alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Δεν γνωριζω πώς διαγραφεται το ιστορικο απο τον mozilla?το οτι εσυ δε γνωριζες το θεμα παιζει κανενα ρολο ή στον πλανητη των πιρφορων αυτα ειναι λεπτομερειες?
Δεν γνωριζω πώς διαγραφεται το ιστορικο απο τον mozilla?το οτι εσυ δε γνωριζες το θεμα παιζει κανενα ρολο ή στον πλανητη των πιρφορων αυτα ειναι λεπτομερειες?
Τύπε αν ηταν να μανουριαζω όποτε μου την λενε, θα ειχα παθει εικοσι εμφραγματα εδω μεσα.δεν το ξεκινησα εγω Αλεξ
δεν εχω τελειωσει ουτε το δημοτικο, μαλακιες λες τυπε
οχιΔεν γνωριζω πώς διαγραφεται το ιστορικο απο τον mozilla?
τυπε με διωξανε στο νηπιο γιατι επιανα τα βυζια της δασκαλαςΣε ποια ταξη σταματησες εσυ τυπε να δουμε αν σε τρωω :S :S :S
τυπε με διωξανε στο νηπιο γιατι επιανα τα βυζια της δασκαλας
Εγω επιανα τον κωλο μιας συμμαθητριας και το ειπε στον πατερα της και με ξεχεσανε την αλλη μερα.τυπε με διωξανε στο νηπιο γιατι επιανα τα βυζια της δασκαλας
Περνουσες καλα τυπε. :S :S :S
Εγω επιανα τον κωλο μιας συμμαθητριας και το ειπε στον πατερα της και με ξεχεσανε την αλλη μερα.
5 ετων ημουν ρε τύπε, πού να ξερω πού εχουν το μουνι τα κοριτσιαΜηπως ηθελε να της πιασεις μουνοτρυπιδι μονο τυπε :S :S
καριολες οι ελλεηνιδες απο μικρεςΕγω επιανα τον κωλο μιας συμμαθητριας και το ειπε στον πατερα της και με ξεχεσανε την αλλη μερα.
ενω τωρα ξερεις? μηπως το εμαθες κι αυτο φετος που εμαθες πων βαζεις στο σαη βιντεακια απο ΥΤ?5 ετων ημουν ρε τύπε, πού να ξερω πού εχουν το μουνι τα κοριτσια
Τυπε στα παπαρια σου.Πηγαινε αστυνομια και καν του μήνυση για εξυβριση τώρα,50 ευρώ είναι μόνο το παράβολο. Βαλε και δικηγορο για τη δικη,κανενα 300 μονο θα σου παρει αλλα Θα τον γαμησουν στο δικαστηριο,παίζει να φάει και 1 μήνα με αναστολή.οπαιδια χρειαζομαι βοηθεια..ημουν σε ιντερνετ καφε επινα το καφεδακι μου και απολαμβανα το bou.com ηρθε ο υπαλληλος και μου ειπε να φυγω ενω ηταν και ιδιαιτερα απειλητικος..ειχε δικαιωμα να κανει κατι τετοιο? πηρα τηλ την Αστυνομια και δεν ηξερε να μου απαντησει ο αστυνομος..μπορω να του κανω μηνυση η οχι? παρακαλω πολυ βοηθηστε γιατι με προσβαλανε! :-
Και το χειροτερο ηταν οτι τα ειχα με μια αλλη συμμαθητρια κι αυτη οταν καταλαβε οτι κωλοπιανω αλλη το ειπε κι αυτη στον πατερα της και με ξεχεσανε και γι αυτο.καριολες οι ελλεηνιδες απο μικρες
Α τύπε μιλαμε ησουν αγριος τυχοδιωκτης απο μικρος.Στην πρώτη δημοτικού είχα πει κι έγώ στα ίσια σε ένα κοριτσάκι ότι είναι ωραία γκόμενα και αυτή ντράπηκε και δεν απάντησε. Σήμερα πάντως είμαστε καλοί φίλοι...
Ολα φετος τα εμαθα τύπε, πρωτη φορα αριστεραενω τωρα ξερεις? μηπως το εμαθες κι αυτο φετος που εμαθες πων βαζεις στο σαη βιντεακια απο ΥΤ?
ο πατερας της ηθελε να κωλοπιανεις την κορη του??? :SΚαι το χειροτερο ηταν οτι τα ειχα με μια αλλη συμμαθητρια κι αυτη οταν καταλαβε οτι κωλοπιανω αλλη το ειπε κι αυτη στον πατερα της και με ξεχεσανε και γι αυτο.
Α τύπε μιλαμε ησουν αγριος τυχοδιωκτης απο μικρος.
ο πατερας της προφανως τα πηρε κρανιο επειδη η κορη του εκλαιγε ολη μερα.ο πατερας της ηθελε να κωλοπιανεις την κορη του??? :S