα η Ζοζεφίν Δύο Μουναρες!!!!!!!!!!!!!
. να σε βάλουμε εσένα να κάνεις παρέα με τον σούπερ Πότσεπ θα κάνετε καλό δίδυμο!Εγώ γέλασα Μ αυτήν χθες βράδυ λυθηκ στο γέλιο,