ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Σκεφτεσαι κιολας !!!!!!!!!
ΟΥΑΟ !!!!!!!
Αυτο ειναι η ειδηση της μερας !!!!!!!!!!!!!!
τσιτ μεσα γρηγορα αλλιως δεν εχει αυριο αυλη πικπα.
Σκεφτεσαι κιολας !!!!!!!!!
ΟΥΑΟ !!!!!!!
Αυτο ειναι η ειδηση της μερας !!!!!!!!!!!!!!
Ασε ρε μαλακα που θα μιλησεις εσυ για πικπα σφαλμα της φυσηςτσιτ μεσα γρηγορα αλλιως δεν εχει αυριο αυλη πικπα.
δε θες...εχω μεγαλη περιεργεια να σε δω. πρεπει να συνδεσω μια φατσα σε αυτα τα γραπτα δε γινεται...
Τραβα να ρουφηξεις τιποτα αλλο να καει τελειως ο εγκεφαλος να ησυχασουμε χαπατζη και ασε την λουκριτια ησυχη
Αντε γιατι πολλα μας τα εκανες
Επέβαλε την τάξη,ήδη άργησες.axaxouxa κανονιστε παλι να αρχισετε...
Κι αν εγινες μοντaxaxouxa κανονιστε παλι να αρχισετε...
δε θες...
νταξει ρε και συ.,.μια νορμαλ κοπελα ειμαι. 1.75 53κ μπλε ματια και μαυρα μακρια μαλλια με λευκο δερμα..
οκ ασχημουλα... :-νορμάλ;;;
Αμ που δεν εχεις κιολας !!!!!!!!!μεχρι να πει το ναι η γρια τον γραφω σταρχιδια μου το δεσμο σας.
Ρε αφού του κωλοτρίβεσαι,τί φωνάζεις;;;Μερικα υποκειμενα πρεπει να το μαθουν να το βουλωνουν
δε βαρεθηκατε να τρωγεστε ?πφφφ....
χαλαρα...Πω πω αυτή η χώρα πρέπει να έχει τις περισσότερες μοντέλες,τραγουδίστριες,ηθοποιούς κατά αναλογιά πληθυσμού από όλες.
Λες που λες μαλακιες, επρεπε να βαλεις σαν προτυπο gothik-metal γκομενα? :-δε θες...
νταξει ρε και συ.,.μια νορμαλ κοπελα ειμαι. 1.75 53κ μπλε ματια και μαυρα μακρια μαλλια με λευκο δερμα..
Ρε αφού του κωλοτρίβεσαι,τί φωνάζεις;;;
Αν αληθευει αυτο πρεπει να ξεκινησεις να τρως λιγο παραπανω....δε θες...
ουτε καν....Λες που λες μαλακιες, επρεπε να βαλεις σαν προτυπο gothik-metal γκομενα? :-
thn paleyv mvre...Αν αληθευει αυτο πρεπει να ξεκινησεις να τρως λιγο παραπανω....
Υποσιτισμος λεγεται νομιζω αναλογικα με το υψος......
e ma!!!μη γραψω καπου τι μουναρα ειιμαι αμεσως να τσακωθουν γ παρτυ μου!!!οκ συνεχιστε,επομενο ποστ μαυρεας και ο εκτορ να παιρνει τηλεφωνο,βρισιδια κλπ.....γνωστα κλασικα εικονογραφημενα....γαμηστε ολα τα θρεντ......