azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.703
- Πόντοι
- 38.177
Σαν τραβελι είναι εδώ μ'αυτά τα μούτρα :S
3 ευρω απο ebay εχουνε τα εσωρουχα που φοραει :S :S :S
Σαν τραβελι είναι εδώ μ'αυτά τα μούτρα :S
Από που είναι αυτές οι φωτό;Πυραυλος εδαφους-αερος
Και πολυ ξυλο, μη ξεχνιομαστε.
Στη μαπα παρα τις πλαστικες δε βλεπεται, ειναι σαν τραβελος φορτηγατζης. Απο κορμι ομως απο τοτε που πλακωθηκε στη γυμναστικη ειναι για πολλα καυλια.Και πολυ ξυλο, μη ξεχνιομαστε.
Είναι αυτό που θα λέγαμε "άγρια ομορφιά" :-
Εννοείται ξύλο οι βρωμοβύζιτες δεν αξίζουν και κάτι άλλο...παρεξηγήθηκε η πουτάνα με τις προτάσεις που τις έκαναν για 1500 και τέτοια..μάλλον στη Μύκονο που την παρτουζώσανε και τη βγάζανε μεθυσμένη και με τα χύσια πάνω φωτογραφίες στο πίσω κάθισμα του τζιπ τις δώσανε πολύ περισσότερα
bale φωτος να δουμε και μεις τυπε
Εννοείται ξύλο οι βρωμοβύζιτες δεν αξίζουν και κάτι άλλο...παρεξηγήθηκε η πουτάνα με τις προτάσεις που τις έκαναν για 1500 και τέτοια..μάλλον στη Μύκονο που την παρτουζώσανε και τη βγάζανε μεθυσμένη και με τα χύσια πάνω φωτογραφίες στο πίσω κάθισμα του τζιπ τις δώσανε πολύ περισσότερα
Σε οποιας το νήμα και μπαίνεις βριζoκοπανας, άσχετα άμα το αξίζει ή όχι, ρε φίλος... ποσα νεύρα πλέον έχεις στην ζωούλα σου.. πόση πικρα πλεον
Να το κοιτάξεις αυτό, δεν είναι καλο :-
Το χρόνο μου χαλάω ρε φίλε εσύ που κάθεσαι και υπερασπίζεσαι τη κάθε πουτάνα βυζιτού να πας να το κοιτάξεις...ποτέ δε κατάλαβα γιατί κάθονται μερικοί και το παίζουν συνήγοροι σε βρωμιάρες που το παίζουν και "κυρίες" και προσβάλλονται κιόλας άμα τους λες στη μούρη ότι είναι πουτάνες...
Και η απάντηση που ακούω συνήθως είναι "καλά και εσύ μάνα δεν έχεις, αδερφή δεν έχεις? μιλάς έτσι για άλλες μπλα μπλα..." ε και που έχω? το ίδιο είναι? άμα ήταν πουτάνες τα ίδια θα έλεγα και γι΄αυτές αλλά αφού δεν είναι και ότι έχουν βγάλει στη ζωή τους ήταν με δουλειά και όχι με το μουνί και το κώλο τους και με το να τις παρτουζώνουν Άραβες και δε ξέρω και εγώ τι άλλοι, δεν είναι το ίδιο...έχουμε γεμίσει πουτάνες παίρνουν πρότυπα και οι μικρές και γαμιούνται από τα 12 και αντί να τις βάζουμε στη θέση τους τις βρωμιάρες εμείς τους δίνουμε και αξία και τις υπερασπιζόμαστε κιόλας όπως εσύ καλή ώρα...
Και σε βλέπω που απαντάς και σε άλλους που τις βρίζουν...ακόμα και κάποιες από αυτές να κοιτάνε αυτά τα forum δε πρόκειται να σε δουν και να πουν "α για κοίτα ένας λευκός ιππότης με υπερασπίζεται, ας κάτσω να με γαμήσει"....
Σταματήστε να είστε μουνόδουλοι επιτέλους...αρκετούς έχουμε ήδη
[size=15pt]Ποιος σου είπε, ότι περιμένω να γαμήσω κάποια από αυτές γιατι τις υπερασπίζομαι? Τι κλαπαρχιδιες μου τσαμπουνάς? [/size]
κάθε φορα μου γραφεις απλά είναι ένας οχετός από βρισίδια και μαλακίες, άσχετα ΑΠΌ ΤΟ ΕAΝ ΤΟ ΑΞΊΖΟΥΝ Η ΌΧΙ (το είπα και πριν αλλα το έγραψες στα παπάρια σου)
μάθε να διαβάζεις τι γραφει ο άλλος παρα να λες σαν χαλασμένο κασετόφωνο την αμπελοφιλοσοφία σου ξανά και ξανά
Mε τις πατσαβούρες έχουμε τύπε που το παίζουν κάποιες και Θεές.Κάποιοι εδώ μέσα έχετε θέματα με τις γυναίκες