ErotasPeiratis
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 669
- Πόντοι
- 81
Πάντως από φάτσα η τηγανοκέφαλη είναι σαν καλοεγχειρησμένο τραβέλι.
απο εδω δε κερδιζει τιποτα τυπε!To name of the game λεγεται ποιος θα παρει το attention.
Απο τη στιγμη που ολοι εδω 307 σελιδες (+ εγω μεσα) της δινουμε εστω και ελαχιστη προσοχη, εχει ηδη κερδισει και μαγκια της οτι κερδιζει απο ads & impressions
γιατι εχει 800.000 προβατα να ακολουθουν και να ψωνιζουν οτι τους μοστραρει τυπε.....Εγώ ακόμα δεν έχω καταλάβει ακόμα γιατί η τουνη και η κάθε μουνη πληρώνονται από το ινσταγκραμ. Τεσπα
Απο παντου κερδιζει. Τα ματια και η προσοχη γινονται leverage απο παντoυ. Δε γεννηθηκε με followers.απο εδω δε κερδιζει τιποτα τυπε!
τα εσοδα ειναι απο το ινσταγκραμ! και απο καμια σαβουροεκπομπη αν βλεπεις τηλεοραση
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
γιατι εχει 800.000 προβατα να ακολουθουν και να ψωνιζουν οτι τους μοστραρει τυπε.....
ετσι λειτουργει το συστημα. πουτανοποιηση χωρις να γαμας το εμπορευμα!
Πέταξε η βλαμμένη 50 ευρώ στα μούτρα υπαλλήλών που έκαναν τη δουλεία τους και νομίζει πως θα κάτσει να σκοτιστεί ο Βασιλάκης.
μεγαλο οργιο το κοριτσι! το εχει καβαλησει πολυ!
Υπάρχει ακόμα καλύτερη λύση https://www.piac.com.pk/Πέταξε η βλαμμένη 50 ευρώ στα μούτρα υπαλλήλών που έκαναν τη δουλεία τους και νομίζει πως θα κάτσει να σκοτιστεί ο Βασιλάκης.
Χίλια μπράβο στους υπαλλήλους της Aegean που έκαναν τη δουλειά τους.
Αλλά βλέπεις και πόσο γύφτισσα είναι. Αν ήθελε να πάρει μπαούλα μαζί της ας αγόραζε business.
Από δω και πέρα τον πούλο. Μόνο Ryanair και Αιρ Μπαχάλ για την Τουνάρα
Εγώ προτείνω να φτιάξει insta ο γλομπέας του bou και να κάνουμε όλοι ένα δυναμικό follow ώστε να φτάσει παραπάνω ακολούθους από την ΤουνάραΣταματάμε ( εγώ το έκανα ήδη ) να την ακολουθούμε στο ινστα μέχρι να ξεκαβαλήσει το καλάμι .......και όταν χάσει μερικές χιλιάδες ακόλουθους ίσως καταλάβει και η ίδια ότι δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο εκτός από μια εντυπωσιακή (δεν λέω όμορφη γιατί δεν είναι ) γκόμενα.
την κραζουν καργα τουιτερ...πολυ ευστοχα σχολια και την περνανε πριονοκορδελα την ξεκωλιαρα
στην πυρα με τον κωλο η καριολαΖητησε συγνωμη το μωρο..Ας την συγχωρησουμε αλλη μια φορα..
Ιωάννα Τούνη: Η δημόσια «συγγνώμη» για το περιστατικό με το πενηντάευρω στο αεροδρόμιο
Σε μια δημόσια απολογία προχώρησε η Ιωάννα Τούνη μέσα από το instagram της μετά της έντονες αντιδράσεις που προκάλεσε η χθεσινή της ανάρτηση. (δες εδώ ταwww.tlife.gr
θες να σε στραποναρει πουστητην κραζουν καργα τουιτερ...πολυ ευστοχα σχολια και την περνανε πριονοκορδελα την ξεκωλιαρα
ρε ΜΑΛΑΚΑ θελω να τρακαρω την φατσα της με την αεροτομη του σαξο πιστευω θα αντεξει το εργαλειο..θες να σε στραποναρει πουστη
Δηλαδή θέλεις δείγματα αλλαγής συμπεριφοράς? δεν έχεις καταλάβει ακόμη πως είναι ένα μαλακισμένο που με τον κώλο της έγινε κάποια? έλεοςΣταματάμε ( εγώ το έκανα ήδη ) να την ακολουθούμε στο ινστα μέχρι να ξεκαβαλήσει το καλάμι .......και όταν χάσει μερικές χιλιάδες ακόλουθους ίσως καταλάβει και η ίδια ότι δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο εκτός από μια εντυπωσιακή (δεν λέω όμορφη γιατί δεν είναι ) γκόμενα.
Ποια πυρά? Στα γκούλαγκ να νιώσει λίγο τι θα πει εργατιά!στην πυρα με τον κωλο η καριολα
αμα δεν πεταξει την μαλακια της αυτη η κοπελα δεν αντεχει... σκασε λιγο μωρε και απλα κανε οτι κανεις