Geokapp
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2019
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Χαχαχαχα. Μακραν το καλυτερο σχολιο που εχω ακουσει ποτε για την Τουνη!Σε ένα σάιτ γεμάτο πουτάνες, η Τούνη είναι η μοναδική πουτάνα που δε θέλω να ασχοληθώ .
Χαχαχαχα. Μακραν το καλυτερο σχολιο που εχω ακουσει ποτε για την Τουνη!Σε ένα σάιτ γεμάτο πουτάνες, η Τούνη είναι η μοναδική πουτάνα που δε θέλω να ασχοληθώ .
Γτ ρε άλογο το ένα αλογα η άλλη έχει συνάφεια το πρωτοσέλιδο
Επάνω αριστερά έχει και μία είδηση για την τουνάρα
Άντε τώρα να είσαι η τουνάρα και να βλέπεις πως εισαι στο ίδιο πρωτοσέλιδο με τον μερακλή που παστούρωσε το άλογο
Άφραγκος?Δεν ειναι ολες οι γυναικες πουτανες ουτε ολοι οι ανδρες μαλακες σαν και σενα να τις αποθεωνουν τυπε....δεν ειναι το χρημα το παν σε αυτη τη γαμημενη ζωη!
Άφραγκος?
Εε ανεβασε τα να τα δούμεΣτην φάτσα μπορεί να μην είναι καμιά μουνάρα αλλά η τύπισσα έχει πολύ δυνατό σώμα και είναι και μετά από γέννα. Κοιτάξτε τα χθεσινοβραδινα story της που μοστραρει της φυσικές βυζάρες της εννοείται χωρίς σουτιέν.
Είμαι εκτός σπιτιού τυπε και μου είναι λίγο δύσκολο από κινητό, ίσως το βράδυ που θα γυρίσω σπίτι.Εε ανεβασε τα να τα δούμε
Το βυζί μια χαρά στέκι δεν έπεσε καθόλουΡώγες στη φόρα παρτίδα η καργιόλα
Δηλαδή εσύ τυπε πιτσιρικάς τον έπαιζες με την μάνα σου?Άντε να μεγαλώσει ο γιος της να τραβάει όλη μέρα μαλακία για την μάνα του
Όχι άλλα για πολλά χρόνια βαρουσα μαλακία για την μάνα του γιου της τουνηςΔηλαδή εσύ τυπε πιτσιρικάς τον έπαιζες με την μάνα σου?
Απόλλωνα έπρεπε να το ονομάσει το μπασταρδακι....."Ο νουνίτο γίνεται Πάρης": Το προσκλητήριο της βάφτισης του γιου της Τούνη
Έβγαλε το γιο της Πάρη. Μάλιστα
Έπρεπε να πει και πότε έγινε ο 3οςΒΟΥΛΟΥΣΕ ΤΟ ΜΩΡΗ ΓΕΛΑΔΑ
Η Ιωάννα Τούνη φοβάται για «4ο Παγκόσμιο Πόλεμο» - thebest.gr
«Θα μας οδηγήσει το μίσος μας σε 4ο Παγκόσμιο Πόλεμο;», αναρωτήθηκε η Ιωάννα Τούνη στο Instagram, σχολιάζοντας τη σύγκρουση που συγκλονίζει τη Μέση Ανατολήwww.thebest.gr
Θα μας καραφλιάσει με τις μαλακίες που πετάει, έμαθε και γεωπολιτική το ξανθό τούβλο...
Ας ασχοληθεί με αυτό που ξ€ρ€ι και τίποτα παραπάνω.