colonel nathan jessup
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 30
- Like
- 534
- Πόντοι
- 306
αχαχαχαχαχαχα
Γεια σου. Είμαι ο Αλέξανδρος ο Μακεδών.
αχαχαχαχαχαχα
Γεια σου. Είμαι ο Αλέξανδρος ο Μακεδών.
θα χε δει και τα προηγούμενα θρεντς που έχεις ανοίξει μαλλονοπαιδια χρειαζομαι βοηθεια..ημουν σε ιντερνετ καφε επινα το καφεδακι μου και απολαμβανα το bou.com ηρθε ο υπαλληλος και μου ειπε να φυγω ενω ηταν και ιδιαιτερα απειλητικος..ειχε δικαιωμα να κανει κατι τετοιο? πηρα τηλ την Αστυνομια και δεν ηξερε να μου απαντησει ο αστυνομος..μπορω να του κανω μηνυση η οχι? παρακαλω πολυ βοηθηστε γιατι με προσβαλανε! :-
Είσαι ο γνωστός τρολ star86 που είχε πηδήξει την κωφάλαλη, που ήθελε να γίνει οδηγός σε βιζιτοέσκορτς, που σε τρακάρανε και την ξεκώλιασες και άλλες τόσες μούφες...Προς τι η εμμονή για τόση μπαρουφολογία?
οπαιδια χρειαζομαι βοηθεια..ημουν σε ιντερνετ καφε επινα το καφεδακι μου και απολαμβανα το bou.com ηρθε ο υπαλληλος και μου ειπε να φυγω ενω ηταν και ιδιαιτερα απειλητικος..ειχε δικαιωμα να κανει κατι τετοιο? πηρα τηλ την Αστυνομια και δεν ηξερε να μου απαντησει ο αστυνομος..μπορω να του κανω μηνυση η οχι? παρακαλω πολυ βοηθηστε γιατι με προσβαλανε! :-
εγώ μια φορά ήμουν στο σπίτι της γκόμενας μου, και ο πατέρας της (χωρισμένος) ήταν στο BOU. Άλλη φορά σύνταγμα πλατεία παιδί με laptop στο BOU.
Σε ποια ταξη σταματησες εσυ τυπε να δουμε αν σε τρωω :S :S :S
τυπε με διωξανε στο νηπιο γιατι επιανα τα βυζια της δασκαλας
Είσαι ο γνωστός τρολ star86 που είχε πηδήξει την κωφάλαλη, που ήθελε να γίνει οδηγός σε βιζιτοέσκορτς, που σε τρακάρανε και την ξεκώλιασες και άλλες τόσες μούφες...Προς τι η εμμονή για τόση μπαρουφολογία?
τυπε δεν πιστευεις τις 100% αληθινες βγαλμενες μεσα απο την ζωη ιστοριες του μπου; :S :S :S
Σωστός... Έχουμε γίνει όλοι καχύποπτοι. Χαχαχα...
χαλασε ο κοσμος τυπε :S :S :S
Yπάρχουν ακόμα internet cafe;
Μόνο γύρω από την Ομόνοια. Πίνεις καφέ με Ινδοπάκια και μπάγκλες τύπε;