Νέα

Ιωάννα Τούνη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Anemodoura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

riding

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
2
Like
9.354
Πόντοι
2.306
στην Ελλάδα του 2025 που οι περισσότεροι ιδρώνουν να τα βγάλουν πέρα
ΕΙΚΑΖΩ το να είσαι"αντιπαθής" (που δεν είναι, γι' αυτό έχει τέτοιο κοινό) με αντάλλαγμα να κάνεις ΖΩΑΡΑ και να έχεις εξασφαλισμένα τα δισέγγονα σου, νομίζω είναι fair deal
Τυπε δεν γνωρίζω την ηλικία σου,όμως εγώ έζησα όλους τους "γνωστούς" έλληνες τραγουδιστές και ηθοποιούς,Χατζηχρήστος,Καζαντζίδης,Μπέλλου κ.α. και έλεγαν στα στερνά τους πως δεν τους στήριζε η πολιτεία και άλλα...

Μιλάμε πέρασε Το χρήμα απ αυτά τα χέρια.

Τώρα εάν ο κάθε influencer λοιπόν τύπου Τουνη,Conclavio,Ορεινή Μέλισσα "μου" λένε πως βγάλανε φράγκα,σορυ κιόλας αλλά ούτε και με απασχολεί αλλά ούτε και τους πιστεύω διότι το influencing τους είναι παντελώς άκυρο (για μένα) ωστόσο σου ξαναγράφω ,δεν με απασχολεί...

Και για την Τουνη κ την κάθε Τουνη μόνο εδώ γράφω για χαβαλέ,ντρέπομαι καν να την ξεστομίσω στον κύκλο μου ως παράδειγμα !

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
35.850
Πόντοι
28.246

johnm650

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Κριτικές
5
Like
849
Πόντοι
361
Φεύγουν τα εξώδικα σαν σαΐτες προσοχή συνάδελφοι!!!!

Paper Airplane Travel GIF by stopmotreats

• Like
Αντιδράσεις: geoMan

pervkostas

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2014
Like
28
Πόντοι
0
Τυπε δεν γνωρίζω την ηλικία σου,όμως εγώ έζησα όλους τους "γνωστούς" έλληνες τραγουδιστές και ηθοποιούς,Χατζηχρήστος,Καζαντζίδης,Μπέλλου κ.α. και έλεγαν στα στερνά τους πως δεν τους στήριζε η πολιτεία και άλλα...

Μιλάμε πέρασε Το χρήμα απ αυτά τα χέρια.

Τώρα εάν ο κάθε influencer λοιπόν τύπου Τουνη,Conclavio,Ορεινή Μέλισσα "μου" λένε πως βγάλανε φράγκα,σορυ κιόλας αλλά ούτε και με απασχολεί αλλά ούτε και τους πιστεύω διότι το influencing τους είναι παντελώς άκυρο (για μένα) ωστόσο σου ξαναγράφω ,δεν με απασχολεί...

Και για την Τουνη κ την κάθε Τουνη μόνο εδώ γράφω για χαβαλέ,ντρέπομαι καν να την ξεστομίσω στον κύκλο μου ως παράδειγμα !
H Τουνη ειναι το μοναδικο ατομο απο αυτα που αναφερεις που εχει λυσει το οικονομικο της μαλλον για παντα,βγαζει τρελο χρημα και οχι απο τα social .Οι υπολοιποι Conclavio και ειδικα Ορεινη Μελισσα αν δεν αλλαξουν δεν θα εχουν συμπληρωσει ουτε τα ενσημα για συνταξη

Trelosikomaras

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
5.624
Πόντοι
1.046
Με αυτά τα στορυ που ανεβάζει μάλλον μας διαβάζει και φτιάχνεται να μας καυλωνει

Συνημμένα

• AQOkEIRPgLGJ1596hWxT2yE0t3GmFShc20JoDsE6mML9pojbTJxmIRVkn2q3IMQ2w3i1FrLtNwP93Zwi9Mf5PPK2OoPK6Z...mp4
    4 MB · Εμφανίσεις: 0
OP
OP
Anemodoura

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
38.489
Πόντοι
9.931
Με αυτά τα στορυ που ανεβάζει μάλλον μας διαβάζει και φτιάχνεται να μας καυλωνει
Αυτα τα ανεβαζει πιθανότατα για να διαλαλήσει την πραμάτεια της ωστε να βρει νεο φραγκατο γαμια παρα για να καυλωσει εμας τους πληβείους.

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.495
Πόντοι
1.056
Αυτα τα ανεβαζει πιθανότατα για να διαλαλήσει την πραμάτεια της ωστε να βρει νεο φραγκατο γαμια παρα για να καυλωσει εμας τους πληβείους.

Η συγκεκριμένη δεν μεγάλωσε σα "όμορφη", άλλωστε δεν την παρομοίαζαν με τον Αλέν Ντελόν, αλλά με τον Χαραλαμπόπουλο,
οπότε παίζει να έχει ένα σωρό απωθημένα..

Απλά είναι από τις λίγες από αυτό το συνάφι, που δεν χρειάζεται κανέναν φραγκάτο γκόμενο.
Κοιτάξτε με ποιον έκανε το παιδί της,για ποια φράγκα μιλάμε..

Η συγκεκριμένη έχει έναν κύκλο από γκόμενες εδώ και 10plus χρόνια, την μία την ξέρω
και η αλήθεια είναι ότι η Τούνη έχει κάνει ήδη περιουσία που δεν θα κάνει ο νορμάλ κόσμος ούτε σε 10 ζωές και μάλιστα μόνη της.
Και δε μιλάω για τα φραγκοδίφραγκα του instagram..

Γενικά στα παπάρια μου για όλες αυτές, απλά μην βλέπετε παντού χορηγούς και χεσίματα στο Ντουμπάι..

OP
OP
Anemodoura

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
38.489
Πόντοι
9.931
Η συγκεκριμένη δεν μεγάλωσε σα "όμορφη", άλλωστε δεν την παρομοίαζαν με τον Αλέν Ντελόν, αλλά με τον Χαραλαμπόπουλο,
οπότε παίζει να έχει ένα σωρό απωθημένα..

Απλά είναι από τις λίγες από αυτό το συνάφι, που δεν χρειάζεται κανέναν φραγκάτο γκόμενο.
Κοιτάξτε με ποιον έκανε το παιδί της,για ποια φράγκα μιλάμε..

Η συγκεκριμένη έχει έναν κύκλο από γκόμενες εδώ και 10plus χρόνια, την μία την ξέρω
και η αλήθεια είναι ότι η Τούνη έχει κάνει ήδη περιουσία που δεν θα κάνει ο νορμάλ κόσμος ούτε σε 10 ζωές και μάλιστα μόνη της.
Και δε μιλάω για τα φραγκοδίφραγκα του instagram..

Γενικά στα παπάρια μου για όλες αυτές, απλά μην βλέπετε παντού χορηγούς και χεσίματα στο Ντουμπάι..
Το οτι εχει πολλα χρήματα δεν σημαίνει και οτι θα κανει σχέση με κάποιον που βγάζει 1500 το μηνα, λογικα θα ψάξει για κάποιον που θα ειναι οικονομικά άνετος ιδικα αν ψάχνει κάποιον για μόνιμη σχέση και οχι για ξεπέτα.

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.495
Πόντοι
1.056
Το οτι εχει πολλα χρήματα δεν σημαίνει και οτι θα κανει σχέση με κάποιον που βγάζει 1500 το μηνα, λογικα θα ψάξει για κάποιον που θα ειναι οικονομικά άνετος ιδικα αν ψάχνει κάποιον για μόνιμη σχέση και οχι για ξεπέτα.

Σε έχω διαβάσει και στη Φυρού και σε άλλα thread..

Δεν είναι όλες βίζιτες που τις χέζουν σεϊχηδες...

Οι περισσότερες ναι,δε θα πάρουν όποιον να'ναι, απλά ο πρώην άντρας της Τούνη δεν είχε φράγκα και ο γκόμενος που θυμάμαι ότι νταραβεριζόταν
για χρόνια,ήταν τερματοφύλακας Γ'Εθνικής δηλαδή ούτε 1500 ευρώ..

Kαι σου ανέφερα και τη Φυρού, γιατί απλά ξέρω έναν καλό φίλο του Κοψιάλη από τότε που δούλευε στο ρουχάδικο
και όσα έχεις γράψει στο εκεί thread, πάλι δεν έχουν καμία σχέσημε την πραγματικότητα..

Για αυτές τις δύο ξέρω από σύμπτωση,για άλλες όχι ,ούτε θέλω και να μάθω και πολύ μελάνι ξόδεψα για πάρτη τους..

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
28.086
Πόντοι
6.256
Πηγαινε εσυ Αυνανοδουρα για γαμπρος και πες της οτι ασχολεισαι με ανακυκλωση τριχωτων παλαμων στο Μπορντελα ντοτ κομ!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom