Νέα

Ιωάννα Τούνη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Anemodoura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

arkas1986

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2018
Κριτικές
15
Like
363
Πόντοι
326
Πως γίνεται να ειναι κάποια καυλα χωρίς να είναι όμορφη? Εκτός εάν όμορφες για σας είναι μόνο αυτές που είναι οι γκόμενές "άγγελοι"...  :S :S
Καλημέρα
Δεν ξέρω την ηλικία σου αλλά φαντάζομαι μικρός (<25) . Η χημεία ή έλξη είναι κάτι εντελώς εγκεφαλικό και διαφέρει σε κάθε άνθρωοπο.
Η ερώτηση σου έπρεπε να είναι η αντίστροφη, πώς μια τόσο όμορφη γυναίκα να μη βγάζει κανένα ερωτισμό, εξαιρείται ο ερωτισμός για ζωώδη ένστικτα.
Αυτό όμως ή το έχεις ή όχι

Liakos51

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2018
Like
0
Πόντοι
0
Η Τουνη ξερει απλα να πουλαει αυτο που εχει και χωρις να ειναι η πιο ομορφη που υπαρχει

Hard4Bimbos

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2020
Like
50
Πόντοι
1
Φαντάζομαι αναφέρεται στην αύρα που βγάζει η κάθε γυναίκα. Αν η άλλη δεν είναι και το τοπ μουνί, αλλά σου βγάζει θετική αύρα και γενικά είναι χαρούμενο και ωραίο τυπάκι, η έννοια καύλα αποκτά άλλο νόημα.

Αυτό είπα και εγώ εάν και δεν συμφωνώ απόλυτα με το δεύτερο μέρος

Καλημέρα
Δεν ξέρω την ηλικία σου αλλά φαντάζομαι μικρός (<25) . Η χημεία ή έλξη είναι κάτι εντελώς εγκεφαλικό και διαφέρει σε κάθε άνθρωοπο.
Η ερώτηση σου έπρεπε να είναι η αντίστροφη, πώς μια τόσο όμορφη γυναίκα να μη βγάζει κανένα ερωτισμό, εξαιρείται ο ερωτισμός για ζωώδη ένστικτα.
Αυτό όμως ή το έχεις ή όχι

Δεν βγάζει ερωτισμό η Τουνη? Θα μας τρελάνεις?

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356

Συνημμένα

• χμφφ.jpg
    χμφφ.jpg
    31,6 KB · Εμφανίσεις: 90

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.947
Πόντοι
4.766
Μόνο στο Ελλαντα φτιάχνουν γκόμενες τέτοιους Μινώταυρους  :grin:

arkas1986

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2018
Κριτικές
15
Like
363
Πόντοι
326

Δεν βγάζει ερωτισμό η Τουνη? Θα μας τρελάνεις?
[/quote]
Αγαπητέ φίλε ο ερωτισμός είναι κατά τη διάρκεια της συνέρευσης, αν έχεις θετική εμπειρία μας τη καταθέτεις.
Σαν επιστήμονες δεν μας αρκεί η εμπειρία του άλλου αλλά η δική μας.
Ερωτισμό πρέπει να πουλήσει, γιατί κάποιοι πρέπει να αγοράσουν, αν διαθέτει είναι όμως διαφορετικό θέμα
Περιμένω απαντήσεις ακόμα για την ηλικία σου και τις εμπειρίες σου από ερωτικές γυναίκες και όχι

Hard4Bimbos

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2020
Like
50
Πόντοι
1
Δεν νομίζω ότι έχει σημασία η ηλικία μου! Είναι γυναίκαρα για μένα η συγκεκριμένη. Γούστα είναι αυτά. Μπορεί ο ένας να την θεωρεί θεϊκή μουναρα και για τον άλλον η τελευταία μπαζολα

OP
OP
Anemodoura

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
36.836
Πόντοι
9.931
Ωραίο μουνί η Τουνη αλλά εμένα μου άρεσε περισσότερο όπως ήταν το 2015 πριν το ρίξει στην γυμναστικη, τότε είχε κάποια κιλακια στα κατάλληλα σημεία (κώλος, μπούτια, βυζιά) και ήταν πολύ κρεβατογεμιστρα, δυστυχώς έχουν κατεβάσει το βιντεακι απο το τότε που ήταν στην Μύκονο και έπαιζε ρακέτες.

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.082
Πόντοι
1.706
Γιατί ρε Φίλε Άσχημη είναι???????
Η ομορφιά είναι υποκειμενική και ο καθένας έχει το προσωπικό του γούστο. Παρόλα αυτά, υπάρχουν και κάποια αντικειμενικά κριτήρια, τα οποία η συγκεκριμένη δεν πληροί.

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.428
Πόντοι
786
Η ομορφιά είναι για την αίσθηση, καλό είναι να υπάρχει, αλλά το θέμα είναι ποια προκαλεί με τη μία την παρόρμηση του σκίσε με. Στο κοινό επικρατούν οι πιο ψωλέτες.

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
120
Like
19.868
Πόντοι
20.686
Η ομορφιά είναι για την αίσθηση, καλό είναι να υπάρχει, αλλά το θέμα είναι ποια προκαλεί με τη μία την παρόρμηση του σκίσε με. Στο κοινό επικρατούν οι πιο ψωλέτες.
Και επειδη οι ψωλετες δειχνουν τον κωλο τους,αυτες εχουν και την τιμητικη τους εδω μεσα.Εξαλλου bourdela.com ειναι το σαιτ.

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.584
Πόντοι
11.445
Αντε σειρηνακη περιμενει προταση η κοπελα .... :grin: :grin:

Συνημμένα

• unnamed.jpg
    unnamed.jpg
    96,7 KB · Εμφανίσεις: 119

Hard4Bimbos

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2020
Like
50
Πόντοι
1
Η ομορφιά είναι υποκειμενική και ο καθένας έχει το προσωπικό του γούστο. Παρόλα αυτά, υπάρχουν και κάποια αντικειμενικά κριτήρια, τα οποία η συγκεκριμένη δεν πληροί.

Φάσκεις και αντιφάσκεις. Εάν κάτι είναι υποκειμενικό δεν μπορεί να εμπεριέχει αντικείμενα κριτήρια.

Απλά δέξου ότι κάποιοι θα την θεωρούμε τρελή μουναρα και άλλοι, όπως εσύ, μπαζολα

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.005
Πόντοι
3.936
Φάσκεις και αντιφάσκεις. Εάν κάτι είναι υποκειμενικό δεν μπορεί να εμπεριέχει αντικείμενα κριτήρια.

Απλά δέξου ότι κάποιοι θα την θεωρούμε τρελή μουναρα και άλλοι, όπως εσύ, μπαζολα

Όλοι των άκρων εδώ μέσα.

Δεν μπορεί να μην είναι ούτε μουναρα, ούτε μπαζόλα ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom