Trelosikomaras
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2023
- Like
- 5.676
- Πόντοι
- 1.046
Βυζια στριγκ στη φόρα,αλλη ψωλα αυτηΚάτι αχνό φαίνεται
Μη βρίζεις μανΒυζια στριγκ στη φόρα,αλλη ψωλα αυτη
Ε δε βλέπεις μαν τη παλιό γαμιολαΜη βρίζεις μαν
Πω ρε την πούστρα , τα έχει πετάξει όλα έξω![]()
ΚωλομπαριναΚάτι αχνό φαίνεται
Αυτοπεποίθηση μηδεν. Αναγκαζεται να τα πετάξει εξω η μαλακισμενη μπας και της δώσουν σημασια.Βυζια στριγκ στη φόρα,αλλη ψωλα αυτη
ΤελειωςΑυτοπεποίθηση μηδεν. Αναγκαζεται να τα πετάξει εξω η μαλακισμενη μπας και της δώσουν σημασια.
H Τουνη ειναι το μοναδικο ατομο απο αυτα που αναφερεις που εχει λυσει το οικονομικο της μαλλον για παντα,βγαζει τρελο χρημα και οχι απο τα social .Οι υπολοιποι Conclavio και ειδικα Ορεινη Μελισσα αν δεν αλλαξουν δεν θα εχουν συμπληρωσει ουτε τα ενσημα για συνταξηΤυπε δεν γνωρίζω την ηλικία σου,όμως εγώ έζησα όλους τους "γνωστούς" έλληνες τραγουδιστές και ηθοποιούς,Χατζηχρήστος,Καζαντζίδης,Μπέλλου κ.α. και έλεγαν στα στερνά τους πως δεν τους στήριζε η πολιτεία και άλλα...
Μιλάμε πέρασε Το χρήμα απ αυτά τα χέρια.
Τώρα εάν ο κάθε influencer λοιπόν τύπου Τουνη,Conclavio,Ορεινή Μέλισσα "μου" λένε πως βγάλανε φράγκα,σορυ κιόλας αλλά ούτε και με απασχολεί αλλά ούτε και τους πιστεύω διότι το influencing τους είναι παντελώς άκυρο (για μένα) ωστόσο σου ξαναγράφω ,δεν με απασχολεί...
Και για την Τουνη κ την κάθε Τουνη μόνο εδώ γράφω για χαβαλέ,ντρέπομαι καν να την ξεστομίσω στον κύκλο μου ως παράδειγμα !
Πω ρε πουστηΜε αυτά τα στορυ που ανεβάζει μάλλον μας διαβάζει και φτιάχνεται να μας καυλωνει
Κάτι αχνό φαίνεται
Αυτα τα ανεβαζει πιθανότατα για να διαλαλήσει την πραμάτεια της ωστε να βρει νεο φραγκατο γαμια παρα για να καυλωσει εμας τους πληβείους.Με αυτά τα στορυ που ανεβάζει μάλλον μας διαβάζει και φτιάχνεται να μας καυλωνει
Αυτα τα ανεβαζει πιθανότατα για να διαλαλήσει την πραμάτεια της ωστε να βρει νεο φραγκατο γαμια παρα για να καυλωσει εμας τους πληβείους.
Το οτι εχει πολλα χρήματα δεν σημαίνει και οτι θα κανει σχέση με κάποιον που βγάζει 1500 το μηνα, λογικα θα ψάξει για κάποιον που θα ειναι οικονομικά άνετος ιδικα αν ψάχνει κάποιον για μόνιμη σχέση και οχι για ξεπέτα.Η συγκεκριμένη δεν μεγάλωσε σα "όμορφη", άλλωστε δεν την παρομοίαζαν με τον Αλέν Ντελόν, αλλά με τον Χαραλαμπόπουλο,
οπότε παίζει να έχει ένα σωρό απωθημένα..
Απλά είναι από τις λίγες από αυτό το συνάφι, που δεν χρειάζεται κανέναν φραγκάτο γκόμενο.
Κοιτάξτε με ποιον έκανε το παιδί της,για ποια φράγκα μιλάμε..
Η συγκεκριμένη έχει έναν κύκλο από γκόμενες εδώ και 10plus χρόνια, την μία την ξέρω
και η αλήθεια είναι ότι η Τούνη έχει κάνει ήδη περιουσία που δεν θα κάνει ο νορμάλ κόσμος ούτε σε 10 ζωές και μάλιστα μόνη της.
Και δε μιλάω για τα φραγκοδίφραγκα του instagram..
Γενικά στα παπάρια μου για όλες αυτές, απλά μην βλέπετε παντού χορηγούς και χεσίματα στο Ντουμπάι..
Το οτι εχει πολλα χρήματα δεν σημαίνει και οτι θα κανει σχέση με κάποιον που βγάζει 1500 το μηνα, λογικα θα ψάξει για κάποιον που θα ειναι οικονομικά άνετος ιδικα αν ψάχνει κάποιον για μόνιμη σχέση και οχι για ξεπέτα.
Πηγαινε εσυ Αυνανοδουρα για γαμπρος και πες της οτι ασχολεισαι με ανακυκλωση τριχωτων παλαμων στο Μπορντελα ντοτ κομ!!!Το οτι εχει πολλα χρήματα δεν σημαίνει και οτι θα κανει σχέση με κάποιον που βγάζει 1500 το μηνα, λογικα θα ψάξει για κάποιον που θα ειναι οικονομικά άνετος ιδικα αν ψάχνει κάποιον για μόνιμη σχέση και οχι για ξεπέτα.
Αυτες!Ξέρουμε ποιες influencers είναι στην περίφημη λίστα στο Dubai;