Διαγραμμένο μέλος 129170
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 7.313
- Πόντοι
- 2.636
Γιατί σκουζεις τύπε;Σκάσε επιτέλους ρε ξεφτιλισμένε άντρα.
Γιατί σκουζεις τύπε;Σκάσε επιτέλους ρε ξεφτιλισμένε άντρα.
Έχεις δει σε ποιο νήμα ποσταρες; Ή το χασες και γράφεις όπου να ναιΕσύ σκούζεις σαν κλαμένο μουνί ρε κερατά.
οχι, για αλλη μπιζνα τον ηθελε...αλλα τι ειναι ρε ο κυριος ευαγγελος, κανας τυχαιος???Ήθελε να αγοράσει το Μέγκα ρε Τάκη;
τοτε καμια 20αρου ειχε στην ακρη...αλλα ο πρωτος πολιτης της χωρας δεν ασχολειται με τα λεφτα, ειναι υπερανω χρηματων..θελει τυφλη και πιστη υπακοη...σιγα μην ασχολιοτανε ο Βαγγελας με τον καθε ψωμολυσαρη που εχει 5-6 μυρια στην ακρη....
τι σοι επιχειρηματιας ειναι αυτος ρε Τακη που ηθελε συνεργασια με τον προεδρο ?τοτε καμια 20αρου ειχε στην ακρη...αλλα ο πρωτος πολιτης της χωρας δεν ασχολειται με τα λεφτα, ειναι υπερανω χρηματων..θελει τυφλη και πιστη υπακοη...
δεν μπορω να μπω σε λεπτομερειες γιατι η θεση μου ειναι λεπτη...ηταν φιλος αυτου πως στον πουτσο τον λενε... ειχε φερει και καναδυο φουσκωτους μαζι του, οι οποιοι φυσικα φαγανε πορτα, τον ανεβασαν στο μαγαζι το οποιο φυσικα ηταν ρεζερβε, του ριξανε τα φωνηεντα που επρεπε και εφυγε χεσμενος μαζι με τους ξεφουσκωτους...τι σοι επιχειρηματιας ειναι αυτος ρε Τακη που ηθελε συνεργασια με τον προεδρο ?
φιλος του Φιρφιρικου πως τον λενε ? Για τπτ μαγαζια και beach bars τοτε θα ειναι ... σιγα μην ασχολειται ο Βαγγελας με τετοιαδεν μπορω να μπω σε λεπτομερειες γιατι η θεση μου ειναι λεπτη...ηταν φιλος αυτου πως στον πουτσο τον λενε... ειχε φερει και καναδυο φουσκωτους μαζι του, οι οποιοι φυσικα φαγανε πορτα, τον ανεβασαν στο μαγαζι το οποιο φυσικα ηταν ρεζερβε, του ριξανε τα φωνηεντα που επρεπε και εφυγε χεσμενος μαζι με τους ξεφουσκωτους...
ο βαγγέλας έστειλε τους κουκουλοφόρους στον χασικλή?δεν μπορω να μπω σε λεπτομερειες γιατι η θεση μου ειναι λεπτη...ηταν φιλος αυτου πως στον πουτσο τον λενε... ειχε φερει και καναδυο φουσκωτους μαζι του, οι οποιοι φυσικα φαγανε πορτα, τον ανεβασαν στο μαγαζι το οποιο φυσικα ηταν ρεζερβε, του ριξανε τα φωνηεντα που επρεπε και εφυγε χεσμενος μαζι με τους ξεφουσκωτους...
Καλα αυτος ο μαλακας ο γκόμενος της ο Αλεξάνδρου δεν της ειπε δυο κουβέντες πριν ανεβάσει το post;; Βέβαια μπορει να το ανέβασε χωρίς καν να του το πει.Βγηκε κ εδωσε στην ψύχρα 1 όνομα σε 1Μ ακολούθους γράφοντας "χωρίς να εχω ενδείξεις" . Σπασμοδικες κινήσεις ενός συστήματος στα καλύτερα του
τωρα κανονικα πρεπει να την ξεκωλιασει την τυπισσα , να της παρει οτι εχει βγαλειΒγηκε κ εδωσε στην ψύχρα 1 όνομα σε 1Μ ακολούθους γράφοντας "χωρίς να εχω ενδείξεις" . Σπασμοδικες κινήσεις ενός συστήματος στα καλύτερα του
Διαφωνώ. Δεν είναι σπασμωδικές κινήσεις, αλλά υπολογισμένες κινήσεις.Βγηκε κ εδωσε στην ψύχρα 1 όνομα σε 1Μ ακολούθους γράφοντας "χωρίς να εχω ενδείξεις" . Σπασμοδικες κινήσεις ενός συστήματος στα καλύτερα του