alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Aν σου πω οτι καταλαβα τι εννοεις θα πω ψεματα.Η μεγαλύτερη απόδειξη ότι μπαίνεις στο σάη για τους λάθος λόγους...
Aν σου πω οτι καταλαβα τι εννοεις θα πω ψεματα.Η μεγαλύτερη απόδειξη ότι μπαίνεις στο σάη για τους λάθος λόγους...
τυπε μπορει να εδειχνε τον Λιλα εκεινη την ωρα με καμια οξεια φυτεμενη στον πατο του :S :S :SΠρώτον, ενα ιντερνετ καφε δεν ειναι δημοσιος χωρος. Παλι τα ιδια? Το Συνταγμα προφανως ειναι δημοσιος χωρος. Μολαταύτα ακομη και εκει δεν νομιζω οτι μπορει κανενας να ερθει να μου πει "γιατι διαβαζεις τετοιο περιοδικο". Εγω το διαβαζω, δεν το δειχνω σε κανεναν, ούτε ειναι δυνατον να φταιω επειδη καποιος λαθραγιγνωσκει. Τα περι προσβολής δημοσιας αιδούς δεν ξερω πώς ακριβώς τα εννοεις. προφανως ταινιες οπως "η ζωη της Αντελ" κατα τη γνωμη σου δεν πρέπει να παιζεται στους κινηματογραφους επειδη δειχνει κωλους. Ή δεν πρεπει να παιζεται στην τηλεοραση σε μια καφετερια. Τι ακριβως δηλαδη μπορει να εδειχνε η οθονη στη σελιδα του μπου κομ που προσεβαλε τη δημοσια αιδώ? Γυμνές ή ημιγυμνες γυναικες? Αντε ρε. Σοβαρα? Τοτε να πηγαινει η αστυνομια και στην παραλια να μαζευει τις γυμνοστηθες.
Υ.Γ. Εσυ ποσων χρονων εισαι?
οτι και να εβλεπα τα εβλεπα στην δικη μου οθονη για την χρηση της οποιας πληρωνα..οποιος δεν γουσταρε ας μην κοιταγε..ηταν και 12 τα μεσανυχτα παιδια δεν υπηρχαν..απλα μαλακας ηταν ο υπαλληλος..τυπε μπορει να εδειχνε τον Λιλα εκεινη την ωρα με καμια οξεια φυτεμενη στον πατο του :S :S :S
τυπε δεν ειναι και απλο να περασει ο υπαλληλος και να δει εναν με περουκα,γυναικομαστια και γυαλια με ενα κυπαρρισι στον κωλο του :S :S :Sοτι και να εβλεπα τα εβλεπα στην δικη μου οθονη για την χρηση της οποιας πληρωνα..οποιος δεν γουσταρε ας μην κοιταγε..ηταν και 12 τα μεσανυχτα παιδια δεν υπηρχαν..απλα μαλακας ηταν ο υπαλληλος..
ε αμα θελει ας μην κοιταει..ασε που δεν ημουν στην σελιδα του Λιλα..στο γυμνες φωτο απο γυναικες μας ημουν..σιγα..τετοιες φωτο εχει και στις αθλητικες εφημεριδες και στα περιοδικα..τυπε δεν ειναι και απλο να περασει ο υπαλληλος και να δει εναν με περουκα,γυναικομαστια και γυαλια με ενα κυπαρρισι στον κωλο του :S :S :S
Aν σου πω οτι καταλαβα τι εννοεις θα πω ψεματα.
οτι και να εβλεπα τα εβλεπα στην δικη μου οθονη για την χρηση της οποιας πληρωνα..οποιος δεν γουσταρε ας μην κοιταγε..ηταν και 12 τα μεσανυχτα παιδια δεν υπηρχαν..απλα μαλακας ηταν ο υπαλληλος..
Τι τον ρωτάς, ρε τύπε. Ο άνθρωπος είναι ο παραμυθάς του forum. :S :SΣτο σπίτι σου, στο γραφείο σου, στο γκαράζ σου όταν δεν είσαι σε δημόσιο χώρο ναι.
Δεν στέκουν αυτά που λες, γι αυτό ρωτάω πόσο χρονών είσαι.
κακο που σε βρηκε και σενα ρε μαστοραοπαιδια χρειαζομαι βοηθεια..ημουν σε ιντερνετ καφε επινα το καφεδακι μου και απολαμβανα το bou.com ηρθε ο υπαλληλος και μου ειπε να φυγω ενω ηταν και ιδιαιτερα απειλητικος..ειχε δικαιωμα να κανει κατι τετοιο? πηρα τηλ την Αστυνομια και δεν ηξερε να μου απαντησει ο αστυνομος..μπορω να του κανω μηνυση η οχι? παρακαλω πολυ βοηθηστε γιατι με προσβαλανε! :-
μια ανανεωση νομιζω χρειαζεται.Κυριακατικο;;;
με τη βοηθεια του καλου θεουλη πανταΕιναι και 15 Αυγουστου αυριο
κλαμαπαλια υπηρχε ενα δικηγορος εδω..αν υπαρχει ακομα ας βοηθησει..
...και μετά ξύπνησες; Μην μας κρατάς σε αγωνίαΕγώ πάντως καθόμουν στην βιβλιοθήκη και είχα ανοιχτό το bou σε μια σελίδα με μιλφ, περνάει μια 40αρα υπάλληλος με κάτι βυζιά γίγαντες να κάνουν σπλατς σπλουτς από το jiggling, κοιτάζει την οθόνη καί μου κάνει έλα μαζί μου, την ακολουθώ στην τουαλέτα και...