JizzedToThis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2020
- Like
- 8.839
- Πόντοι
- 1.056
τι μουρη ειναι αυτη ρε???αν δεν ειχε και τη κωλαρα θα ταν οτι πρεπει για freak show
Εμενα μου αρεσει, τυπε! Την εκανα ασπρη με ψωλοχυμα ανετα!
τι μουρη ειναι αυτη ρε???αν δεν ειχε και τη κωλαρα θα ταν οτι πρεπει για freak show
Ναι ναι κάπου εκεί στην καυλοφατσα βλέπω να αχνοφαίνεται μια ρυτίδα κατάθλιψης από τις δυσκολίες που βίωσε.
Υπάρχουν κάπου τα βίντεο ρε παιδιά;
Ρωτάω εκ μέρους ενός συναδέλφου...
Μόνο στο μεσαίο βίντεο "πρωταγωνιστεί" όντως η Τουνη. Respect στον τυπα που έβαλε τον τίτλο "gamisi kapou sto vouno" για να μην το βρίσκουν εύκολα.
Η μούρη της παραπέμπει σε Βούλγαρο μπετατζη :Sτι μουρη ειναι αυτη ρε???αν δεν ειχε και τη κωλαρα θα ταν οτι πρεπει για freak show
Υπερβολές :SΗ μούρη της παραπέμπει σε Βούλγαρο μπετατζη :S
Υπερβολές :S
Η κυρία δεν ήταν γνώστης ότι την τραβούσαν βίντεο την ώρα που πηδιόταν!! Νομίζει ότι ο κόσμος είναι χαζός.
Και βγήκε η βλαμμένη να την υποστηρίξει ελπίζοντας να ξανανεβασει τις μετοχές της!!
Η αλήθεια είναι ότι δεν την έχω δει από κοντά οπότε δεν μπορώ να έχω ολοκληρωμένη άποψηΚαλα μην το λες.Εμεις που την τρωμε στη μαπα στη Θεσσαλονικη και την βλεπουμε συχνα μονο γυναικια δεν τη λες αυτη τη μουρη.Τραβελοφερνει αγρια!!!
Η αλήθεια είναι ότι δεν την έχω δει από κοντά οπότε δεν μπορώ να έχω ολοκληρωμένη άποψη
Γκόμενα γαρίδα εν ολίγηςΟφειλω να παραδεχτω οτι το κορμι της ειναι ομως 10αρι.Απο τα καλυτερα κορμια που εχω δει σε γυναικα αλλα ενα κορμι δεν μπορει να σωσει το προσωπο της το οποιο κατ εμε ειναι αποκρουστικο.
Επίτιμος πρόεδροςΩραία κοπέλα αλλά φαίνεται τόσο καβαλημένο καλάμι...τώρα που έγινε και "μάρτυρας" με τα βίντεο που βγήκαν στη φόρα
και ήταν όλες με το πλευρό της, παίζει να το έχει δει σαν πρόεδρος πουτανών
Φυσικα και ο κοσμος ειναι χαζος.Το κοινο το οποιο την υποστηριζει ειναι τα μαλακισμενα κοριτσακια του instragram και τα πορνιδια της διπλανης πορτας.Και φυσικα οι φεμινοπουστες,αλιμονο αν σοβαρος αρσενικος με σωας τα φρενας να πιστεψει αυτη τη μαλακια που πλασαρει η βιζιτα του Μαρκιζ...
Σοβαροί αρσενικοί όπως εσύ και ο orgasmikos,τυπε?
Που αραδιάζεται βαρύγδουπες μπαρούφες περί γυναικών αλλά γαμαται μόνο την χούφτα σας?
Παράξενος ορισμός είναι αυτός για το "σοβαρός αρσενικός"
:S :S :S