Διδάσκει ήθος...Δύο χρονάκια έγινε η δουλειά και τα λέμε
Πολλά χυσοδοχεια θ ακολουθήσουν την πανελλήνια αυτή καριέρα.
Διδάσκει ήθος...Δύο χρονάκια έγινε η δουλειά και τα λέμε
Σαν το άλλο πρεζακι σούπερ κικη π έλεγε έβγαζε 60000€ τον μήνα την στιγμή που ο μέσος έλληνας εργαζόμενος δυσκολεύεται να πληρώσει ενοίκιο κ ρεύμα,πουλώντας μούρη πως τα γαμουσε όλα....Για άλλη μια φόρα ξεσκεπάζεται ο ψεύτικος κόσμος των social media. Στην κορυφή της πυραμίδας γυναίκες όπως η Τουνη μοστράρουν μια πετυχημένη και ευτυχισμένη ζωή ενώ στην πραγματικότητα όλο αυτό που παρουσιάζουν είναι μια ψεύτικη βιτρίνα.
Οχι ήταν μαλακω να συνεχίσει με τον τατουαζακια!Δεν πρόλαβε καλά-καλά να χωρίσει και ήδη βρήκε χορηγό. Με κάποιο ευρωβουλευτή ακούγεται πως τραβιέται.
Οχι ήταν μαλακω να συνεχίσει με τον τατουαζακια!
Πως θα το θρέψει το πιτσιρίκι;
Με μπαμπλγκαν και γκαγκμπαγκ;
Προσωπικά δεν πιστεύω στο "πάρα πολλά λεφτά" ειδικά απ το ίντερνετ αλλά και να έβγαλε (ή να μην έβγαλε) με αφήνει αδιάφοροΣε άλλη περίπτωση θα είχες δίκιο όπως το γράφεις,απλά η Τούνη είναι από τις πολύ λίγες,από όλες αυτές τις.... influencers που έχει κάνει τις κινήσεις της με τα (παρά πολλά)λεφτά που έχει βγαλει,ώστε να μην χρειαστεί ποτέ χορηγό.
Και δεν το ξέρω από το Internet αυτό.
Γεια σου ρε τουναρα με το camel toe σου !Πάλι τουνάραα , έγραψεε με τις βυζάρες της.
Κερνάει και ρωγιτσες.
![]()
![]()
Ο κόσμος εκθέτει τη ζωή της ενώ αυτή εκθέτει το μουνί της....δεν είναι ωραίο ο κόσμος μέσω των social να εκθέτει την ζωή της.
Αυτά...![]()
η τύπισσα πριν τα 30 της έχει αγοράσει σπίτι στην καλύτερη θέση της Θεσ/νίκης κοντά στο μισό εκατομμύριο, έχει την Bubblegun να πουλάει, είναι απ' τις πιο ακριβοπληρωμένες (αν όχι η πιο ακριβοπληρωμένη) στην Ελλάδα για χορηγούμενα σε insta κλπ, νομίζω ότι έχει και 2-3 airbnb πλέον...Προσωπικά δεν πιστεύω στο "πάρα πολλά λεφτά" ειδικά απ το ίντερνετ αλλά και να έβγαλε (ή να μην έβγαλε) με αφήνει αδιάφορο
και το γράφω αυτό γιατί η Ελλάδα είναι εχθρικη χώρα προς την επιχειρηματικότητα.
Η πιο ακριβοπληρωμένη στο insta δεν είναι αδελφέ, την περνάνε Πετρετζίκης, Φουρέϊρα και λίγοι ακόμα. Είναι top-10 όμως. Λεφτά έχει εννοείται και της κόβει.η τύπισσα πριν τα 30 της έχει αγοράσει σπίτι στην καλύτερη θέση της Θεσ/νίκης κοντά στο μισό εκατομμύριο, έχει την Bubblegun να πουλάει, είναι απ' τις πιο ακριβοπληρωμένες (αν όχι η πιο ακριβοπληρωμένη) στην Ελλάδα για χορηγούμενα σε insta κλπ, νομίζω ότι έχει και 2-3 airbnb πλέον...
Παίζει και να μην έχει "πάρα πολλά λεφτά" σαν σενάριο δηλαδή ???
Η τύπισσα είναι όσο "χαζή" ήταν η μενεγακη που έχει βγάλει τα κέρατά της, κάνει τη χαζή μπροστά στην κάμερα και από πίσω γελάει με τον κάθε μπατίρη θεοχαζο που κράζοντας την της δίνει δημοσιότητα, engagement και έτσι πωλήσεις για το brand τηςη τύπισσα πριν τα 30 της έχει αγοράσει σπίτι στην καλύτερη θέση της Θεσ/νίκης κοντά στο μισό εκατομμύριο, έχει την Bubblegun να πουλάει, είναι απ' τις πιο ακριβοπληρωμένες (αν όχι η πιο ακριβοπληρωμένη) στην Ελλάδα για χορηγούμενα σε insta κλπ, νομίζω ότι έχει και 2-3 airbnb πλέον...
Εχει δεν έχει προσωπικά λιγο με απασχολεί,παριστάνοντας μονίμως την θιγμένη πουτανα όμως δημιουργεί αντιπάθειες ...που ίσως τελικά να το θέλειη τύπισσα πριν τα 30 της έχει αγοράσει σπίτι στην καλύτερη θέση της Θεσ/νίκης κοντά στο μισό εκατομμύριο, έχει την Bubblegun να πουλάει, είναι απ' τις πιο ακριβοπληρωμένες (αν όχι η πιο ακριβοπληρωμένη) στην Ελλάδα για χορηγούμενα σε insta κλπ, νομίζω ότι έχει και 2-3 airbnb πλέον...
στην Ελλάδα του 2025 που οι περισσότεροι ιδρώνουν να τα βγάλουν πέραΕχει δεν έχει προσωπικά λιγο με απασχολεί,παριστάνοντας μονίμως την θιγμένη πουτανα όμως δημιουργεί αντιπάθειες ...που ίσως τελικά να το θέλει
Τυπε δεν γνωρίζω την ηλικία σου,όμως εγώ έζησα όλους τους "γνωστούς" έλληνες τραγουδιστές και ηθοποιούς,Χατζηχρήστος,Καζαντζίδης,Μπέλλου κ.α. και έλεγαν στα στερνά τους πως δεν τους στήριζε η πολιτεία και άλλα...στην Ελλάδα του 2025 που οι περισσότεροι ιδρώνουν να τα βγάλουν πέρα
ΕΙΚΑΖΩ το να είσαι"αντιπαθής" (που δεν είναι, γι' αυτό έχει τέτοιο κοινό) με αντάλλαγμα να κάνεις ΖΩΑΡΑ και να έχεις εξασφαλισμένα τα δισέγγονα σου, νομίζω είναι fair deal