azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 219
- Like
- 17.961
- Πόντοι
- 38.177
μαγκες προτιμω να τον κοψω παρα να παρω Τουνη
Πριν τον κόψεις,πες μας πόσες φορές τον βασάνισες για το Τουνακι και μη το παίζεις δύσκολος...
μαγκες προτιμω να τον κοψω παρα να παρω Τουνη
αμα σκασω μαρκιζ με τα ντυσιματα μου το τουνακι θα πεσει ξερο
Πριν τον κόψεις,πες μας πόσες φορές τον βασάνισες για το Τουνακι και μη το παίζεις δύσκολος...
τύπε μου όσο δε φτάνει η αλεπου...μια χαρα ειναι η τουνη ρε γκασμαδες
το μαγαζι ειναι τινγκα στο μουνι
και η τουνη ξεχωριζει ευκολα
μη λετε μαλακιες..
δεν κινδυνευεις ουτε απο το ενα ουτε απο το αλλοκαι 1 εκατομμυριο ευρω να μου εδινε δεν την γαμαγα
προτιμω να κοψω τον πουτσο μου παρα να γαμησω τετοιο τραβελο
δεν κινδυνευεις ουτε απο το ενα ουτε απο το αλλο
οποτε τρομπαρεις απο μακρια και εισαι οκ
Don't worry man.... Everyone believes you.....και 1 εκατομμυριο ευρω να μου εδινε δεν την γαμαγα
προτιμω να κοψω τον πουτσο μου παρα να γαμησω τετοιο τραβελο
μια χαρα ειναι η τουνη ρε γκασμαδες
το μαγαζι ειναι τινγκα στο μουνι
και η τουνη ξεχωριζει ευκολα
μη λετε μαλακιες..
αδερφια φοιτητης θεσσαλονικης και εγω.. την βλεπω μαρκιζ συνεχεια !! κατι χειροπιαστο εχουμε ?? αν κανει το αθλημα?
για πες μας εσύ ρε τύπε τι γκόμενες γαμάς δηλαδη. Και εννοείται όχι επί πληρωμήαλλα ενταξει καταλαβαινω το γεγονος οτι η πλειοψηφια εδω μεσα ειστε σαβουρογαμηδες
οποτε ναι
τρελη μουναρααα η τουναρααα δεν παιζεται !!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΜΟΥΝΟΣ μαγκες
καθε ποτε πας μαρκιζ?
εσυ με τι τον παιζεις τυπε?Η σωστή ερώτηση είναι"πόσο τον παίζεις αφότου έχεις δει την Τούνη στο Μαρκίζ;"
για πες μας εσύ ρε τύπε τι γκόμενες γαμάς δηλαδη. Και εννοείται όχι επί πληρωμή
για πες μας εσύ ρε τύπε τι γκόμενες γαμάς δηλαδη. Και εννοείται όχι επί πληρωμή
Τυπε,ο Κωστάκης δεν έχει πάει ποτέ στη ζωή του με κανονική γκόμενά,μόνο μαλακια και πουτανες.την παρθενιά του την έχασε από το χέρι του,το φωνάζει σε καθημερινή βάση,άμα τον παρακολουθείς
Τυπε,ο Κωστάκης δεν έχει πάει ποτέ στη ζωή του με κανονική γκόμενά,μόνο μαλακια και πουτανες.την παρθενιά του την έχασε από το χέρι του,το φωνάζει σε καθημερινή βάση,άμα τον παρακολουθείς