Νέα

Ιωάννα Τούνη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Anemodoura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (1 μέλη και 24 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Σαν τραβελι είναι εδώ μ'αυτά τα μούτρα  :S

E με καυλώνουν τα τραβελια εμενα τότε, άμα το πας έτσι! τι ζόρι έχεις εσύ?  :S

Πάντως πέρα από τις μαλακίες εμενα μια χαρά καύλα μου φαίνεται το πρόσωπο της, δεν ξέρω τι λες εσύ  :erection:

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
:tn04:

Συνημμένα

• 1963287154559136587.jpg
    1963287154559136587.jpg
    799,2 KB · Εμφανίσεις: 195

Stavros P

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2018
Κριτικές
2
Like
384
Πόντοι
26
:2funny: :2funny:

Συνημμένα

• α.jpg
    α.jpg
    57,7 KB · Εμφανίσεις: 25

Pankill

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2019
Like
4
Πόντοι
0
Είναι αυτό που θα λέγαμε "άγρια ομορφιά"  :-

FixerAO

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2016
Like
768
Πόντοι
86
Στη μαπα παρα τις πλαστικες δε βλεπεται, ειναι σαν τραβελος φορτηγατζης. Απο κορμι ομως απο τοτε που πλακωθηκε στη γυμναστικη ειναι για πολλα καυλια.Και πολυ ξυλο, μη ξεχνιομαστε.

dimitristz92

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2019
Like
29
Πόντοι
1
Στη μαπα παρα τις πλαστικες δε βλεπεται, ειναι σαν τραβελος φορτηγατζης. Απο κορμι ομως απο τοτε που πλακωθηκε στη γυμναστικη ειναι για πολλα καυλια.Και πολυ ξυλο, μη ξεχνιομαστε.

Εννοείται ξύλο οι βρωμοβύζιτες δεν αξίζουν και κάτι άλλο...παρεξηγήθηκε η πουτάνα με τις προτάσεις που τις έκαναν για 1500 και τέτοια..μάλλον στη Μύκονο που την παρτουζώσανε και τη βγάζανε μεθυσμένη και με τα χύσια πάνω φωτογραφίες στο πίσω κάθισμα του τζιπ τις δώσανε πολύ περισσότερα  :2funny: :2funny: :2on1: :2on1:

Είναι αυτό που θα λέγαμε "άγρια ομορφιά"  :-

:2funny: :2funny: :2funny:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Εννοείται ξύλο οι βρωμοβύζιτες δεν αξίζουν και κάτι άλλο...παρεξηγήθηκε η πουτάνα με τις προτάσεις που τις έκαναν για 1500 και τέτοια..μάλλον στη Μύκονο που την παρτουζώσανε και τη βγάζανε μεθυσμένη και με τα χύσια πάνω φωτογραφίες στο πίσω κάθισμα του τζιπ τις δώσανε πολύ περισσότερα  :2funny: :2funny: :2on1: :2on1:

bale φωτος να δουμε και μεις τυπε

Επισκέπτης
Εννοείται ξύλο οι βρωμοβύζιτες δεν αξίζουν και κάτι άλλο...παρεξηγήθηκε η πουτάνα με τις προτάσεις που τις έκαναν για 1500 και τέτοια..μάλλον στη Μύκονο που την παρτουζώσανε και τη βγάζανε μεθυσμένη και με τα χύσια πάνω φωτογραφίες στο πίσω κάθισμα του τζιπ τις δώσανε πολύ περισσότερα  :2funny: :2funny: :2on1: :2on1:

Σε οποιας το νήμα και μπαίνεις βριζoκοπανας, άσχετα άμα το αξίζει ή όχι, ρε φίλος... ποσα νεύρα πλέον έχεις στην ζωούλα σου.. πόση πικρα πλεον  :think: :think: :think:

Να το κοιτάξεις αυτό, δεν είναι καλο  :-

dimitristz92

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2019
Like
29
Πόντοι
1
Σε οποιας το νήμα και μπαίνεις βριζoκοπανας, άσχετα άμα το αξίζει ή όχι, ρε φίλος... ποσα νεύρα πλέον έχεις στην ζωούλα σου.. πόση πικρα πλεον  :think: :think: :think:

Να το κοιτάξεις αυτό, δεν είναι καλο  :-

Το χρόνο μου χαλάω ρε φίλε εσύ που κάθεσαι και υπερασπίζεσαι τη κάθε πουτάνα βυζιτού να πας να το κοιτάξεις...ποτέ δε κατάλαβα γιατί κάθονται μερικοί και το παίζουν συνήγοροι σε βρωμιάρες που το παίζουν και "κυρίες" και προσβάλλονται κιόλας άμα τους λες στη μούρη ότι είναι πουτάνες...

Και η απάντηση που ακούω συνήθως είναι "καλά και εσύ μάνα δεν έχεις, αδερφή δεν έχεις? μιλάς έτσι για άλλες μπλα μπλα..." ε και που έχω? το ίδιο είναι? άμα ήταν πουτάνες τα ίδια θα έλεγα και γι΄αυτές αλλά αφού δεν είναι και ότι έχουν βγάλει στη ζωή τους ήταν με δουλειά και όχι με το μουνί και το κώλο τους και με το να τις παρτουζώνουν Άραβες και δε ξέρω και εγώ τι άλλοι, δεν είναι το ίδιο...έχουμε γεμίσει πουτάνες παίρνουν πρότυπα και οι μικρές και γαμιούνται από τα 12 και αντί να τις βάζουμε στη θέση τους τις βρωμιάρες εμείς τους δίνουμε και αξία και τις υπερασπιζόμαστε κιόλας όπως εσύ καλή ώρα... :undecided:

Και σε βλέπω που απαντάς και σε άλλους που τις βρίζουν...ακόμα και κάποιες από αυτές να κοιτάνε αυτά τα forum δε πρόκειται να σε δουν και να πουν "α για κοίτα ένας λευκός ιππότης με υπερασπίζεται, ας κάτσω να με γαμήσει"....

Σταματήστε να είστε μουνόδουλοι επιτέλους...αρκετούς έχουμε ήδη

Επισκέπτης
Το χρόνο μου χαλάω ρε φίλε εσύ που κάθεσαι και υπερασπίζεσαι τη κάθε πουτάνα βυζιτού να πας να το κοιτάξεις...ποτέ δε κατάλαβα γιατί κάθονται μερικοί και το παίζουν συνήγοροι σε βρωμιάρες που το παίζουν και "κυρίες" και προσβάλλονται κιόλας άμα τους λες στη μούρη ότι είναι πουτάνες...

Και η απάντηση που ακούω συνήθως είναι "καλά και εσύ μάνα δεν έχεις, αδερφή δεν έχεις? μιλάς έτσι για άλλες μπλα μπλα..." ε και που έχω? το ίδιο είναι? άμα ήταν πουτάνες τα ίδια θα έλεγα και γι΄αυτές αλλά αφού δεν είναι και ότι έχουν βγάλει στη ζωή τους ήταν με δουλειά και όχι με το μουνί και το κώλο τους και με το να τις παρτουζώνουν Άραβες και δε ξέρω και εγώ τι άλλοι, δεν είναι το ίδιο...έχουμε γεμίσει πουτάνες παίρνουν πρότυπα και οι μικρές και γαμιούνται από τα 12 και αντί να τις βάζουμε στη θέση τους τις βρωμιάρες εμείς τους δίνουμε και αξία και τις υπερασπιζόμαστε κιόλας όπως εσύ καλή ώρα... :undecided:

Και σε βλέπω που απαντάς και σε άλλους που τις βρίζουν...ακόμα και κάποιες από αυτές να κοιτάνε αυτά τα forum δε πρόκειται να σε δουν και να πουν "α για κοίτα ένας λευκός ιππότης με υπερασπίζεται, ας κάτσω να με γαμήσει"....

Σταματήστε να είστε μουνόδουλοι επιτέλους...αρκετούς έχουμε ήδη

[size=15pt]Ποιος σου είπε, ότι περιμένω να γαμήσω κάποια από αυτές γιατι τις υπερασπίζομαι? Τι κλαπαρχιδιες μου τσαμπουνάς? [/size] :headbang: :headbang: :headbang:

κάθε φορα μου γραφεις απλά είναι ένας οχετός από βρισίδια και μαλακίες, άσχετα ΑΠΌ ΤΟ ΕAΝ ΤΟ ΑΞΊΖΟΥΝ Η ΌΧΙ (το είπα και πριν αλλα το έγραψες στα παπάρια σου)

μάθε να διαβάζεις τι γραφει ο άλλος παρα να λες σαν χαλασμένο κασετόφωνο την αμπελοφιλοσοφία σου ξανά και ξανά

dimitristz92

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2019
Like
29
Πόντοι
1
[size=15pt]Ποιος σου είπε, ότι περιμένω να γαμήσω κάποια από αυτές γιατι τις υπερασπίζομαι? Τι κλαπαρχιδιες μου τσαμπουνάς? [/size] :headbang: :headbang: :headbang:

κάθε φορα μου γραφεις απλά είναι ένας οχετός από βρισίδια και μαλακίες, άσχετα ΑΠΌ ΤΟ ΕAΝ ΤΟ ΑΞΊΖΟΥΝ Η ΌΧΙ (το είπα και πριν αλλα το έγραψες στα παπάρια σου)

μάθε να διαβάζεις τι γραφει ο άλλος παρα να λες σαν χαλασμένο κασετόφωνο την αμπελοφιλοσοφία σου ξανά και ξανά

Δε το είπα κυριολεκτικά ρε φίλε αυτό το να γαμήσεις απλά ότι δε θα κερδίσεις τίποτα άμα είσαι μουνόδουλος...μα καλά και εσύ τη Τούνη κάθεσαι και υπερασπίζεσαι? Μάλλον το κάνεις και στη δική σου ζωή και άμα βλεπεις κάποιον να βρίζει άλλη γυναίκα, όσο πουτάνα και σκουπίδι και να είναι, τρέχεις με το άλογο να υπερασπιστείς δεν αντέχεις.... :2funny:  :vomit:

Έλα αρκετά δεν απαντάω πάλι και πολύ ασχολήθηκα άμα θες μη τα διαβάζεις αυτά που λέω..θα βρίζουμε όποια θέλουμε μη μας πρήζεις το πούτσο

OP
OP
Anemodoura

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.910
Πόντοι
9.931
Κάποιοι εδώ μέσα έχετε σοβαρά θέματα με τις γυναίκες, καλο είναι να απευθυνθείτε σε κάποιον ειδικό.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.409
Πόντοι
3.936

Stories

Νέο!