ViperMC
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 9
- Like
- 0
- Πόντοι
- 231
τον καραθαβαση εννοουσε , αλλα ...υπήρχε και καρασταμάτης;
τον καραθαβαση εννοουσε , αλλα ...υπήρχε και καρασταμάτης;
Τρελο αυτογκολ λεμε.Ρε αδερφέ,δεν ξέρω ποιός είναι αυτός στον κύκλο.Έδω τον έμαθα από το παλικάρι που έγραψε λίγο παραπάνω...Εγώ ξέρω τον Γιαλοψό, τον Καρασταμάτη και τον Βλαχάκο...Δεν καταλαβαίνω το πρόβλημά σου όμως...Τώρα που έμαθες ότι είναι κάποιος Γκούμας που σκοτώθηκε από Αλβανούς που θες να καταλήξεις?
Και μετα λεει ο αλλος οτι ειμαστε κολλημενοι με το μπου.παγκοσμιο φαινομενο
ολοι οι αγραμματοι δεν ειναι και εθνικιστες
αλλα ολοι οι εθνικιστες ειναι και αγραμματοι
από τις συντονισμένες προσπάθειες της εξουσίας αυτή είναι που σ'ενοχλεί περισσότερο;Οκ ας δεχθούμε ότι έτσι έχουν τα πράγματα για τούς "Ελληναράδες".Το γεγονός αυτό σε ενοχλεί περισσότερο από την ομόφωνη και συντονισμένη προσπάθεια τής Εξουσίας για την εξαφάνιση τής ιστορικής μνήμης;
Ξυπνανε οι ενοχες ξανα παλιοπασοκια,θα κουβαλατε για παντα το στιγμα της προδοσιας.
Εθνικιστης δεν ειμαι,αγραμματος δεν ειμαι,σε τετοιες εκδηλωσεις δεν παω γιατι δεν πεφτω στο επιπεδο την χρυσαυγιτων (αλλα ζωα αυτα),αλλα οπως και να το κανουμε εκεινη τη νυχτα μας εκαναν πολεμο,κατελαβαν εθνικο χωρο και εμεις βαλαμε την ουρα στα σκελια.
Ειχαμε δουλειες να κανουμε,μπιζνες,για τη κωλοσημαια θα τρεχαμε.
από τις συντονισμένες προσπάθειες της εξουσίας αυτή είναι που σ'ενοχλεί περισσότερο;
Αρτζι,μπουρτζι και λουλας.Το αξιοπαρατήρητο είναι ότι από την εθνική ντροπή τών Ιμίων, κάποιοι νεοταξίτες "προοδευτικοί" ενοχλήθηκαν μόνον από την αγραμματοσύνη τών Χρυσαυγιτών.
Να ένας τομέας πού η κυβέρνηση τού Παιδιού τα πηγαίνει περίφημα, η εθνική λήθη και αποχαύνωση.
Αυτή είναι η Ελλάς που δημιουργήσατε προδότες. Εσείς που αποκαλείστε «Έλληνες» θαυμάστε το έργο σας τώρα που μπορείτε καθώς έρχεται η οργή των Ελλάνιων Υιών (Έλλην). Θα πληρώσετε εσείς και τα παιδιά σας για όλα όσα πράξατε ενάντια σε Έλλην και Ελλάς. Όταν θα πάψει να υπάρχει η Ελλάς θα πάψετε να υπάρχετε και εσείς, προδότες αποκαλούμενοι «Έλληνες».
από την ιστοσελίδα
όχι βρε, είναι πώς θα μοιράσουν την ελλάδα..δεν πρόλαβα να διαβάσω όλη την ιστορία για αυτό έχω βάλει και το σύνδεσμο..Τι μαλακια χαρτης ειναι αυτος ? Δηλαδη στη βορεια Πελοπονησο ειμαστε Εβραιοι ? Να αποσυρθει αμεσα.
Εξαιρετικοί,ειδικά με πατάτες στον φούρνο...Οι Δωδοναιοι τι ειναι ? Ειναι καλα ατομα ?
η κεντρική πελοπόννησος είναι σαν τη σημαία της τζαμάικα όμως.Τι μαλακια χαρτης ειναι αυτος ? Δηλαδη στη βορεια Πελοπονησο ειμαστε Εβραιοι ? Να αποσυρθει αμεσα.
Για μπασταρδεμενα αλβανα μου κανουν.Εβραιος δε γουσταρω με τιποτα να ειμαι. Οι Δωδοναιοι τι ειναι ? Ειναι καλα ατομα ?
Τυχαιο?Δε νομιζω.η κεντρική πελοπόννησος είναι σαν τη σημαία της τζαμάικα όμως.
η κωλοτρυπίδα μου είναι σαν τον Ήλιο της Βεργίνας όμως.