papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 128
- Like
- 51.871
- Πόντοι
- 27.261
στα αρχιδια μου(__) (__)σας γραφωκαλά η φάτσα εδώ είναι,γάμησε τα.......τελικά τι έχει γραμμένο στα μπούτια?
στα αρχιδια μου(__) (__)σας γραφωκαλά η φάτσα εδώ είναι,γάμησε τα.......τελικά τι έχει γραμμένο στα μπούτια?
να σου πω την αλήθεια, με αυτή τη φάτσα στην παραπάνω φώτο, είναι σαν τραβελι, όποτε ναι ,θα μπορούσε να έχει και αρχίδια.στα αρχιδια μου(__) (__)σας γραφω
να σου πω την αλήθεια, με αυτή τη φάτσα στην παραπάνω φώτο, είναι σαν τραβελι, όποτε ναι ,θα μπορούσε να έχει και αρχίδια.
Και τα 2 για χύσιμο μέχρι τον τελικό Αρμαγεδων...
Αλλά Παναγιώταρου ένα κάτι παραπάνω γιατί μου βγάζει κάτι το ξεφτιλοπουτανε..
Χύσιμο στο προσωπο και μετά την στέλνεις να ψωνίσει με τα φλοκια μάσκα ομορφιάς...
Oταν λάτρης των ξανθιων ψηφίζει καστανή έχει δει κάτι ενοχλητικό....Και οι δύο είναι πλαστικές και τις δύο τις γαμούσα ανετότατα αλλά για μένα η Παναγιώταρου είναι μακράν πιο εντυπωσιακή
Στο κόμμα του κοντολαγνου και εσύ;Την κοντρολάρεις εύκολα λειτουργική , ευκολομανούρωτη επειδή είναι κοντούλα
Όφειλα να το διευκρινίσω....Πάλι καλά.
Νόμιζα ότι εννοούσες τον Μπίσεσβαρ.
μεχρι εδω, μια χαρα κουκλα και μουναρα ηταν.Και οι δύο είναι πλαστικές και τις δύο τις γαμούσα ανετότατα αλλά για μένα η Παναγιώταρου είναι μακράν πιο εντυπωσιακή
Λευτεριά στην Βόρειο Μύκονο και στην Britney Spears περίμενα να πεις...με απογοητεύεις!Είναι θεωρία συνωμοσίας;
Για όλα φταίει ο Χίος και οι Illuminati;
Λευτεριά στην Τσετσενία και στον Γιώργο Μοναστηριώτη!
Στις πρόσφατες εμφανίσεις της στο τελικό του survivor δεν βρήκα μεγάλες διαφορές. Το ίδιο πλαστική μου φάνηκε. Ούτε καλύτερα ούτε χειρότερα.μεχρι εδω, μια χαρα κουκλα και μουναρα ηταν.
μετα ηρθε η κατω βολτα και εχει γινει σαν τον μαμρα.
Και εγώ καστανή μπορεί να ψήφιζα, αλλά επειδή έχω δει Αντωνά από κοντά πριν λίγα χρόνια στη Θεσσαλονίκη και γνωρίζω το πόσο ωραίο καυλάκι ήταν, θεωρώ εγκληματικό που έκανε παρεμβάσεις στο πρόσωπο της. Κατάφερε και έγινε πιο άσχημηOταν λάτρης των ξανθιων ψηφίζει καστανή έχει δει κάτι ενοχλητικό....
Γενικά το πλαστικο μουνι δεν μου αρέσει αλλα η Παναγιωταρου ειναι η μοναδική πλαστική γκόμενα που θα έμπαινα χωρίς σκέψη. Μου αρέσει ομως και η Αντωνα... με βαση μόνο την παραπάνω φωτο ψηφίζω Παναγιωταρου!Δεν τίθεται καν θέμα επιλογήςΨήφισα...
μαλλον δεν ειδες καλα τοτε.Στις πρόσφατες εμφανίσεις της στο τελικό του survivor δεν βρήκα μεγάλες διαφορές. Το ίδιο πλαστική μου φάνηκε. Ούτε καλύτερα ούτε χειρότερα.
Τον Γκουερινο?Αντωνα γιατί θυμίζει παλιό παίκτη του Π.Α.Ο.Κ.και είναι σαφως φυσικοτερη από την αντίπαλο της που είναι υποψήφια προς ανακύκλωση στον κάδο πλαστικών.
Έναν Αντωνα που είχε έρθει μαζί με Βολτεζο επί αείμνηστου Θωμά Βουλινου....Τον Γκουερινο?
Έναν Αντωνα που είχε έρθει μαζί με Βολτεζο επί αείμνηστου Θωμά Βουλινου....
Είναι θεωρία συνωμοσίας;
Για όλα φταίει ο Χίος και οι Illuminati;
Λευτεριά στην Τσετσενία και στον Γιώργο Μοναστηριώτη!