Νέα

Ήμουν σε ίντερνετ καφέ και με έδιωξαν επειδή ήμουν στο bou. Είχαν δικαίωμα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα purgiotis40
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 266
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.416
Πόντοι
2.966
μπορουν να τις μπλοκαρουν και πολυ ευκολα κιολας με φιλτρα .πρεπει να ειναι πολυ μαλακας για να διωξει πελατη και μαλιστα τετοια ωρα που δεν εχει ουτε παιδια στο ιντερνετ καφε ουτε τιποτα
Πανοφανη καμμια ιστορια για τη Λενα δε μας ξαναπες μας ξεχασες μαλλων περναει καλα με τα γουρουνια και σ αφησε ε οποτε ειπες κ εσυ game over παμε παρακατω

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.751
Πόντοι
6.035
Εγω μπηκα απο το ΓΕΕΘΑ μια μερα πριν χρόνια...
Εβγαλε alert,εκλεισε ο Η/Υ,ειδοποιήθηκε το Α4/πληροφορίες του ΓΕΕΘΑ και πλακωσανε στο γραφείο 2 Στρατονομοι!!!
Ειδα κι επαθα να τους εξηγήσω ότι -και καλα-εβγαλε pop-up μια σελίδα στο internet και εγινε τυχαία!!
Αν και Πλωταρχης τότε,χεσμεντεν με πηγε..
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Λίγο τραβηγμένο το βλέπω,τα πιο πιθανά σενάρια είναι να βάζουν φίλτρα για να μην μπορείς να μπαίνεις σε σελίδες με περιεχόμενο που δεν επιθυμούν να επισκέπτεσαι,όπως πορνό παιχνίδια τζόγο κλπ.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.054
Πόντοι
1.486
Λίγο τραβηγμένο το βλέπω,τα πιο πιθανά σενάρια είναι να βάζουν φίλτρα για να μην μπορείς να μπαίνεις σε σελίδες με περιεχόμενο που δεν επιθυμούν να επισκέπτεσαι,όπως πορνό παιχνίδια τζόγο κλπ.
Δε λεω φιδια εγω αδερφε..
Το ιδιο συμβαινει και τωρα σε διαβαθμισμενες συσκευές, μονο που τωρα ειδοποιείται απευθείας το ΓΕΕΘΑ και πεφτει και σχετικο εγγραφο στην Υπηρεσία που συνεβη το κρούσμα..

OP
OP
purgiotis40

purgiotis40

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2017
Like
63
Πόντοι
1

Ίντερνετ Καφέ  Αχιλλέως 112, Καλλιθέα 176 75

Δεν υπαρχουν πουθενα τωρα πια...Ολα εκλεισαν... :jerking:

Εγω φιλε καβουροκάγκουρα πινω καφε με οτι λαχει...Εχεις κανενα προβλημα? Καφεφυλακα σε βαλαμε?

Αλλα η ασχετοσυνη σου εδω μεσα σε ακολουθει ακομα και στα Internet Cafe....

Εισαι απιθανος Τουρκοκώλης!

Νικαμε, φιλε!

Ελλάς, Ελλάς η χώρα της πουστιάς
:rockon:

OP
OP
purgiotis40

purgiotis40

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2017
Like
63
Πόντοι
1
Καλα δε παιζει αυτο.. πρωτον ήσουν με κινητο? Δηλαδη αν ησουμε με 4G τι τον νοιαζει αυτον τη βλεπεις?
Επισης και με λαπτοπ να σουν δεν εχει κανενα δικαιωμα εκτος και αμα φαινεσαι καπως σαν παρουσιαστικο και σε διωξαν με αφορμη αυτο...
καλα τι μπορω να απαντησω σε εναν ανθρωπο που δεν καταλαβαινει τι διαβαζει!

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
όταν μπαίνω από τον υπολογιστή της δουλειάς να δω καμιά τσόντα παίζει να βλέπουν απο τα κεντρικά (σε άλλη πόλη) τι βλέπω  ?

OP
OP
purgiotis40

purgiotis40

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2017
Like
63
Πόντοι
1
όταν μπαίνω από τον υπολογιστή της δουλειάς να δω καμιά τσόντα παίζει να βλέπουν απο τα κεντρικά (σε άλλη πόλη) τι βλέπω  ?
δεν ξερω να σου απαντησω..εκεινο που ξερω οτι εχουμε μικρες διαφορες απο τους ταλιμπαν και τους isis..ακου να φοβομαστε να δουμε τσοντα, η να μας διωχνουν απο τα νετ καφε για τον ιδιο λογο και μαλιστα σε ωρα που δεν εχει παιδια..μεσανυχτα και βαλε... :headbang:

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
πρωκτικο δεν επαιξε αυτη την φορα???αδυνατον,κατι δεν παει καλα...

peinasmenos_lukos2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2016
Κριτικές
6
Like
195
Πόντοι
286
καταρχας οταν λειπω ανεβαζεται θεματαρες τυποι μου!
καταδευτερον αυτο το θεμα δεν ειναι για τεταρτη μετα το πασχα αλλα για ενα καλοκαιρινο απογευμα μεσα ιουλιου!

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.417
Πόντοι
24.596

argyropelekanos

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Κριτικές
4
Like
415
Πόντοι
26
όταν μπαίνω από τον υπολογιστή της δουλειάς να δω καμιά τσόντα παίζει να βλέπουν απο τα κεντρικά (σε άλλη πόλη) τι βλέπω  ?
αν εχουν καποιο προγραμμα απομακρισμενης λειτουργιας νομιζω πως ναι

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Εγω μπηκα απο το ΓΕΕΘΑ μια μερα πριν χρόνια...
Εβγαλε alert,εκλεισε ο Η/Υ,ειδοποιήθηκε το Α4/πληροφορίες του ΓΕΕΘΑ και πλακωσανε στο γραφείο 2 Στρατονομοι!!!
Ειδα κι επαθα να τους εξηγήσω ότι -και καλα-εβγαλε pop-up μια σελίδα στο internet και εγινε τυχαία!!
Αν και Πλωταρχης τότε,χεσμεντεν με πηγε..
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις?   :2funny: :2funny: :2funny:

Δεν μου το είπες να σε "ξεκλείδωνα"  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
όταν μπαίνω από τον υπολογιστή της δουλειάς να δω καμιά τσόντα παίζει να βλέπουν απο τα κεντρικά (σε άλλη πόλη) τι βλέπω  ?

Όλα γίνονται! Εξαρτάτε τι κανονισμούς και προγράμματα ασφαλείας έχουν. Και ότι πληκτρολογείς μπορούν να δουν σε Η/Υ που είναι εταιρικός.

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055
οπαιδια χρειαζομαι βοηθεια..ημουν σε ιντερνετ καφε επινα το καφεδακι μου και απολαμβανα το bou.com ηρθε ο υπαλληλος και μου ειπε να φυγω ενω ηταν και ιδιαιτερα απειλητικος..ειχε δικαιωμα να κανει κατι τετοιο? πηρα τηλ την Αστυνομια και δεν ηξερε να μου απαντησει ο αστυνομος..μπορω να του κανω μηνυση η οχι? παρακαλω πολυ βοηθηστε γιατι με προσβαλανε!  :-

Σε δημόσιο χώρο έβλεπες πορνογραφικές εικόνες, γι αυτό σε διώξανε. Είναι σαν να κάθεσαι στο Σύνταγμα και διαβάζεις περιοδικό με τσόντα. Προφανώς κάποιος πέρασε απο πίσω σου εκεί που σέρφαρες, ίσως κάποια κοπέλα ή δεν ξέρω τι, δεν του άρεσε να έχεις τσόντες στην οθόνη και το είπε στην υπάλληλο.

Υπάρχει νόμος απο την εποχή του Μεταξά περί ηθών, δημοσίας αιδούς και προσβολής γενετήσιας φύσης σε κοινή θέα που βοηθά να κρατά πούτσες, κώλους γυμνούς μακριά απο κοινή θέα.

Όσο για τη μήνυση, πίστεψε με θα γελά το δικαστήριο. 'Αστο.

Και κάτι σημαντικό: Πόσο χρονών είσαι;

OP
OP
purgiotis40

purgiotis40

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2017
Like
63
Πόντοι
1
πρωτον ο χωρος δεν ηταν δημοσιος και δευτερον η ηλικια τι ρολο παιζει?  :idiot:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Σε δημόσιο χώρο έβλεπες πορνογραφικές εικόνες, γι αυτό σε διώξανε. Είναι σαν να κάθεσαι στο Σύνταγμα και διαβάζεις περιοδικό με τσόντα. Προφανώς κάποιος πέρασε απο πίσω σου εκεί που σέρφαρες, ίσως κάποια κοπέλα ή δεν ξέρω τι, δεν του άρεσε να έχεις τσόντες στην οθόνη και το είπε στην υπάλληλο.

Υπάρχει νόμος απο την εποχή του Μεταξά περί ηθών, δημοσίας αιδούς και προσβολής γενετήσιας φύσης σε κοινή θέα που βοηθά να κρατά πούτσες, κώλους γυμνούς μακριά απο κοινή θέα.

Όσο για τη μήνυση, πίστεψε με θα γελά το δικαστήριο. 'Αστο.

Και κάτι σημαντικό: Πόσο χρονών είσαι;
Πρώτον, ενα ιντερνετ καφε δεν ειναι δημοσιος χωρος. Παλι τα ιδια? Το Συνταγμα προφανως ειναι δημοσιος χωρος. Μολαταύτα ακομη και εκει δεν νομιζω οτι μπορει κανενας να ερθει να μου πει "γιατι διαβαζεις τετοιο περιοδικο". Εγω το διαβαζω, δεν το δειχνω σε κανεναν, ούτε ειναι δυνατον να φταιω επειδη καποιος λαθραγιγνωσκει. Τα περι προσβολής δημοσιας αιδούς δεν ξερω πώς ακριβώς τα εννοεις. προφανως ταινιες οπως "η ζωη της Αντελ" κατα τη γνωμη σου δεν πρέπει να παιζεται στους κινηματογραφους επειδη δειχνει κωλους. Ή δεν πρεπει να παιζεται στην τηλεοραση σε μια καφετερια. Τι ακριβως δηλαδη μπορει να εδειχνε η οθονη στη σελιδα του μπου κομ που προσεβαλε τη δημοσια αιδώ? Γυμνές ή ημιγυμνες γυναικες? Αντε ρε. Σοβαρα? Τοτε να πηγαινει η αστυνομια και στην παραλια να μαζευει τις γυμνοστηθες.

Υ.Γ. Εσυ ποσων χρονων εισαι?

OP
OP
purgiotis40

purgiotis40

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2017
Like
63
Πόντοι
1
Πρώτον, ενα ιντερνετ καφε δεν ειναι δημοσιος χωρος. Παλι τα ιδια? Το Συνταγμα προφανως ειναι δημοσιος χωρος. Μολαταύτα ακομη και εκει δεν νομιζω οτι μπορει κανενας να ερθει να μου πει "γιατι διαβαζεις τετοιο περιοδικο". Εγω το διαβαζω, δεν το δειχνω σε κανεναν, ούτε ειναι δυνατον να φταιω επειδη καποιος λαθραγιγνωσκει. Τα περι προσβολής δημοσιας αιδούς δεν ξερω πώς ακριβώς τα εννοεις. προφανως ταινιες οπως "η ζωη της Αντελ" κατα τη γνωμη σου δεν πρέπει να παιζεται στους κινηματογραφους επειδη δειχνει κωλους. Ή δεν πρεπει να παιζεται στην τηλεοραση σε μια καφετερια. Τι ακριβως δηλαδη μπορει να εδειχνε η οθονη στη σελιδα του μπου κομ που προσεβαλε τη δημοσια αιδώ? Γυμνές ή ημιγυμνες γυναικες? Αντε ρε. Σοβαρα? Τοτε να πηγαινει η αστυνομια και στην παραλια να μαζευει τις γυμνοστηθες.

Υ.Γ. Εσυ ποσων χρονων εισαι?
πες τα ρε μεγαλε Αλεξ..και ναι ημουν στην σελιδα γυμνες φωτο απο γυναικες μας..και? τι εγινε? που να δεις οι αθλητικες εφημεριδες τι ημιγυμνες και γυμνες γκομενες ανεβαζουν..απλα επεσα σε κομπλεξικο υπαλληλο που ηθελε να το παιξει καπως..εδειξε αυτο που λεμε υπερβαλλοντα ζηλο! δλδ ηταν μαλακας..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom