pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Τώωωωραααα;;;Βρε ανεπροκοπε, εμαθες και το Indymedia?
Aπό τα 18 μου!!!
Τώωωωραααα;;;Βρε ανεπροκοπε, εμαθες και το Indymedia?
Άσε τίποτε,νέκρα,τα χρυσαυγουλάκια δεν βγήκανε,κρυώνανε τα χρυσούλια μου...Πως πηγε η πορεια? Ανοιξατε κανα κεφαλι?
Απο περσι δηλαδηΤώωωωραααα;;;
Aπό τα 18 μου!!!
Άσε τίποτε,νέκρα,τα χρυσαυγουλάκια δεν βγήκανε,κρυώνανε τα χρυσούλια μου...
μαλακιστηρι, τι λες? να δωσω εντολη να κανουνε και μια πορεια αυτοι οι λιγοι κατω απο το σπιτακι σου?????εεεεε?Άσε τίποτε,νέκρα,τα χρυσαυγουλάκια δεν βγήκανε,κρυώνανε τα χρυσούλια μου...
Υ.Γ.Άντε ρε σεις του χρόνου τώρα...
Εθνικομαλάκες!!!H XA και οι οπαδοι της, τι ειναι εθνικοσοσιαλιστες?
Πες τους,στον κήπο θα χωρέσουνε τα παιδάκια ανετότατα!!!μαλακιστηρι, τι λες? να δωσω εντολη να κανουνε και μια πορεια αυτοι οι λιγοι κατω απο το σπιτακι σου?????εεεεε?
Ελα ρε σοβαρα ρωτησα, τετοιοι ειναι?Εθνικομαλάκες!!!
μαλακιστηρι, τι λες? να δωσω εντολη να κανουνε και μια πορεια αυτοι οι λιγοι κατω απο το σπιτακι σου?????εεεεε?
γιατι μαζεψατε ολα τα πακοαφγανα ρε απο το κεντρο σημερα???? φοβαστε "μια χουφτα" Χρυσαυγιτες?? εεεεε καραγκιοζοπαιχτη? γιατι δεν τα αφησατε να τους δειξουμε τι θα πει Ελληνικη φιλοξενια?Πες τους,στον κήπο θα χωρέσουνε τα παιδάκια ανετότατα!!!
Εθνικομαλάκες είναι,εθνικοσοσιαλιστές δηλώνουνε!!!Ελα ρε σοβαρα ρωτησα, τετοιοι ειναι?
Θα ελεγες ποτε "τους αμερικανους απο το τεξας"? Δεν νομιζω, ακομα και συντακτικα ειναι λαθοςρε συ,
ευτούνοι είναι πιο πολλοί από τους έλληνες της Μακεδονίας (πγδ) ;
Είχατε την ευκαιρία σας αλλά κοτούλες,''σεβαστήκατε'' το άσυλο!!!γιατι μαζεψατε ολα τα πακοαφγανα ρε απο το κεντρο σημερα???? φοβαστε "μια χουφτα" Χρυσαυγιτες?? εεεεε καραγκιοζοπαιχτη? γιατι δεν τα αφησατε να τους δειξουμε τι θα πει Ελληνικη φιλοξενια?
ναι,Εθνικομαλάκες είναι,εθνικοσοσιαλιστές δηλώνουνε!!!
Άλλη απορεία;;;
Εθνικομαλάκες είναι,εθνικοσοσιαλιστές δηλώνουνε!!!
Άλλη απορεία;;;
Κοίτα επειδή οι χρυσαυγίτες αποφοιτήσατε όλοι έτσι δεν σημαίναι ότι συνηθίζεται...ναι,ποσες πιπες πηρες για να σου δωσουν απολυτηριο απο το σχολειο?
Για τί με κάνεις;;;Τι εθνικότητας είσαι.
εχει και στην Ηπειρου ασυλο? στη βιλα του καπαρισερτς? αυτο θα πει προοδος!Είχατε την ευκαιρία σας αλλά κοτούλες,''σεβαστήκατε'' το άσυλο!!!