dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 63
- Like
- 43.498
- Πόντοι
- 22.936
Του ΣΔΟΕ είσαι μαν ?παιδια πιστευετε οτι η εταιρια ρουχων που εχει το εχει για να ξεπλυνει το χρημα που παιρνει απο το ντουμπαι ??

Του ΣΔΟΕ είσαι μαν ?παιδια πιστευετε οτι η εταιρια ρουχων που εχει το εχει για να ξεπλυνει το χρημα που παιρνει απο το ντουμπαι ??
Του ΣΔΟΕ είσαι μαν ?![]()
Φιλαράκο εγω προσωπικά τη Τούνη την αγοράζω ολόκληρη 10 φορές και περισεύουν και ρέστα επιπλέον δεν έχω κάνει pota potty, ούτε διέθεσα τον εαυτό μου στο καθε βρωμιάρη.Εσεις που γραφετε γι τσοντες και τετοια για τη τουνη ειστε εμβλολιασμενοι???
Ξερετε ποσα εχει μαζεψει??οσα δε μαζευει οχι το αθροισμα σας το γινομενο σας.αντε μπραβο
Έγινε γνωστή ως η ξεπέτα των suvs τύπε.Γιατι έχω την εντυπωση ότι μεσα απο τα βιντεο αυτα εγινε γνωστη η Τουνάρα
Φαλλοκρατικα,σεξιστικα γουρουνια που εκμεταλλευονται αδολες κοπελες για να κανουν την πλακα τους.Ετσι ειναι δομημενη η σαθρη,διεστραμμενη κοινωνια μας δυστυχως.Ρε παιδια, τι χολή ειναι αυτη;
Η Τουνη με την ομορφια της , την εργατικοτητα της και την εξυπναδα της εχει κανει τα τοσα πολλα λεφτα.
Απορώ πως καποιοι διεστραμμενοι εγκεφαλοι σκεφτηκαν για βιζιτες και παρτυ porta-potty στο Ντουμπαι.
Απλα εχω μια απορια, εκεινος ο αλητης που εβγαλε τα παλια βιντεακια με την Τουνη να του παιρνεις πιπες και να την γαμαει σκληρα, τιμωρήθηκε;;;
Γιατι έχω την εντυπωση ότι μεσα απο τα βιντεο αυτα εγινε γνωστη η Τουνάρα
Τι εννοεις φιλε;Έγινε γνωστή ως η ξεπέτα των suvs τύπε.
Δεν μπορεί αυτή η πατριαρχική , πουριτανική κοινωνία, να αποδεχτεί ότι ένα τίμιο κορίτσι μπορει με τη σκληρή δουλειά του να βγαλει τόσα χρηματα.Φαλλοκρατικα,σεξιστικα γουρουνια που εκμεταλλευονται αδολες κοπελες για να κανουν την πλακα τους.Ετσι ειναι δομημενη η σαθρη,διεστραμμενη κοινωνια μας δυστυχως.![]()
Mην μπλεκεις τα παιδια ρε τυπε.Το πιο θλιβερο ειναι αυτο,να τα προβαλλουν για να εξυπηρετουν τους σκοπους τους και να εχουν μια δικαιολογιαΔεν μπορεί αυτή η πατριαρχική , πουριτανική κοινωνία, να αποδεχτεί ότι ένα τίμιο κορίτσι μπορει με τη σκληρή δουλειά του να βγαλει τόσα χρηματα.
Καταφεραν μέχρι και τον γαμο της να διαλύσουν . Ακομη και το παιδι της το παιρνει καθε 10 μερες ο πρωην συζυγος.
By the way εκεινο το βιντεακι με τις νεανικές της πίπες και τα εντονα αγκομαχητά, κυκλιφορει ακομα στο διαδίκτυο;
Μα είναι απάνθρωπο, να κατηγορούνε μια μάνα, ότι τα τόσα πολλά λεφτα της τα βγαζει απο βίζιτες και όχι απο την εξαντλητικη εργασια τηςMην μπλεκεις τα παιδια ρε τυπε.Το πιο θλιβερο ειναι αυτο,να τα προβαλλουν για να εξυπηρετουν τους σκοπους τους και να εχουν μια δικαιολογια![]()
Αν έχεις δει το βίντεο και σχετικές φωτός καταλαβαίνεις, δεν χρειάζονται εξηγήσεις.Τι εννοεις φιλε;
Εμβλολφοφισιασμενοι ειμαστε τυπε!!!Εσεις που γραφετε γι τσοντες και τετοια για τη τουνη ειστε εμβλολιασμενοι???
Ξερετε ποσα εχει μαζεψει??οσα δε μαζευει οχι το αθροισμα σας το γινομενο σας.αντε μπραβο
![]()
Ιωάννα Τούνη: Νέα οργισμένη απάντηση για τα «porta potty» στο Ντουμπάι - «Τόσα λεφτά βγάζω, τι ανάγκη θα είχα εγώ;»
Μετά τα πρόσφατα στιγμιότυπα από το ταξίδι της, πολλοί έσπευσαν να τη συνδέσουν με τα διαβόητα πάρτι «porta potty»www.protothema.gr
100% δίκιο έχει με όλους τους καθυστερημένουςΚάπου ήμαρτον με την ιστορία για το Ντουμπάι. Κούρασαν τα σχόλια και είναι αστείο να βγάζεις τόσο χολή σε ανθρώπους τους οποίους απλά δεν μπορείς να τους φτάσεις. Τι σχέση έχω εγώ με οτιδήποτε συμβαίνει σε κυκλώματα; Πρέπει να κλείσει αυτό το θέμα γιατί με έχει κουράσει πάρα πολύ και είναι κωμικοτραγικό να βλέπω τα τόσα κακά σχόλια που δείχνουν ένα ποιον μηδενικό. Τι σχέση έχω εγώ με αυτά τα πάρτι επειδή απλά είμαι ένας άνθρωπος που ταξιδεύω; Τόσα λεφτά βγάζω τι ανάγκη θα είχα εγώ που έχω την εταιρεία μου, τις επιχείρησης μου, το παιδάκι μου, να μπλέξω με τέτοιες μπούρδες; Δηλαδή κάπου έλεος. Βγάλε τη χολή σου αλλά λίγο κάπου να υπάρχει και μια βάση»
Θα μας στεγνώσετε ρε καυλάρες
Να ήμασταν εκεί ε...100% δίκιο έχει με όλους τους καθυστερημένους
Θα μας στεγνώσετε ρε καυλάρες![]()
η τουνη πηρε σπιτι απο αυτο το βιντεο...Ρε παιδια, τι χολή ειναι αυτη;
Η Τουνη με την ομορφια της , την εργατικοτητα της και την εξυπναδα της εχει κανει τα τοσα πολλα λεφτα.
Απορώ πως καποιοι διεστραμμενοι εγκεφαλοι σκεφτηκαν για βιζιτες και παρτυ porta-potty στο Ντουμπαι.
Απλα εχω μια απορια, εκεινος ο αλητης που εβγαλε τα παλια βιντεακια με την Τουνη να του παιρνεις πιπες και να την γαμαει σκληρα, τιμωρήθηκε;;;
Γιατι έχω την εντυπωση ότι μεσα απο τα βιντεο αυτα εγινε γνωστη η Τουνάρα