Νέα

Ιωάννα Τούνη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Anemodoura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
63
Like
43.498
Πόντοι
22.936

bruce wayne

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2021
Κριτικές
2
Like
3.691
Πόντοι
456
Του ΣΔΟΕ είσαι μαν ? :coffee:
Snoop Korean Drama GIF by Netflix K-Content

jojolie56

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2021
Like
322
Πόντοι
21
Εσεις που γραφετε γι τσοντες και τετοια για τη τουνη ειστε εμβλολιασμενοι???
Ξερετε ποσα εχει μαζεψει??οσα δε μαζευει οχι το αθροισμα σας το γινομενο σας.αντε μπραβο
Φιλαράκο εγω προσωπικά τη Τούνη την αγοράζω ολόκληρη 10 φορές και περισεύουν και ρέστα επιπλέον δεν έχω κάνει pota potty, ούτε διέθεσα τον εαυτό μου στο καθε βρωμιάρη.

Behlivanis

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2025
Like
121
Πόντοι
0
Ρε παιδια, τι χολή ειναι αυτη;
Η Τουνη με την ομορφια της , την εργατικοτητα της και την εξυπναδα της εχει κανει τα τοσα πολλα λεφτα.
Απορώ πως καποιοι διεστραμμενοι εγκεφαλοι σκεφτηκαν για βιζιτες και παρτυ porta-potty στο Ντουμπαι.
Απλα εχω μια απορια, εκεινος ο αλητης που εβγαλε τα παλια βιντεακια με την Τουνη να του παιρνεις πιπες και να την γαμαει σκληρα, τιμωρήθηκε;;;
Γιατι έχω την εντυπωση ότι μεσα απο τα βιντεο αυτα εγινε γνωστη η Τουνάρα

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
23.397
Πόντοι
6.256
Η Τουνη με την ομορφια της , την εργατικοτητα της και την εξυπναδα της εχει κανει τα τοσα πολλα λεφτα.
Απορώ πως καποιοι διεστραμμενοι εγκεφαλοι σκεφτηκαν για βιζιτες και παρτυ porta-potty στο Ντουμπαι.
Απλα εχω μια απορια, εκεινος ο αλητης που εβγαλε τα παλια βιντεακια με την Τουνη να του παιρνεις πιπες και να την γαμαει σκληρα, τιμωρήθηκε;;;
Φαλλοκρατικα,σεξιστικα γουρουνια που εκμεταλλευονται αδολες κοπελες για να κανουν την πλακα τους.Ετσι ειναι δομημενη η σαθρη,διεστραμμενη κοινωνια μας δυστυχως.:coffee::coffee::confused::confused::confused:

Behlivanis

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2025
Like
121
Πόντοι
0
Φαλλοκρατικα,σεξιστικα γουρουνια που εκμεταλλευονται αδολες κοπελες για να κανουν την πλακα τους.Ετσι ειναι δομημενη η σαθρη,διεστραμμενη κοινωνια μας δυστυχως.:coffee::coffee::confused::confused::confused:
Δεν μπορεί αυτή η πατριαρχική , πουριτανική κοινωνία, να αποδεχτεί ότι ένα τίμιο κορίτσι μπορει με τη σκληρή δουλειά του να βγαλει τόσα χρηματα.
Καταφεραν μέχρι και τον γαμο της να διαλύσουν . Ακομη και το παιδι της το παιρνει καθε 10 μερες ο πρωην συζυγος.
By the way εκεινο το βιντεακι με τις νεανικές της πίπες και τα εντονα αγκομαχητά, κυκλιφορει ακομα στο διαδίκτυο;

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
15
Like
4.908
Πόντοι
746
το βιντεο!!

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
23.397
Πόντοι
6.256
Δεν μπορεί αυτή η πατριαρχική , πουριτανική κοινωνία, να αποδεχτεί ότι ένα τίμιο κορίτσι μπορει με τη σκληρή δουλειά του να βγαλει τόσα χρηματα.
Καταφεραν μέχρι και τον γαμο της να διαλύσουν . Ακομη και το παιδι της το παιρνει καθε 10 μερες ο πρωην συζυγος.
By the way εκεινο το βιντεακι με τις νεανικές της πίπες και τα εντονα αγκομαχητά, κυκλιφορει ακομα στο διαδίκτυο;
Mην μπλεκεις τα παιδια ρε τυπε.Το πιο θλιβερο ειναι αυτο,να τα προβαλλουν για να εξυπηρετουν τους σκοπους τους και να εχουν μια δικαιολογια:confused::confused::confused:

Behlivanis

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2025
Like
121
Πόντοι
0
Mην μπλεκεις τα παιδια ρε τυπε.Το πιο θλιβερο ειναι αυτο,να τα προβαλλουν για να εξυπηρετουν τους σκοπους τους και να εχουν μια δικαιολογια:confused::confused::confused:
Μα είναι απάνθρωπο, να κατηγορούνε μια μάνα, ότι τα τόσα πολλά λεφτα της τα βγαζει απο βίζιτες και όχι απο την εξαντλητικη εργασια της

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
28.432
Πόντοι
6.256
Εσεις που γραφετε γι τσοντες και τετοια για τη τουνη ειστε εμβλολιασμενοι???
Ξερετε ποσα εχει μαζεψει??οσα δε μαζευει οχι το αθροισμα σας το γινομενο σας.αντε μπραβο
Εμβλολφοφισιασμενοι ειμαστε τυπε!!!

Σιγα ρε Πιπη που σε επιασε κοψιμο για τον Αλβανο τραβελο!!!Μην συγχιζεσαι θα σου κοψει η μαλακια!:confused:

OP
OP
Anemodoura

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
38.891
Πόντοι
9.931

guy123guy123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2017
Like
2.999
Πόντοι
446
Κάπου ήμαρτον με την ιστορία για το Ντουμπάι. Κούρασαν τα σχόλια και είναι αστείο να βγάζεις τόσο χολή σε ανθρώπους τους οποίους απλά δεν μπορείς να τους φτάσεις. Τι σχέση έχω εγώ με οτιδήποτε συμβαίνει σε κυκλώματα; Πρέπει να κλείσει αυτό το θέμα γιατί με έχει κουράσει πάρα πολύ και είναι κωμικοτραγικό να βλέπω τα τόσα κακά σχόλια που δείχνουν ένα ποιον μηδενικό. Τι σχέση έχω εγώ με αυτά τα πάρτι επειδή απλά είμαι ένας άνθρωπος που ταξιδεύω; Τόσα λεφτά βγάζω τι ανάγκη θα είχα εγώ που έχω την εταιρεία μου, τις επιχείρησης μου, το παιδάκι μου, να μπλέξω με τέτοιες μπούρδες; Δηλαδή κάπου έλεος. Βγάλε τη χολή σου αλλά λίγο κάπου να υπάρχει και μια βάση»
100% δίκιο έχει με όλους τους καθυστερημένους

:bigdick:
Θα μας στεγνώσετε ρε καυλάρες:bigdick::bigdick::bigdick::bigdick:

Απολλύων

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
5.199
Πόντοι
2.356
"εγω ειμαι ενας ανθρωπος που ταξιδευει..."
οι ανθρωποι που ταξιδευουν πανε σε διαφορα μερη...δεν πανε μονο Ντουμπαι Γιαννουλα μου....

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
2
Like
8.329
Πόντοι
2.356
η τουνη πηρε σπιτι απο αυτο το βιντεο...

και εκανε μηνυση κατ αγνωστων ενω ηξερε πολυ καλα ποιος τραβουσε το βιντεο....

Ghajnsielem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
2.809
Πόντοι
456
Κρίμα το παιδί της που θα εχει ειδωλο στη ζωή του τέτοια γυναίκα για μανα.

• Like
Αντιδράσεις: Α-Ω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom