Νέα

Ιωάννα Τούνη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Anemodoura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.355
Πόντοι
1.056
Επώνυμο πατέρα Παππάς;
Ναι ρε τύπε, γιατί σου κάνει εντύπωση; Έχει πάρει το επίθετο της μάνας της. Νομίζω ότι είχε πει και σε μια συνέντευξή της ότι δεν είχε καλές σχέσεις με τον πατέρα της (πρέπει να μην ήταν παντρεμένοι οι γονείς της).

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.355
Πόντοι
1.056
Εντωμεταξύ έσβησα την φωτογραφία με την ταυτότητά της γιατί φαίνονται προσωπικά της στοιχεία. (Πάντως όποιος θέλει να την δει υπάρχει η φωτογραφία της ταυτότητας στην σελίδα 109 του νήματος).

Joe Jick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2017
Like
1.186
Πόντοι
201
Δεν ξερω απο προσωπο τι βαθμο παιρνει,παντως απο σωμα για μενα ειναι καθαρο 10αρακι  :hi:

Συνημμένα

• jt1.jpg
    jt1.jpg
    664,3 KB · Εμφανίσεις: 603

listo

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
336
Πόντοι
21
Καυλώνω με τις ποδαρες της, για πολύ γλειψιμο

Mikelantzelo

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2018
Like
185
Πόντοι
6
Εγώ γέλασα Μ αυτήν χθες βράδυ λυθηκ στο γέλιο,
ρε φίλοι είναι Αμφίεση Αυτή Κόκκινο Στρινγκ Κορδόνια Μπουταρες Νυχαρες Ποδαρες δε τη λες και Πολύ Ντροπαλή...............
Η Κοπέλα είναι Αντυτη Μονίμως Καμπριολέ Πολύ Ασχολούμαστε με τη Πάρτη της Έχει 500.000 χιλιάδες Ακόλουθους η Τυπαρα Αλλά η Αλήθεια Είναι Μια Ψώνιο και Λατρεύει το Γυμνό που θα τη Δεις Όπου και να τη Δεις Γυμνή θα τη Δεις.......
Μαλακια που Κλείσανε τα Περιοδικά και οι Κωστοπουλοι και Playboy ένα Εξώφυλλο σίγουρα Αυτή και Άλλο Ένα η Μουναρα η Ζοζεφίν Δύο Μουναρες!!!!!!!!!!!!!

Mikelantzelo

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2018
Like
185
Πόντοι
6
Η φίρμα η Τουνη και Δεύτερη φίρμα η Ζοζεφίν και Αυτή Ωραια,
Αλλά η Τουνη δε Παίζεται είναι Ερωτευμένη με τον Εαυτό της.............
Καθρέφτη Καθρεφτάκι μου Ιωάννα Τουνη Σήμερα Έχω να Πάω σε 100 αισθητικούς και να φορέσω 100 ρούχα!!!!!!!!!

Ahmed Butt

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2020
Like
107
Πόντοι
6
ρε φίλοι είναι Αμφίεση Αυτή Κόκκινο Στρινγκ Κορδόνια Μπουταρες Νυχαρες Ποδαρες δε τη λες και Πολύ Ντροπαλή...............
Η Κοπέλα είναι Αντυτη Μονίμως Καμπριολέ Πολύ Ασχολούμαστε με τη Πάρτη της Έχει 500.000 χιλιάδες Ακόλουθους η Τυπαρα Αλλά η Αλήθεια Είναι Μια Ψώνιο και Λατρεύει το Γυμνό που θα τη Δεις Όπου και να τη Δεις Γυμνή θα τη Δεις.......
Μαλακια που Κλείσανε τα Περιοδικά και οι Κωστοπουλοι και Playboy ένα Εξώφυλλο σίγουρα Αυτή και Άλλο Ένα η Μουναρα η Ζοζεφίν Δύο Μουναρες!!!!!!!!!!!!!

:respect:

Hard4Bimbos

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2020
Like
50
Πόντοι
1

Απο ποιον καφενέ της επαρχίας μας γράφεις, αδερφέ?  :2funny: :2funny:

Esitopes

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2016
Like
452
Πόντοι
26
Ε ΡΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝΕ
ΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ
ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ!

kostasfrg

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2020
Κριτικές
7
Like
601
Πόντοι
21
. να σε βάλουμε εσένα να κάνεις παρέα με τον σούπερ Πότσεπ θα κάνετε καλό δίδυμο!

Mikelantzelo

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2018
Like
185
Πόντοι
6
Την είδα τη Δαντέλα την είδα 24/4/20 το βραδυ, άμα το Πούλαγε η Ιωάννα θα το Πούλαγε πολυ Ακριβά σαν να Καλλιεργεί Χασισοφυτεια η Ρουφιανα Πολύ Τελειότητα Υδροπονικη Κάνναβη...........
Πολύ Καφρευτης η Ρουφιανα!!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom