Επισκέπτης
και αμα ο γείτονας θέλει απο μονος του να είναι εχθρός τι γίνεται?Συνέχισε οπού να'ναι μπορεί να τα καταφέρεις να τελειώσεις...
Όσο θες έναν εχθρό-γείτονα,θα έχεις έναν εχθρό-γείτονα.
και αμα ο γείτονας θέλει απο μονος του να είναι εχθρός τι γίνεται?Συνέχισε οπού να'ναι μπορεί να τα καταφέρεις να τελειώσεις...
Όσο θες έναν εχθρό-γείτονα,θα έχεις έναν εχθρό-γείτονα.
οι Τούρκοι φταίνε πού κάνουν τη δουλειά τους ή εμείς που είμαστε αδύναμοι/κότες και δε διεκδικούμε αυτά που μας ανήκουν.Η Τουρκία παίζει καλά το παιχνίδι της.αν εμείς δε μπορούμε να ακολουθήσουμε πρόβλημά μας..Σεβασμός στους νεκρούς των Ιμίων. Τιμή και δόξα στους ήρωες της 31ης Ιανουαρίου 1996.
Τούρκοι δεν ξεχνώ!
Aν ο γείτονας ήθελα να ήτανε εχθρός θα ήσουνα Τουρκία τώρα.-και αμα ο γείτονας θέλει απο μονος του να είναι εχθρός τι γίνεται?
για αρχη αυτοι στους οποιους ανεφερεσαι ονομαζονται "πεσοντες" . αν και η κλινικη τους κατασταση δεν προκειται να αλλαξει , ναι υπαρχει διαφορα με τη λεξη "νεκροι". εν συνεχεια , εσυ H1927 που "δεν ξεχνας" , μηπως μπορεις να απαντησεις ποιος ειναι αυτος που βρισκεται τερμα δεξια στις φωτογραφιες της αφισας? αυτος μεσα στον κοκκινο κυκλοΣεβασμός στους νεκρούς των Ιμίων. Τιμή και δόξα στους ήρωες της 31ης Ιανουαρίου 1996.Τούρκοι δεν ξεχνώ!
Aν ο γείτονας ήθελα να ήτανε εχθρός θα ήσουνα Τουρκία τώρα.-
Από το 1996 μέχρι το 2011 υπάρχει μία μεγάλη χρονολογική διαφορά.
Ξέρω-ξέρω,ένας Έλληνας κάνει καλά 100 Τούρκους!!!
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ μαλακισμένο ηττοπαθές κατακάθι! Αει στον κόρακα βραδυάτικα αμόρφωτε εξυπνάκια!
γιατί βρίζεις συνέχεια?δε μπορεί κάποιος να έχει την άποψή του? θεωρείς πως σε ένα ενδεχόμενο πόλεμο Ελλάδας-Τουρκίας θα κερδίζαμε ή θα αναγκαζόμασταν πάλι να κλαίμε στους Αμερικάνους και να τους ζητάμε βοήθεια?
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ μαλακισμένο ηττοπαθές κατακάθι! Αει στον κόρακα βραδυάτικα αμόρφωτε εξυπνάκια!
όχι τωρα ένας αριστερός κάνει καλά 100 τούρκικες ψωλές που τον πηδάνε! και το φχαριστιέται κι όλας!Ξέρω-ξέρω,ένας Έλληνας κάνει καλά 100 Τούρκους!!!
Παλαιότερα που ήτανε οι μάχες σώμα με σώμα ίσως,τώρα βόμβες πέφτουνε δεν είσαι στην αρχαία Σπάρτη...
Απάντα κ σε αυτό τώρα αν μπορείς( ):όχι τωρα ένας αριστερός κάνει καλά 100 τούρκικες ψωλές που τον πηδάνε! και το φχαριστιέται κι όλας!
ότι όπλα έχουν αυτοί άλλα τόσα έχουμε κι εμείς! Αυτοί θαπρεπε να τρέμουν στο ενδεχόμενο μιας συρραξης όχι εμείς! Αλλα η ηττοπάθεια και η δουλικότητα των ΜΗ ΕΛΛΗΝΩΝ πολιτικών που μας κυβερνάνε μας κάνει να πιστεύουμε ότι έχουμε να φοβηθούμε τους ξεβράκωτους που περπατάνε ακόμη στα 4! Αυτά κανει η πολυετής προπαγάνδα....
γιατί βρίζεις συνέχεια?δε μπορεί κάποιος να έχει την άποψή του? θεωρείς πως σε ένα ενδεχόμενο πόλεμο Ελλάδας-Τουρκίας θα κερδίζαμε ή θα αναγκαζόμασταν πάλι να κλαίμε στους Αμερικάνους και να τους ζητάμε βοήθεια?
ειναι ο γκουμας(ετσι νομιζω λεγεται),το παιδι που ειχε σκοτωθει απο αλβανους στην βορεια ηπειρο...ειχε γινει μεγαλος ντορος τοτε.!αν κανο λαθος σρυ αλλα αυτος μου φαινεται οτι ειναι!για αρχη αυτοι στους οποιους ανεφερεσαι ονομαζονται "πεσοντες" . αν και η κλινικη τους κατασταση δεν προκειται να αλλαξει , ναι υπαρχει διαφορα με τη λεξη "νεκροι". εν συνεχεια , εσυ H1927 που "δεν ξεχνας" , μηπως μπορεις να απαντησεις ποιος ειναι αυτος που βρισκεται τερμα δεξια στις φωτογραφιες της αφισας? αυτος μεσα στον κοκκινο κυκλο
...οεο?
εσυ θεωρείς οτι αυτός έχει άποψη? ας γελάσω!γιατί βρίζεις συνέχεια?δε μπορεί κάποιος να έχει την άποψή του? θεωρείς πως σε ένα ενδεχόμενο πόλεμο Ελλάδας-Τουρκίας θα κερδίζαμε ή θα αναγκαζόμασταν πάλι να κλαίμε στους Αμερικάνους και να τους ζητάμε βοήθεια?
Ξέρω-ξέρω,ένας Έλληνας κάνει καλά 100 Τούρκους!!!
Παλαιότερα που ήτανε οι μάχες σώμα με σώμα ίσως,τώρα βόμβες πέφτουνε δεν είσαι στην αρχαία Σπάρτη...
τι αποδοσεις δινει η καθε περιπτωση???γιατί βρίζεις συνέχεια?δε μπορεί κάποιος να έχει την άποψή του? θεωρείς πως σε ένα ενδεχόμενο πόλεμο Ελλάδας-Τουρκίας θα κερδίζαμε ή θα αναγκαζόμασταν πάλι να κλαίμε στους Αμερικάνους και να τους ζητάμε βοήθεια?
Kαι το πεζικό με όπλα παίζει τώρα,αν οι δικοί μας έχουνε εκπαίδευση καλύτερη στο σημάδι ή αποφεύγουνε σφαίρες πάω πάσο θα τα γαμήσουμε τα μεμέτια κ θα πάρουμε πίσω κ την πόλη!!!Και στο Βιετνάμ βόμβες έπεφταν, αλλά τελικά έπρεπε να σταλεί και χερσαία δύναμη...
Στο Ιράκ το ίδιο...
Γενικά αποτελεί κοινό τόπο στον σχεδιασμό των σύγχρονων στρατιωτικών επιχειρήσεων ότι μετά τους βομβαρδισμούς, όπου το έδαφος "ανοίγει", ακολουθεί η επέμβαση του πεζικού.
Εδάφη δίχως την επέμβαση πεζικού ΔΕΝ καταλαμβάνονται.
Οπότε παπατρέχα ετοιμάσου σε περίπτωση πολέμου για μάχη σώμα με σώμα με τον γείτονα Ονούρ
μισό λεπτό.πρώτον φαντάσου παρακαλούσαμε πριν τη σύρραξη. ο Σημίτης τί είναι? ποιός συνομιλούσε με τους αμερικανούς?εσυ θεωρείς οτι αυτός έχει άποψη? ας γελάσω!
για το ενδεχόμενο πολέμου Ελλάδος Τουρκίας γράφω στο προηγούμενο μήνυμά μου! Και τα παρακάλια στους Αμερικάνους δεν τα κάναμε κατα τη διάρκεια συρραξης και ουτε καν τα έκαναν Έλληνες! Εχει πολύ μεγάλη διαφορά!
θα μπορουσες να παραδεχτεις οτι δεν ξερεις με πολυ λιγοτερες λεξεις . το θεμα ειναι , μπορεις να παραδεχτεις οτι δεν ξερεις ΠΟΙΟΙ ειναι αυτοι που εικονιζονται στην αφισα ? διοτι αν οχι, προς τι οι φρασεις "δεν ξεχνω"? απλα μια ερωτηση καω , για το ποσο τελικα ξεχνας - οχι απαραιτητα εσυ ο ιδιος αλλα γενικα αυτοι που αρεσκονται σε μεγαλοσχημες κραυγες αλλα ουσια μηδενΤι κόλλημα έχεις φάει με το ποιός είναι μέσα στον κύκλο? Θα αλλάξει κάτι?
ο Σημίτης και ο Παγκαλος δεν είναι Έλληνες στην καταγωγή! Ψάξτε το και μετά τα ξαναλέμε!μισό λεπτό.πρώτον φαντάσου παρακαλούσαμε πριν τη σύρραξη. ο Σημίτης τί είναι? ποιός συνομιλούσε με τους αμερικανούς?