Red passion 69
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2017
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Καυλαρα
υπαρχουν και βιντεακια με niggers ακουγεται :- :S :S :S
παρε μια προγευση τυπε :S :S :SΑν υπάρχουν θα βγουν κ αυτά στην επιφάνεια κάποια στιγμή τύπε :S :S :S
Ιωάννα Τούνη: Απάντηση "φωτιά" για τις γυμνές φωτογραφίες! "Δεν πιστεύω ότι κάποιος πρώην μου θα..."
https://[URL unfurl="true"]www.youweekly.gr/photos/w_800px/articles/201801/7fa0f1__dsc8679.jpg[/img[/URL]]
Η Ιωάννα Τούνη είναι το πανέμορφο κορίτσι του My Style Rocks που βρέθηκε ξαφνικά στην δημοσιότητα από το πουθενά.
Είναι ένα παιδί που έζησε την ξαφνική απόρριψη από τον πατέρα της, που έχει πολλούς φίλους και πολλούς εχθρούς! Ξαφνικά και από το πουθενά εμφανίζονται άνθρωποι που θέλουν να της κάνουν κακό διαρρέοντας εν αγνοία της γυμνές φωτογραφίες της όπως σας αποκάλυψε το Youweekly.gr.
Η Ιωάννα Τούνη με συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό "You Weekly" και αφού την ενημερώσαμε πως πραγματικά έχουν κυκλοφορήσει αυτές οι φωτογραφίες που την δείχνουν ολόγυμνη να κοιμάται στα πίσω καθίσματα ενός πολυτελούς αυτοκινήτου... αφού ξαφνιάστηκε μας απάντησε χωρίς φυσικά να πιστεύει ότι έχει συμβεί κάτι τέτοιο στην ζωή της.
[color=navy]Θα έχεις πληροφορηθεί ότι υπάρχει ένας άντρας που διαρρέει γυμνές φωτογραφίες σου όπως ισχυρίζεται από προσωπικές στιγμές[/color]
"Βλέπεις το πρόσωπο μου σε αυτές τις φωτογραφίες; Δεν νομίζω ότι μιλάμε για ένα υποθετικό υλικό. Εμένα μου έχουν δείξει τις φωτογραφίες μιας ξανθιάς γυναίκας!"
[color=navy]Εάν δεν κάνω λάθος έχετε το ίδιο τατουάζ με την κοπέλα.[/color]
"Βασικά είναι το τατουάζ μου, αλλά το φώτοσοπ είναι το πιο εύκολο πλέον, αφού με έχω δει ως εικόνισμα, ως "Οσία Τούνη" μέχρι και τα μούτρα μου στο σώμα της Καρντάσιαν. Δεν είναι καμία τρελή τέχνη να πάρεις κάτι και να το βάλεις κάπου. Για να κάνει κάποιος "κλικ" θα μπορούσε να κάνει τα πάντα. "
[color=navy]Υπάρχει κάποιος άνθρωπος στην ζωή σου που αισθάνεσαι ότι θέλει να σου κάνει κακό;[/color]
"Υπάρχουν σίγουρα πολλοί άνθρωποι που θέλουν να μου κάνουν κακό! Όπως και άλλοι που θέλουν να μου κάνουν καλό! Δεν πιστεύω ότι κάποιος πρώην μου που θα είχε πιθανόν κάποιο τέτοιο υλικό θα το διέρρεε για να μου κάνει κακό."
[url=https://[URL unfurl="true"]www.youweekly.gr/article/news/504004-iwanna-toynh-apanthsh-fwtia-gia-tis-gymnes-fwtografies-den-pisteyw-oti-kapoios-prwhn-moy-tha]Πηγή[/url[/URL]]
[/quote]τυπε,εμένα με έπεισε.Δεν είναι αυτή :HappyBounce_4K8GSO: :HappyBounce_4K8GSO: :HappyBounce_4K8GSO:
Εδώ είσαι.. :S :S :S
Πέρασε το κάστιγκ-μεταπτυχιακό του κανα-πέους και τώρα κάνει διδακτορικό της, στο πίσω κάθισμα λιμουζίνας .Με τόση ανεργία και τόσα πρόθυμα νέα πορνίδια τι κάνει η γυναίκα για να παραμείνει στα ύψη. Μπράβο της !!! Άξιο ο μισθός της !!!! Άξιος και ο μισθός του φωτογράφου !!!!!!
μπορεί να ήταν επαγγελματική υποχρέωση η ξεπέταΕ Οχι Βέβαια...
Καποιος Την "Πότισε" Ποτά (Αν Και Μπορει Να Ποτίστηκε Και Μονη Της) & Μετα Την Πηρε Κανονικα (Μπορει Να Της Εσκισε Και Το Κωλαντερο) !!!
Ο Εν Λογω Λοιπον...Ειπε Να Τραβηξει Κανενα Βιντεακι Για Τρόπαιο...Οποτε Οι Φωτο Μαλλον Απο Αυτο Το Βιντεο Ειναι Που Δυστυχως ΔΕΝ Εχει Κυκλοφορησει !!! :S :S :S
Είναι πολύ καύλα σε αυτές τις φωτό...
θα ερθει και αυτης η ωρα της τυπεσαν βίζιτα σε γραφείο συνοδών είναι σε αυτές τις φωτογραφίες !!!!!!
ελπίζω σύντομα και να είμαι απο τους πρώτους που θα την σκίσουνεθα ερθει και αυτης η ωρα της τυπε
μας βλεπω στην ουρα να κοβουμε νουμερα τυπε...θα χει μεγαλη ζητηση το πορνιδιοελπίζω σύντομα και να είμαι απο τους πρώτους που θα την σκίσουνε
τυπε,εμένα με έπεισε.Δεν είναι αυτή
κανας πουτσος μονο επεφτε...«Δεν είχα σχέση με τον Χάρη Χριστόπουλο! Σίγουρα δεν ισχύει»
ευχαριστω για την κατανοηση συντροφοι
περιμενα και λιγο βυζο αλλα τι να κανουμε και αυτες καλες ειναι