azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.691
- Πόντοι
- 38.177
εχεις δει ποτε φωτο μου ?
αστο καλυτερα
Πραγματικά!!!
Αστο καλύτερα..
εχεις δει ποτε φωτο μου ?
αστο καλυτερα
Πραγματικά!!!
Αστο καλύτερα..
Πραγματικά!!!
Αστο καλύτερα..
μπορω να σου στειλω φωτο μου αλλα φοβαμαι μην πεταχτουνε τα χυσια σου και ασπρισεις ολο το παντελονακι σου
Δεν γαμαω αγοράκια Κωστάκη,ειδικά εσένα που ξημεροβραδιαζεις πίσω από ένα πισι και ανεβοκατεβαζεις τη χούφτα σου
Ειρήνη υμίν παίδες. Προσωπικά πιστεύω πως η Τούνη από φάτσα και βυζί δε λέει και πολλά.
Αυτό δε σημαίνει πως αν είχα την ευκαιρία να σκίσω την κωλάθρα της θα το σκεφτόμουνα δεύτερη φορά.
Μεταξυ μας τωρα , υπαρχει περιπτωση ανθρωπος που σεβεται τον εαυτο του και την εμφανιση του να πηδαγε Τουνελο ????????????????????????????
τυπε ζητα τις πολλα λεφτα...κ αν δεχτει πες της να πουλησει κ το πατρικο της !ισως πριν 3-4 χρονια την γαμαγα
πλεον αν η αλλη δεν εχει μαπα ανω του 8-9 και να θελω να την γαμησω δεν μου σηκωνεται
η τουνη μου βγαζει οτι ειναι καρατραβελος του κερατα
σοβαρα στο λεω δεν θα μπορουσα να την γαμησω για κανενα λογο
και λεφτα να μου εδινε
τυπε ζητα τις πολλα λεφτα...κ αν δεχτει πες της να πουλησει κ το πατρικο της !
εδω λεφτα μου δινουνε να τις γαμησω και δεν τις πηδαω ρε
350 ευρω μου εδινε η αλλη να την γαμησω 30αρα εμφανισιμη και της εριξα ακυρο
Φοβερη γκομενα στις φωτογραφιες που ανεβαζει (για το Μαρκιζ δεν ξερω , δεν παω δηλαδη δεν με βαζουν γιατι ειμαι γυφτουλας χοντρος φτωχος και ασχημος) απο κοντα ομως με καθημερινα ρουχα πολυ δευτεραντζα (την πετυχαινω συνεχεια λογω γειτονιας)
Τι σου κανουν τα φωτογραφικα κολπα ...
κοντα στο τουρκικο προξενειο μενεις;Φοβερη γκομενα στις φωτογραφιες που ανεβαζει (για το Μαρκιζ δεν ξερω , δεν παω δηλαδη δεν με βαζουν γιατι ειμαι γυφτουλας χοντρος φτωχος και ασχημος) απο κοντα ομως με καθημερινα ρουχα πολυ δευτεραντζα (την πετυχαινω συνεχεια λογω γειτονιας)
Φοβερη γκομενα στις φωτογραφιες που ανεβαζει (για το Μαρκιζ δεν ξερω , δεν παω δηλαδη δεν με βαζουν γιατι ειμαι γυφτουλας χοντρος φτωχος και ασχημος) απο κοντα ομως με καθημερινα ρουχα πολυ δευτεραντζα (την πετυχαινω συνεχεια λογω γειτονιας)
Tυπε φαινεται οτι τελικα μονο εγω και ο enduro ειμαστε ομορφοπαιδα εδω μεσα. :S :S :S