Νέα

Ήμουν σε ίντερνετ καφέ και με έδιωξαν επειδή ήμουν στο bou. Είχαν δικαίωμα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα purgiotis40
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 266
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
purgiotis40

purgiotis40

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2017
Like
63
Πόντοι
1
Γιατι να σβηστεί το θρεντ και για ποια αναστατωση μιλας? Μην τρελαθουμε. Για ανασυγκροτησου λιγο γιατι εισαι εκτος ψυχραιμιας. Ολα καλα.
η αληθεια ειναι οτι τα πηρα στο κρανιο..καμμια φορα μια προσβολη ποναει πιο πολυ και απο μια δυνατη μπουνια..αν ομως ειχα αδικο ολα οκ!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
εγώ μια φορά ήμουν στο σπίτι της γκόμενας μου, και ο πατέρας της (χωρισμένος) ήταν στο BOU. Άλλη φορά σύνταγμα πλατεία παιδί με laptop στο BOU.
Τι θυμηθηκα τωρα.
Γυναικα μελος του μπου, μου εστειλε πμ και με ρωτουσε πώς σβηνεται το ιστορικο στον mozilla γιατι θα ερχοταν ο αδελφος της στο σπιτι και φοβοταν μηπως εντοπισει οτι μπαινει στο σαιτ.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.018
Πόντοι
5.506
οκ ευχαριστω πολυ Αλεξ..αμα θελουν τα παιδια μπορουν να σβησουν το θεμα..συγγνωμην για την αναστατωση..

Οχι ρε τυπε, τι να σβηστει, τωρα που μας εχεις αναστατωσει, εγω τρεμω απο τα νευρα μου, θα βγω μια γυρα και οπου βρω νετ καφε θα τα κανω πουτανα. Αληθεια σου λεω.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.354
Πόντοι
1.686
Για δείτε και τα πιο κάτω :

Η άρνηση παροχής υπηρεσιών χωρίς εύλογη αιτία
σύμφωνα με τη  νομολογία έχει κριθεί σαν έργω εξύβριση, βλ. αρ. 361 ΠΚ

Εξάλλου η άρνηση παροχής υπηρεσιών μπορεί να θεωρηθεί
σαν παράβαση του ΝΟΜΟΥ 3304/2005 (Εφαρμογη της αρχης της ισης μεταχειρησης)

Παλιότερα: Η επιλεκτική εξυπηρέτηση πελατών από καταστηματάρχες, πέραν του γεγονότος ότι, ως ενέργεια, έρχεται σε αντίθεση με το Σύνταγμα, τους θεσπισμένους κανόνες δικαίου καθώς και τα χρηστά συναλλακτικά ήθη, ως άρνηση παροχής υπηρεσίας συνιστά παράβαση του NΔ 136/46 "περί αγορανομικού κώδικος" άρθρο 31, παράγραφο 1&2, επειδή περιορίζει την παραγωγή ή το εμπόριο ειδών, μέσω τεχνασμάτων ή άλλων αθέμιτων ενεργειών. Ο Αγορανομικός Κώδικας, όπως ισχύει σήμερα, είναι διαθέσιμος εδώ
...

Σήμερα η άρνηση παροχής υπηρεσιών, είναι αδικοπραξία
με βάση το Δίκαιο του Καταναλωτή.

OP
OP
purgiotis40

purgiotis40

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2017
Like
63
Πόντοι
1
Τι θυμηθηκα τωρα.
Γυναικα μελος του μπου, μου εστειλε πμ και με ρωτουσε πώς σβηνεται το ιστορικο στον mozilla γιατι θα ερχοταν ο αδελφος της στο σπιτι και φοβοταν μηπως εντοπισει οτι μπαινει στο σαιτ.
ταλιμπαν φιλε μου..το σεξ ηταν ειν αι και θα ειναι ταμπου σε χωρες σαν την ψωροκωσταινα... :headbang:

yes.i.am

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2016
Like
204
Πόντοι
16
o αλλος δεν εχει να πληρωσει το ιντερνετ και του το κοψανε και ψαχνεται να κανει μηνυσεις πληρωνοντας δικηγορο που θα του πιει το μεδουλι.... :jerking:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
η αληθεια ειναι οτι τα πηρα στο κρανιο..καμμια φορα μια προσβολη ποναει πιο πολυ και απο μια δυνατη μπουνια..αν ομως ειχα αδικο ολα οκ!
To μονο αδικο που εχεις, ειναι οτι στενοχωρηθηκες.
Επρεπε απλως να πεις "οκ φιλε, δεν υπαρχει λογος για ενταση, εληξε".

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Τι θυμηθηκα τωρα.
Και εγω θυμηθηκα τοτε που μετα απο ντοτα πηγα να φυγω απο το νετ, και ειδα εναν υπολογιστη με την σελλιδα του Μπου στην οθονη.
Μια γυναικα δοκιμαζε τις αντοχες της καρεκλας μπροστα απο την οθονη. Γελασα, ξερασα και εφυγα.

yes.i.am

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2016
Like
204
Πόντοι
16
Τι θυμηθηκα τωρα.
εσενα ρωταγε? που εμαθες φετος πως βαζουνε βιντεακια απο το ΥΤ στο σαη?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Για δείτε και τα πιο κάτω :

Η άρνηση παροχής υπηρεσιών χωρίς εύλογη αιτία
σύμφωνα με τη  νομολογία έχει κριθεί σαν έργω εξύβριση, βλ. αρ. 361 ΠΚ

Εξάλλου η άρνηση παροχής υπηρεσιών μπορεί να θεωρηθεί
σαν παράβαση ΝΟΜΟΣ 3304/2005 Εφαρμογη της αρχης της ισης μεταχειρησης

Παλιότερα: Η επιλεκτική εξυπηρέτηση πελατών από καταστηματάρχες, πέραν του γεγονότος ότι, ως ενέργεια, έρχεται σε αντίθεση με το Σύνταγμα, τους θεσπισμένους κανόνες δικαίου καθώς και τα χρηστά συναλλακτικά ήθη, ως άρνηση παροχής υπηρεσίας συνιστά παράβαση του NΔ 136/46 "περί αγορανομικού κώδικος" άρθρο 31, παράγραφο 1&2, επειδή περιορίζει την παραγωγή ή το εμπόριο ειδών, μέσω τεχνασμάτων ή άλλων αθέμιτων ενεργειών. Ο Αγορανομικός Κώδικας, όπως ισχύει σήμερα, είναι διαθέσιμος εδώ
...

Σήμερα η άρνηση παροχής υπηρεσιών, είναι αδικοπραξία
με βάση το Δίκαιο του Καταναλωτή.
Αυτο αφορά την διαθεση εμπορευματων οπως αντιλαμβανεσαι. Γι' αυτο και ρυθμιζεται απο την αγορανομία.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.428
Πόντοι
24.596
o αλλος δεν εχει να πληρωσει το ιντερνετ και του το κοψανε και ψαχνεται να κανει μηνυσεις πληρωνοντας δικηγορο που θα του πιει το μεδουλι.... :jerking:
τυπε ουτε τον δικηγορο θα τον πληρωσει :S :S :S

OP
OP
purgiotis40

purgiotis40

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2017
Like
63
Πόντοι
1
ειπα ξεχασα να το πληρωσω οχι οτι δεν ειχα χρηματα..αλλα αφου δεν τελειωσες ουτε το δημοτικο πως να καταλαβεις τι γραφω αμορφωτε..

yes.i.am

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2016
Like
204
Πόντοι
16
ειπα ξεχασα να το πληρωσω οχι οτι δεν ειχα χρηματα..αλλα αφου δεν τελειωσες ουτε το δημοτικο πως να καταλαβεις τι γραφω αμορφωτε..
δεν εχω τελειωσει ουτε το δημοτικο, μαλακιες λες τυπε

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Τρωγεσαι για μανούρα ομως τύπε ε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom