apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ειναι απτο πολυ κλυσμα που του καναν στο ιδρυμα ρε τυπετυπε φετινη ειναι αυτη η φωτο?αδυνατισε....
ειναι απτο πολυ κλυσμα που του καναν στο ιδρυμα ρε τυπετυπε φετινη ειναι αυτη η φωτο?αδυνατισε....
ειναι και η διαιτα της Μαϋο, καθε μερα κρεας κρεας κρεας....ειναι απτο πολυ κλυσμα που του καναν στο ιδρυμα ρε τυπε
αυτο το ατιμο το αλβανικο μαυρο....θαυματα κανει....κοψε το ατιμο...ντουμανιασαμε!!!!!Λες ότι έχεις πει: "Φυλάω εγώ τώρα κοιμηθείτε ήσυχοι θα είμαι εγώ εδώ για εσάς και δεν θα σας συμβεί τίποτε" όταν ήσουν τουαλετοφύλακας.
Ρε συ Μηνά... ικανός είσαι. Εδώ είπες και χρόνια πολλά στους Τούρκους για την άλωση της Κωνσταντινουπόλεως. Είσαι και ΑΕΚτζής εάν δεν κάνω λάθος...
αυτο το ατιμο το αλβανικο μαυρο....θαυματα κανει....κοψε το ατιμο...ντουμανιασαμε!!!!!
Να μη το ξεχασω....σε ενα μηνα εχουμε και αλλη επετειο....ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε ολους τους Τουρκους για την αλωση της ΚΩΝ/ΠΟΛΗΣ!!!!!!Δεν πιστευω να ενοχληθει κανεις...δημοκρατια δεν εχουμε;
για αυτα τα πουτανοσπερματα ελεγα πολιτη μου και οτι αυτα και οι μανες τους μονο θαψιμο αξιζουν καθως μονο πληγη ειναι για το εθνος μας και ο αρχικωλωτρυπας του φορουμ επαθε αμοκ απειλωντας θεους κ δαιμονες δημοσια προσπαθωντας να μου κανει κ αναμορφωση αχαχαχαχαχαΧΑ. Οπως κ να χει πισσα κ πουπουλα στα ανθελληνικα σκουπιδια οπως ο σανιμ
Δεν θέλω να ασχολούμαι με κάποιον που απλά πέρασε από ένα νήμα, είδε κάτι αποσπασματικά και πετάγεται σαν την τσαπού και παριστάνει τον έξυπνο. Με εσένα θα ήθελα να κάνω μια εξαίρεση χωρίς να σημαίνει ότι έχω κάτι εναντίον σου. Απλά μου κέντρισες το ενδιαφέρον διότι είσαι και ΑΕΚτζής νομίζω τρομάρα σου. Έτοιμος;
Φώτα!!!
Κάμερα!!!
Πάμε!!!
Γράφω ότι ευχήθηκες Χρονια Πολλά στους Τούρκους για την άλωση της Κωνσταντινουπόλεως.
Εσύ με ειρωνεύεσαι και γράφεις:
Εγώ παραθέτω ότι την 22αν Απριλίου του σωτηρίου έτους δις χιλιοστού και εβδόμου έγραψες:
Και δια του λόγου μου το αληθές:
Ε;
Κατά συνέπεια δικαιώνεται η πολιτική ερμηνεία που υποσηρίζει ότι:για αυτα τα πουτανοσπερματα ελεγα πολιτη μου και οτι αυτα και οι μανες τους μονο θαψιμο αξιζουν καθως μονο πληγη ειναι για το εθνος μας και ο αρχικωλωτρυπας του φορουμ επαθε αμοκ απειλωντας θεους κ δαιμονες δημοσια προσπαθωντας να μου κανει κ αναμορφωση αχαχαχαχαχαΧΑ. Οπως κ να χει πισσα κ πουπουλα στα ανθελληνικα σκουπιδια οπως ο σανιμ
παλι καλα που υπαρχει και ο χαρδαβελλας και λεει μερικες αληθειες!
Οι "ευαισθησίες" των "μετριοπαθών δεξιών" όπως της αφεντιάς σας και του έγκριτου Ίσιου είναι απολύτως επιλεκτικές:
Οχετοί σαν τον παρακάτω δεν ενοχλούν ουδόλως την αισθητική σας:Κατά συνέπεια δικαιώνεται η πολιτική ερμηνεία που υποσηρίζει ότι:
ο φασισμός/ναζισμός είναι η χρυσή εφεδρεία του καπιταλιστικού συστήματος...
Οι "ευαισθησίες" των "μετριοπαθών δεξιών" όπως της αφεντιάς σας και του έγκριτου Ίσιου είναι απολύτως επιλεκτικές:
Κατά συνέπεια δικαιώνεται η πολιτική ερμηνεία που υποσηρίζει ότι:
ο φασισμός/ναζισμός είναι η χρυσή εφεδρεία του καπιταλιστικού συστήματος...
Φανερός ο εκνευρισμός σου James,ξεσκίστηκες στα ορθογραφίκα!!!
Σκουπίδει και ένα γλωσσικό:γράφεις ενθελληνικό αντί ανθελληνικό!!!
ΥΥΓ: Αλήθεια, πώς σου φαίνεται ένας Έλληνας να εύχεται Χρόνια Πολλά στους Τούρκους για την άλωση της Πόλης;
χαχαχαχαχαχαχχα!Σκουπίδει και ένα γλωσσικό:γράφεις ενθελληνικό αντί ανθελληνικό!!!
Τσ τσ τσ χάνεις την ψυχραιμία σου με τον ΠΠ!!!
χαχαχαχαχαχαχχα!
το δει ούτε καν το είδα! (θα το αφήσω όμως να το δει ο ΠάΠιας για να έχει κάποιο επιχείρημα το συκοφαντικό σκουπίδει!(χαχαχαχα! καλά το έγραψα?)
το ενθελληνικό, απλά πληκτρογραφικό λάθος!
όσο για τον εκνευρισμό, νομίζω ότι το κακό με τον ΠάΠιο και κάποια άλλα τέτοια σκουλήκια, έχει παραγίνει!
δεν μπορεί να λες με ειρωνικό στιλάκι "χρόνια πολλά στους τούρκους που μας έσφαξαν"!
αν αυτή η ευχή εκφράζει την αριστερά, όπως λέει ο ΠάΠιος, περαστικά σας!
[/u]
Σε καμία περίπτωση όμως!!!
Η ειρωνία και χιούμορ καμία φορά είναι black και καλό είναι να μην λαμβάνεται σοβαρά και κυριολεκτικά υπόψην,κυρίως σε site!!!
Προσωπικά φροντίζω να μην λέω χοντράδες εντός/εκτός νετ(ελπίζω )!!!
Τέλος αν τον είχα κατά πρόσωπο,προσωπικά θα του τα έχωνα αλλά μέχρι εκεί!!!
Black ορίζεται το ισοπεδωτικό χιούμορ.κοίτα, μπλακ είναι ότι οι λοιπές απόψεις σου, είναι εντελώς αντίθετες με τη συγκεκριμένη στιγμή.
όταν όμως μιλάς υπέρ των τούρκων (για το μεγαλείο του τουρκικού πολιτισμού πχ, για την δήθεν τπουρκική μειονότητα κτλ)
υπέρ των σκοπιανών και το δικαίωμα αυτοδιάθεσής τους!
υπέρ της δήθεν "μακεδονικής μειονότητας"
κοκ
δεν νομίζω ότι είναι και πολύ μπλακ το "χρόνια πολλά στους τούρκους". ;)