Επισκέπτης
:o εισαι και μαρτυριαρηςαστον ανθρωπο ρε. το χτιζει τωρα
:o εισαι και μαρτυριαρηςαστον ανθρωπο ρε. το χτιζει τωρα
sony ειναι η καμερα
δεν γαμάμε όλοι μέρα παρά μέρα και μάλιστα παρτούζες
sony ειναι η καμερα
αχαχαχ παιδια δεν ειμαι βιζιτα. ο μονος λογος που τις εβαλα ειναι επειδη μας κραζετε τις γυναικες του φορουμ και θελω να αποδειξω πως δεν ειναι απαραιτητο να εισαι χοντρη κουτση και στραβη για να μπαινεις στο bou.com
ρε μήπως έκανες φωτομοντάζ???
πιστευω μονο οσα βλεπω με τα ιδια μου τα ματιαοχι. τι μονταζ να κανω;
οχι. τι μονταζ να κανω;
sony ειναι η καμερα
Παρακαλειται ο τύπος Λάκης να εκφέρει άποψη.sony ειναι η καμερα
Ενταξει καλο μου, δεν εισαι βιζιτα.αχαχαχ παιδια δεν ειμαι βιζιτα. ο μονος λογος που τις εβαλα ειναι επειδη μας κραζετε τις γυναικες του φορουμ και θελω να αποδειξω πως δεν ειναι απαραιτητο να εισαι χοντρη κουτση και στραβη για να μπαινεις στο bou.com
α καλα εσυ εχεις ξεφυγει ενα κατομπαλο και καλα ειναι για το τριωρο με οσες αντεξωΕνταξει καλο μου, δεν εισαι βιζιτα.
350 το διωρο ειναι καλα?
Ασε μας ρε τσιπη μπας και τσιμπησει.α καλα εσυ εχεις ξεφυγει ενα κατομπαλο και καλα ειναι για το τριωρο με οσες αντεξω
εγω τοσα δινω και αν θελει μη ξεχναμε οτι εχω και μια αλφα εμφανησηΑσε μας ρε τσιπη μπας και τσιμπησει.
Ενταξει καλο μου, δεν εισαι βιζιτα.
350 το διωρο ειναι καλα?
Παρακαλω τον τύπο Λάκη να λάβει θέση...sony ειναι η καμερα
συμφωνω..αχαχαχ παιδια δεν ειμαι βιζιτα. ο μονος λογος που τις εβαλα ειναι επειδη μας κραζετε τις γυναικες του φορουμ και θελω να αποδειξω πως δεν ειναι απαραιτητο να εισαι χοντρη κουτση και στραβη για να μπαινεις στο bou.com
συμφωνω..
το .com ομως γιατι εγραψες αναποδα? ο,τι εβλεπες στον καθρεφτη mirror επρεπε να το κανεις..