Νέα

Ιωάννα Τούνη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Anemodoura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Kvel

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2007
Like
841
Πόντοι
81
Και πολυ κρατησε. Στον επομενο γαμια τωρα.
Τον Αλεξανδρου τον ειχα για λιγο πιο εξυπνο. Παρτην απο ολες τις τρυπες για 2-3 χρονια ξεπατωνε σαν να μην υπαρχει αυριο αλλα ρε τυπε κανεις παιδι με μια γυναικα που φαινεται οτι ξεκαθαρα εχει θεματα να λυσει ψυχολογικα; Κατσε τωρα μαλακα να βλεπεις στις ειδησεις ποιος ειναι ο επομενος που την ξεμουνιαζει και την δεχθηκε οπως ειναι και οτι αγαπαει το παιδακι σαν δικο του , 3ημερα στις αραχωβες να παιζουν σαν μπαμπας με γιο και αλλα τετοια. ΦΕΛΕ :confused::confused::confused:

johnm650

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Κριτικές
5
Like
944
Πόντοι
361
Έχει τόση έπαρση αυτή επάνω της, που όσο ωραία και να είναι το γαμάει και ψοφάει. Έπαρση και ψευτιά. Ουσία μηδέν...

Εγγρ.
22 Δεκ 2017
Like
286
Πόντοι
21
Για άλλη μια φόρα ξεσκεπάζεται ο ψεύτικος κόσμος των social media. Στην κορυφή της πυραμίδας γυναίκες όπως η Τουνη μοστράρουν μια πετυχημένη και ευτυχισμένη ζωή ενώ στην πραγματικότητα όλο αυτό που παρουσιάζουν είναι μια ψεύτικη βιτρίνα.

riding

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
2
Like
9.569
Πόντοι
2.306
Για άλλη μια φόρα ξεσκεπάζεται ο ψεύτικος κόσμος των social media. Στην κορυφή της πυραμίδας γυναίκες όπως η Τουνη μοστράρουν μια πετυχημένη και ευτυχισμένη ζωή ενώ στην πραγματικότητα όλο αυτό που παρουσιάζουν είναι μια ψεύτικη βιτρίνα.
Σαν το άλλο πρεζακι σούπερ κικη π έλεγε έβγαζε 60000€ τον μήνα την στιγμή που ο μέσος έλληνας εργαζόμενος δυσκολεύεται να πληρώσει ενοίκιο κ ρεύμα,πουλώντας μούρη πως τα γαμουσε όλα....

Λες και δεν ξεραμε τι κοκορέτσια ψώνιζε

GHOSTMAN

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2021
Like
80
Πόντοι
0
Δεν πρόλαβε καλά-καλά να χωρίσει και ήδη βρήκε χορηγό. Με κάποιο ευρωβουλευτή ακούγεται πως τραβιέται.

riding

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
2
Like
9.569
Πόντοι
2.306
Δεν πρόλαβε καλά-καλά να χωρίσει και ήδη βρήκε χορηγό. Με κάποιο ευρωβουλευτή ακούγεται πως τραβιέται.
Οχι ήταν μαλακω να συνεχίσει με τον τατουαζακια!

Πως θα το θρέψει το πιτσιρίκι;
Με μπαμπλγκαν και γκαγκμπαγκ;

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.630
Πόντοι
1.056
Οχι ήταν μαλακω να συνεχίσει με τον τατουαζακια!

Πως θα το θρέψει το πιτσιρίκι;
Με μπαμπλγκαν και γκαγκμπαγκ;

Σε άλλη περίπτωση θα είχες δίκιο όπως το γράφεις,απλά η Τούνη είναι από τις πολύ λίγες,από όλες αυτές τις.... influencers που έχει κάνει τις κινήσεις της με τα (παρά πολλά)λεφτά που έχει βγαλει,ώστε να μην χρειαστεί ποτέ χορηγό.
Και δεν το ξέρω από το Internet αυτό.

riding

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
2
Like
9.569
Πόντοι
2.306
Σε άλλη περίπτωση θα είχες δίκιο όπως το γράφεις,απλά η Τούνη είναι από τις πολύ λίγες,από όλες αυτές τις.... influencers που έχει κάνει τις κινήσεις της με τα (παρά πολλά)λεφτά που έχει βγαλει,ώστε να μην χρειαστεί ποτέ χορηγό.
Και δεν το ξέρω από το Internet αυτό.
Προσωπικά δεν πιστεύω στο "πάρα πολλά λεφτά" ειδικά απ το ίντερνετ αλλά και να έβγαλε (ή να μην έβγαλε) με αφήνει αδιάφορο
και το γράφω αυτό γιατί η Ελλάδα είναι εχθρικη χώρα προς την επιχειρηματικότητα.

Superfappan

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2025
Like
397
Πόντοι
21
Πάλι τουνάραα , έγραψεε με τις βυζάρες της.

Κερνάει και ρωγιτσες. :alivedick:

1000028914.jpg

1000028912.jpg
Γεια σου ρε τουναρα με το camel toe σου !

riding

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
2
Like
9.569
Πόντοι
2.306
Η Τουνη έβγαλε το πρωί Τικ Τοκ διότι ήθελε αν αναφερθεί προσωπικά στις παραφιλολογίες που την θέλουν να γαμιεται από δω κ από κει με τον Παππα του Τσυπριζα και ανακοίνωσε πως θα στέλνει εξώδικα λόγω του ότι έχει και ένα παιδί να προστατεύσει πια και δεν είναι ωραίο ο κόσμος μέσω των social να εκθέτει την ζωή της.

Αυτά... :confused:

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
13.100
Πόντοι
3.506
δεν είναι ωραίο ο κόσμος μέσω των social να εκθέτει την ζωή της.

Αυτά... :confused:
Ο κόσμος εκθέτει τη ζωή της ενώ αυτή εκθέτει το μουνί της....

Ξεχνιέται το βίντεο που τη σκιζανε στη πόρτα του suv και κουνιόταν η κεφάλα της μπρος πίσω απ' τις ψωλιές;

Jimmy_Belarike

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Like
962
Πόντοι
86
Προσωπικά δεν πιστεύω στο "πάρα πολλά λεφτά" ειδικά απ το ίντερνετ αλλά και να έβγαλε (ή να μην έβγαλε) με αφήνει αδιάφορο
και το γράφω αυτό γιατί η Ελλάδα είναι εχθρικη χώρα προς την επιχειρηματικότητα.
η τύπισσα πριν τα 30 της έχει αγοράσει σπίτι στην καλύτερη θέση της Θεσ/νίκης κοντά στο μισό εκατομμύριο, έχει την Bubblegun να πουλάει, είναι απ' τις πιο ακριβοπληρωμένες (αν όχι η πιο ακριβοπληρωμένη) στην Ελλάδα για χορηγούμενα σε insta κλπ, νομίζω ότι έχει και 2-3 airbnb πλέον...
Παίζει και να μην έχει "πάρα πολλά λεφτά" σαν σενάριο δηλαδή ???

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
36
Like
3.703
Πόντοι
1.446
η τύπισσα πριν τα 30 της έχει αγοράσει σπίτι στην καλύτερη θέση της Θεσ/νίκης κοντά στο μισό εκατομμύριο, έχει την Bubblegun να πουλάει, είναι απ' τις πιο ακριβοπληρωμένες (αν όχι η πιο ακριβοπληρωμένη) στην Ελλάδα για χορηγούμενα σε insta κλπ, νομίζω ότι έχει και 2-3 airbnb πλέον...
Η πιο ακριβοπληρωμένη στο insta δεν είναι αδελφέ, την περνάνε Πετρετζίκης, Φουρέϊρα και λίγοι ακόμα. Είναι top-10 όμως. Λεφτά έχει εννοείται και της κόβει.

guy123guy123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2017
Like
2.993
Πόντοι
446
Η τύπισσα είναι όσο "χαζή" ήταν η μενεγακη που έχει βγάλει τα κέρατά της, κάνει τη χαζή μπροστά στην κάμερα και από πίσω γελάει με τον κάθε μπατίρη θεοχαζο που κράζοντας την της δίνει δημοσιότητα, engagement και έτσι πωλήσεις για το brand της

riding

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
2
Like
9.569
Πόντοι
2.306
Εχει δεν έχει προσωπικά λιγο με απασχολεί,παριστάνοντας μονίμως την θιγμένη πουτανα όμως δημιουργεί αντιπάθειες ...που ίσως τελικά να το θέλει

Jimmy_Belarike

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Like
962
Πόντοι
86
Εχει δεν έχει προσωπικά λιγο με απασχολεί,παριστάνοντας μονίμως την θιγμένη πουτανα όμως δημιουργεί αντιπάθειες ...που ίσως τελικά να το θέλει
στην Ελλάδα του 2025 που οι περισσότεροι ιδρώνουν να τα βγάλουν πέρα
ΕΙΚΑΖΩ το να είσαι"αντιπαθής" (που δεν είναι, γι' αυτό έχει τέτοιο κοινό) με αντάλλαγμα να κάνεις ΖΩΑΡΑ και να έχεις εξασφαλισμένα τα δισέγγονα σου, νομίζω είναι fair deal

riding

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
2
Like
9.569
Πόντοι
2.306
στην Ελλάδα του 2025 που οι περισσότεροι ιδρώνουν να τα βγάλουν πέρα
ΕΙΚΑΖΩ το να είσαι"αντιπαθής" (που δεν είναι, γι' αυτό έχει τέτοιο κοινό) με αντάλλαγμα να κάνεις ΖΩΑΡΑ και να έχεις εξασφαλισμένα τα δισέγγονα σου, νομίζω είναι fair deal
Τυπε δεν γνωρίζω την ηλικία σου,όμως εγώ έζησα όλους τους "γνωστούς" έλληνες τραγουδιστές και ηθοποιούς,Χατζηχρήστος,Καζαντζίδης,Μπέλλου κ.α. και έλεγαν στα στερνά τους πως δεν τους στήριζε η πολιτεία και άλλα...

Μιλάμε πέρασε Το χρήμα απ αυτά τα χέρια.

Τώρα εάν ο κάθε influencer λοιπόν τύπου Τουνη,Conclavio,Ορεινή Μέλισσα "μου" λένε πως βγάλανε φράγκα,σορυ κιόλας αλλά ούτε και με απασχολεί αλλά ούτε και τους πιστεύω διότι το influencing τους είναι παντελώς άκυρο (για μένα) ωστόσο σου ξαναγράφω ,δεν με απασχολεί...

Και για την Τουνη κ την κάθε Τουνη μόνο εδώ γράφω για χαβαλέ,ντρέπομαι καν να την ξεστομίσω στον κύκλο μου ως παράδειγμα !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom