Νέα

Ήμουν σε ίντερνετ καφέ και με έδιωξαν επειδή ήμουν στο bou. Είχαν δικαίωμα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα purgiotis40
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 266
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
οπαιδια χρειαζομαι βοηθεια..ημουν σε ιντερνετ καφε επινα το καφεδακι μου και απολαμβανα το bou.com ηρθε ο υπαλληλος και μου ειπε να φυγω ενω ηταν και ιδιαιτερα απειλητικος..ειχε δικαιωμα να κανει κατι τετοιο? πηρα τηλ την Αστυνομια και δεν ηξερε να μου απαντησει ο αστυνομος..μπορω να του κανω μηνυση η οχι? παρακαλω πολυ βοηθηστε γιατι με προσβαλανε!  :-
Είσαι ο γνωστός τρολ star86 που είχε πηδήξει την κωφάλαλη, που ήθελε να γίνει οδηγός σε βιζιτοέσκορτς, που σε τρακάρανε και την ξεκώλιασες και άλλες τόσες μούφες...Προς τι η εμμονή για τόση μπαρουφολογία?

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.855
Πόντοι
3.656
οπαιδια χρειαζομαι βοηθεια..ημουν σε ιντερνετ καφε επινα το καφεδακι μου και απολαμβανα το bou.com ηρθε ο υπαλληλος και μου ειπε να φυγω ενω ηταν και ιδιαιτερα απειλητικος..ειχε δικαιωμα να κανει κατι τετοιο? πηρα τηλ την Αστυνομια και δεν ηξερε να μου απαντησει ο αστυνομος..μπορω να του κανω μηνυση η οχι? παρακαλω πολυ βοηθηστε γιατι με προσβαλανε!  :-

μηπως το ιντερνετ καφε ανηκε σε ελλεϊνιδα τυπε;  :S :S :S

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.855
Πόντοι
3.656

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.855
Πόντοι
3.656
την στιγμη που η σελιδα μας ειναι νομιμη ομως? ειχε διακιωμα? δεν ημουν σε παρανομη σελιδα..μηνυση για προσβολη μπορω να του κανω?

τυπε μπορει ο ιδιοκτητης του καφε να ηταν δροσερο αγορι και να μην του αρεσε το μπου  :S :S :S :effemine: :gay:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.855
Πόντοι
3.656
Και το πληρωσες καθως ερχοσουν απο το νετ και στο συνδεσαν;
Σκεψου λιγο πριν γραψεις ρε αρχοντα. Ουτε μια ιστορια 3 γραμμων δεν μπορειτε να γραψετε και να υποστηριξετε.

ερασιτεχνες τυπε  :S :S :S

TsonTson

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2016
Κριτικές
3
Like
90
Πόντοι
6
Είσαι ο γνωστός τρολ star86 που είχε πηδήξει την κωφάλαλη, που ήθελε να γίνει οδηγός σε βιζιτοέσκορτς, που σε τρακάρανε και την ξεκώλιασες και άλλες τόσες μούφες...Προς τι η εμμονή για τόση μπαρουφολογία?

ναι ρε φιλε ο τροπος που γραφει ειναι ιδιος το ειχα παρατηρησει κι εγω και το ειχα γραψει στο αλλο νημα με τον τρακο με τη γκομενα. Και τοτε με τη κωφαλαλη και με τη γκομενα στο τρακαρισμα αυτος κεντραρε τον παπαρο αχαχχααχαχα

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.855
Πόντοι
3.656
Τυπε θες να μαζευτουμε εδω μια καλη παρεα να παρουμε και καμια πουτανα απο το τριγωνο και να παμε στο νετ να τα γαμησουμε ολα;  :knuppel:

να παρουμε κανενα πρεζακι την ωρα που εχει παθει κριση τυπε   :S :S :S

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.855
Πόντοι
3.656
αυτη την φορα δεν θα αιφνιδιαστω..θα πεσουν πολλες μαπες τυπε..ειμαι και φουρκισμενος τωρα μια χαρα θα γινει φαση..

τυπε πες στους τυπους να φορεσουν παραλλαγη,και παρε μαζι σου τον ιπποτη69 να τους γαμησει ολους  :grin: :grin: :grin:

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
μπορουν να τις μπλοκαρουν και πολυ ευκολα κιολας με φιλτρα .πρεπει να ειναι πολυ μαλακας για να διωξει πελατη και μαλιστα τετοια ωρα που δεν εχει ουτε παιδια στο ιντερνετ καφε ουτε τιποτα
Η Λένα τι κάνει τύπε;
Παρτουζονεται κάργα;

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
δεν θεωρειται προσβολη προσωπικοτητας να σε πεταξουν εξω? οπως πχ οι πορτιερηδες αμα σου απαγορεψουν την εισοδο?
Πρέπει να έχεις προσωπικότητα για να στην προσβάλουν!!  :2funny:

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
ασε τις μαλακιες ρε μαλακα και συ μην ξεσπασω πανω σου αρχιδι..αληθινο το περιστατικο

ρε αρχιμαλακα ειμαι σε αλλο νετ καφε τωρα ΜΑΛΑΚΑ!

αλλα αφου δεν τελειωσες ουτε το δημοτικο πως να καταλαβεις τι γραφω αμορφωτε..

Τύπε, τσίμπα μια αναφορά δώρο από μένα.

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Τι θυμηθηκα τωρα.
Γυναικα μελος του μπου, μου εστειλε πμ και με ρωτουσε πώς σβηνεται το ιστορικο στον mozilla γιατι θα ερχοταν ο αδελφος της στο σπιτι και φοβοταν μηπως εντοπισει οτι μπαινει στο σαιτ.

:coffee:

Γεια σου. Είμαι ο Αλέξανδρος ο Μακεδών.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom