JizzedToThis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2020
- Like
- 8.805
- Πόντοι
- 1.056
Ντεκαβλέ κεφάλι σε υπερκαβλέ σώμα.
Από τα πιο πετυχημένα σχόλια.θα μπορούσε να χαρακτηριστεί γαρίδα ίσως;Ντεκαβλέ κεφάλι σε υπερκαβλέ σώμα.
ξεκαθαρα,κλασικη περιπτωση γκομενας-γαριδαςΑπό τα πιο πετυχημένα σχόλια.θα μπορούσε να χαρακτηριστεί γαρίδα ίσως;
Το να βρεις στην Ελλαδα γυναίκα με ωραίο κορμι είναι σχετικά εύκολο, το να βρεις με ωραίο κορμι και ωραίο πρόσωπο παραμένει δύσκολο.Ντεκαβλέ κεφάλι σε υπερκαβλέ σώμα.
εμενα δεν με χαλαει το προσωπο της.. γουστα ειναι αυτα, θα μου πειςΝτεκαβλέ κεφάλι σε υπερκαβλέ σώμα.
ερπη εβγαλε η σιχαμενη?Έπεσαν τα νούμερα και έγινε ζητιάνα των likes
Φλόκια είναι ρεερπη εβγαλε η σιχαμενη?
Ειναι απο τη στενοχωρια που επεσαν τα likes.ερπη εβγαλε η σιχαμενη?
O ορισμός του butterface, έχει φωτοαγένεια. Πολύ ανδρόφατσα.
Μήπως έχει κανέναν Άραβα χορηγό; Είναι πολύ ανωμαλιάρηδες αυτοί έχω διαβάσει και πληρώνουν αδρά.
Από κοντά αν έβλεπα το κορμί της με ρούχα παίζει να καύλωνα δεν ξέρω και γω από τι (από τον γυμνασμένο κώλο ίσως) και να ξυπνάγανε τα επιβητορικά ένστικτα, αλλά από τις φωτογραφίες ούτε αν με πλήρωναν. Υπάρχουν πολύ καλύτερα πιπίνια, διάσημα και άσημα.
Τυπε απλά βλέπει τον χορηγό κ τα ταξίδια στο Ντουμπάι σαν εξτραδακια..κοιτα, γουστα ειναι αυτα εμενα μου αρεσει...
Οσο για τον χορηγο, δεν νομίζω οτι χρειάζεται κανέναν καθε ποστ στο ινσταγραμ της ειναι promotion και το brand της εχει μια χαρά απήχηση... μην σου πω οτι βγαζει και περισσοτερα απο τον τυχον χορηγο...
Τυπε, πιστεύω αν έβαζε ανάρτηση και έγραφε τα φλόκια μου ανανεώνουν την επιδερμίδα, θα γινόταν το Έλα να δεις με τις γυναίκες-γκόμενές μας.. Κάθε μέρα cum in face..Φλόκια είναι ρε
ναι και ο Bill Gates αμα βρει την ευκαιρια κλεβει πατατακια απο το supermarket.... εξτραδακια και αυταΤυπε απλά βλέπει τον χορηγό κ τα ταξίδια στο Ντουμπάι σαν εξτραδακια..