Νέα

Ίμια 1996-2011

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 138K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ρε αδερφέ,δεν ξέρω ποιός είναι αυτός στον κύκλο.Έδω τον έμαθα από το παλικάρι που έγραψε λίγο παραπάνω...Εγώ ξέρω τον Γιαλοψό, τον Καρασταμάτη και τον Βλαχάκο...Δεν καταλαβαίνω το πρόβλημά σου όμως...Τώρα που έμαθες ότι είναι κάποιος Γκούμας που σκοτώθηκε από Αλβανούς που θες να καταλήξεις?
Τρελο αυτογκολ λεμε.

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456
Ξυπνανε οι ενοχες ξανα παλιοπασοκια,θα κουβαλατε για παντα το στιγμα της προδοσιας.
Εθνικιστης δεν ειμαι,αγραμματος δεν ειμαι,σε τετοιες εκδηλωσεις δεν παω γιατι δεν πεφτω στο επιπεδο την χρυσαυγιτων (αλλα ζωα αυτα),αλλα οπως και να το κανουμε εκεινη τη νυχτα μας εκαναν πολεμο,κατελαβαν εθνικο χωρο και εμεις βαλαμε την ουρα στα σκελια.
Ειχαμε δουλειες να κανουμε,μπιζνες,για τη κωλοσημαια θα τρεχαμε.

Επισκέπτης
παγκοσμιο φαινομενο

ολοι οι αγραμματοι δεν ειναι και εθνικιστες
αλλα ολοι οι εθνικιστες ειναι και αγραμματοι
Και μετα λεει ο αλλος οτι ειμαστε κολλημενοι με το μπου.

Με την πλακα που σπαμε εδω μεσα ειμαστε κολλημενοι.

Ισιδώρα

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Οκ ας δεχθούμε ότι έτσι έχουν τα πράγματα για τούς "Ελληναράδες".Το γεγονός αυτό σε ενοχλεί περισσότερο από την ομόφωνη και συντονισμένη προσπάθεια τής Εξουσίας για την εξαφάνιση τής ιστορικής μνήμης;
από τις συντονισμένες προσπάθειες της εξουσίας αυτή είναι που σ'ενοχλεί περισσότερο;

Επισκέπτης
Ξυπνανε οι ενοχες ξανα παλιοπασοκια,θα κουβαλατε για παντα το στιγμα της προδοσιας.
Εθνικιστης δεν ειμαι,αγραμματος δεν ειμαι,σε τετοιες εκδηλωσεις δεν παω γιατι δεν πεφτω στο επιπεδο την χρυσαυγιτων (αλλα ζωα αυτα),αλλα οπως και να το κανουμε εκεινη τη νυχτα μας εκαναν πολεμο,κατελαβαν εθνικο χωρο και εμεις βαλαμε την ουρα στα σκελια.
Ειχαμε δουλειες να κανουμε,μπιζνες,για τη κωλοσημαια θα τρεχαμε.

Φίλε σκέψου μόνο ότι η ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ υπήρξε ο πρώτος από τούς τέσσερις στόχους τής ιδρυτικής Διακήρυξης τού ΠΑΣΟΚ (3η Σεπ.1974)!!!

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
οτι αφορα τα τα Ιμια και κυριως  την υφαλοκρυπιδα και την ΑΟΖ(καταραμενε Χαρδαβελα)
γιατι εχετε ολοι την πεποιθηση οτι με διεθνη διαιτησια θα γινει το δικο μας;
και αν υπαρξει αρνητικη διαιτησια να κηρυξουμε πολεμο;

Αυτος ειναι ο κυριος λογος που τοσα χρονια δεν εχει υπαρξει λυση
να μην χρεωθει καποιος καποτε καποια εθνικη ντροπη  :jerking:

Επισκέπτης
Το αξιοπαρατήρητο είναι ότι από  την εθνική ντροπή τών Ιμίων, κάποιοι νεοταξίτες "προοδευτικοί" ενοχλήθηκαν μόνον από την αγραμματοσύνη τών Χρυσαυγιτών.
Να ένας τομέας πού η κυβέρνηση τού Παιδιού τα πηγαίνει περίφημα, η εθνική λήθη και αποχαύνωση.

Επισκέπτης
Το αξιοπαρατήρητο είναι ότι από  την εθνική ντροπή τών Ιμίων, κάποιοι νεοταξίτες "προοδευτικοί" ενοχλήθηκαν μόνον από την αγραμματοσύνη τών Χρυσαυγιτών.
Να ένας τομέας πού η κυβέρνηση τού Παιδιού τα πηγαίνει περίφημα, η εθνική λήθη και αποχαύνωση.
Αρτζι,μπουρτζι και λουλας.

Επισκέπτης
Αυτή είναι η Ελλάς που δημιουργήσατε προδότες. Εσείς που αποκαλείστε «Έλληνες» θαυμάστε το έργο σας τώρα που μπορείτε καθώς έρχεται η οργή των Ελλάνιων Υιών (Έλλην). Θα πληρώσετε εσείς και τα παιδιά σας για όλα όσα πράξατε ενάντια σε Έλλην και Ελλάς. Όταν θα πάψει να υπάρχει η Ελλάς θα πάψετε να υπάρχετε και εσείς, προδότες αποκαλούμενοι «Έλληνες».
από την ιστοσελίδα

Τι μαλακια χαρτης ειναι αυτος ? Δηλαδη στη βορεια Πελοπονησο ειμαστε Εβραιοι ? Να αποσυρθει αμεσα.

Επισκέπτης
Κατα Λαλα μερια ομως τα δινει στους τουρκους ενω ειναι οι αλβανοι που δικαιουνται.

Επισκέπτης
Εβραιος δε γουσταρω με τιποτα να ειμαι. Οι Δωδοναιοι τι ειναι ? Ειναι καλα ατομα ?

Επισκέπτης
Η κυβέρνηση τού Παιδιού και τά υπόλοιπα κόμματα-συμμορίες τού "ελληνικού" κοινοβουλίου δεν πρόκειται ποτέ να επιτρέψουν στούς Ελληνες να έχουν Εθνική Μνήμη.Η όποια αναφορά στά Ιμια
είναι απαγορευμένη αφού συνδέεται αναπόδραστα με την ηττοπάθεια και την δουλικότητα τών "Ελλήνων" πολιτικών.
Οσο θυμάμαι τις εκδηλώσεις τού ΠΑΣΟΚ για τίς Χαμένες Πατρίδες ..... πού μπορούν να καταντήσουν οι λυμεώνες της παγκοσμιοποίησης!

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305
Τι μαλακια χαρτης ειναι αυτος ? Δηλαδη στη βορεια Πελοπονησο ειμαστε Εβραιοι ? Να αποσυρθει αμεσα.
όχι βρε, είναι πώς θα μοιράσουν την ελλάδα..δεν πρόλαβα να διαβάσω όλη την ιστορία για αυτό έχω βάλει και το σύνδεσμο..

Επισκέπτης
η κεντρική πελοπόννησος είναι σαν τη σημαία της τζαμάικα όμως.
Τυχαιο?Δε νομιζω.
508px-Cannabissativadior.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom