Νέα

Ίμια 1996-2011

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 137K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.463
Πόντοι
6.305
Kαι το πεζικό με όπλα παίζει τώρα,αν οι δικοί μας έχουνε εκπαίδευση καλύτερη στο σημάδι ή αποφεύγουνε σφαίρες πάω πάσο θα τα γαμήσουμε τα μεμέτια κ θα πάρουμε πίσω κ την πόλη!!! :2funny:
ξεκινήστε εκπαίδευση.Call of duty, Medal of honor..

H1927

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Κριτικές
50
Like
33
Πόντοι
671
Τους πεσόντες τους ξέρω εξυπνάκια

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.463
Πόντοι
6.305
Εβραίοι το ξέρουμε,εεε άρα Ελληνοεβραίοι είμαστε... :2funny:
Αυτή είναι η Ελλάς που δημιουργήσατε προδότες. Εσείς που αποκαλείστε «Έλληνες» θαυμάστε το έργο σας τώρα που μπορείτε καθώς έρχεται η οργή των Ελλάνιων Υιών (Έλλην). Θα πληρώσετε εσείς και τα παιδιά σας για όλα όσα πράξατε ενάντια σε Έλλην και Ελλάς. Όταν θα πάψει να υπάρχει η Ελλάς θα πάψετε να υπάρχετε και εσείς, προδότες αποκαλούμενοι «Έλληνες».
από την ιστοσελίδα

Συνημμένα

• image004.png
    image004.png
    178,9 KB · Εμφανίσεις: 60

θάνατος

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
5
Πόντοι
6
αυτός που φαίνεται δεξιά στις φότο είναι ο Αριστοτέλης Γκούμας που δολοφονήθηκε τον Αύγουστο που μας πέρασε, στην Αλβανία

ViperMC

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
231
Τους πεσόντες τους ξέρω εξυπνάκια
αρα λοιπον αφου τους ξερεις , δεν θα ηταν πιο ευκολο απο το να κανουμε παραθεσεις ο ενας στον αλλο να μου πεις ποιος ειναι αυτος για τον οποιο ρωτησα? ειναι μυστικο?

Επισκέπτης
πειραξε μερικους ελληναραδες που ο παγκαλος χαρακτηρισε τους αγωνιστες του '21 "αμορφωτους" που στο κατω-κατω και να ηθελαν οι ανθρωποι δεν μπορουσαν να μορφωθουν 

Τά πήρες όλα αμπάριζα.Μόνο μερικούς Ελληναράδες πείραξε;Oποιος ενίσταται στις αρχιδιές τού κάθε Πάγκαλου στοχοποιείται ως "Ελληναράς";

H1927

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Κριτικές
50
Like
33
Πόντοι
671
Ρε αδερφέ,δεν ξέρω ποιός είναι αυτός στον κύκλο.Έδω τον έμαθα από το παλικάρι που έγραψε λίγο παραπάνω...Εγώ ξέρω τον Γιαλοψό, τον Καρασταμάτη και τον Βλαχάκο...Δεν καταλαβαίνω το πρόβλημά σου όμως...Τώρα που έμαθες ότι είναι κάποιος Γκούμας που σκοτώθηκε από Αλβανούς που θες να καταλήξεις?

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
τι σχεση εχει ο Βορειοηπειρώτης με τα Ιμια; :think:

Επισκέπτης
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
πως γίνεται κι όλοι οι ελληναράδες δεν ξέρετε ελληνικά δεν το έχω καταλάβει!

Οκ ας δεχθούμε ότι έτσι έχουν τα πράγματα για τούς "Ελληναράδες".Το γεγονός αυτό σε ενοχλεί περισσότερο από την ομόφωνη και συντονισμένη προσπάθεια τής Εξουσίας για την εξαφάνιση τής ιστορικής μνήμης;

θάνατος

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
5
Πόντοι
6
η πράσινη φόρμα πιλότου, του αειμνήστου υποπλοιάρχου Καραθανάση (που φόραγε κατά την μοιραία πτήση) έχει δυο τρύπες στο πλευρό, πιθανολογείται πως είναι από βλήμα φορητού όπλου μάλλον τυφεκίου 7,62x51

αυτά για το αρχείο

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
παγκοσμιο φαινομενο

ολοι οι αγραμματοι δεν ειναι και εθνικιστες
αλλα ολοι οι εθνικιστες ειναι και αγραμματοι

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.463
Πόντοι
6.305
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
πως γίνεται κι όλοι οι ελληναράδες δεν ξέρετε ελληνικά δεν το έχω καταλάβει!
μα οι μισοί δεν είναι καν έλληνες με τη στενή έννοια..ξέρεις πόσοι ρωσο-ουκρανοί κτλ έχουν συστρατευθεί με τους κατ΄επάγγελμα πατριώτες?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom