Διαγραμμένο μέλος 172671
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 138
- Πόντοι
- 0
Κρίμα!Ωραίος!! Δυστυχώς το base live έχει κλείσει
Κρίμα!Ωραίος!! Δυστυχώς το base live έχει κλείσει
Αυτοί είναι υπάνθρωποι ,δεν είναι αλήτες...και υπάρχουν κάτι ηλίθιες που πάνε εκεί και τσιριζουν με όσα γίνονται γιατί δεν το περιμένουν.Αν θες πραγματική αλητεια πήγαινε σε ραπ συναυλίες
Το base live έχει κλείσει εδώ και 2,5 χρόνια από το πρώτο lockdown....τις δύο τελευταίες σεζόν λειτουργούσε ως Βιετνάμ live χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία...Ωραίος!! Δυστυχώς το base live έχει κλείσει
Δυστυχώς φίλε μου,η νέα γενιά έχει μάθει μόνο κάτι Light και κάτι σκοτάδια ...τρέχουν για τραπερ και τάπερ .Το base live έχει κλείσει εδώ και 2,5 χρόνια από το πρώτο lockdown....τις δύο τελευταίες σεζόν λειτουργούσε ως Βιετνάμ live χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία...
Το base live στα καλά του όμως οπωσδήποτε υπήρξε πολύ δυνατό σκυλαδικο με καλά προγράμματα και αξιόλογους καλλιτέχνες....
Τη θέση του τώρα πάει να καλύψει ένα σκυλαδικο στην παλιά γέφυρα Γαλλικού που ονομάζεται Σγουρός Live... ίδιο στυλ με το base αν κρίνω από βίντεο και φωτογραφίες που έχω δει...δεν έχω πάει ακόμα όμως
Τα Κέφια Live λειτουργούν κανονικά στην Κασσάνδρου σταθερά με Μάκη Καλαϊτζή και Ηλία Πασχάλη και εδώ και δύο βδομάδες φιλοξενούν τη σπουδαία Μαίρη Μαράντη...θα πάρω φόρα να τα γκρεμίσω λέει...
Στο Απρόοπτο στη Γιαννιτσών κάθε Παρασκευή εμφανίζεται ο αξιόλογος λαϊκός τραγουδιστής Γιώργος Παπαδής άρα τις Παρασκευές το θεωρούμε κι αυτό σκυλαδικο δεδομένου ότι εκεί συχνάζουν και ώριμες γυναίκες κλπ
Επίσης ορίτζιναλ λαϊκό πρόγραμμα έχει το Σεργιάνι Live... Μαριάνθη Κεφαλα,Σταυράκης Φωτιάδης, Γιάννης Ρίζος και ο φοβερός τραγουδιστής Βαγγέλης Αντωνίου
Επίσης σκυλαδικο μπορεί να θεωρηθεί και το Μεσάνυχτα Live στον Εύοσμο το οποίο είναι καθ'εαυτού γυφτομάγαζο.... όπως ήταν παλιά η Στοά στην Αν. Γεωργίου ας πούμε για όσους θυμούνται....
Αν θες να ακούσεις Στάθη Ξένο... Μάκη Μπέκο... Σαράντη Σαλέα.... Καρδαμιλη ντουμπουρ ντουμπουρντά και λοιπούς καλλιτέχνες αυτού του είδους παρέα με πελατεία ανάλογης αισθητικής και απόχρωσης πηγαίνεις εκεί... δεν έχω πάει, κάποτε μου άρεσαν αυτά τα μαγαζιά αλλά πλέον με κουράζει αυτό το ρεπερτόριο
Είναι κρίμα να χαθεί το αυθεντικό σκυλαδικο και μου κάνει εντύπωση πως σε μία πόλη παραδοσιακά σκυλομάνα όπως η Θεσσαλονίκη ,το είδος τείνει να εξαφανιστεί τελείως
Εντάξει στου Χαρμπαλη είχε ωραία σκηνικά...κι εκεί γύρω στο '14 '15 είχε και τα καλύτερα προγράμματα και γι' αυτό δούλεψε καλά εκείνες τις σεζόν... και όπως έγραψε και κάποιος παραπάνω ήταν και στέκι των τραβεστί...Χαρμπαλη φίλε όποιος πρόλαβε πέρασε και γαμω τις καταστασεις !
Δεν θα ξεχάσω πρώτη φορά που πήγα με ένα φίλο ,με ρωτάει πείνας ;ναι του λέω και ανοίγει μια πόρτα με τζάμι δίπλα από το μπαρ και από την πίστα συνδεόμαστε απευθείας στα σουβλάκια !
Κατά παραγγελία σου τα έφερναν και στο τραπέζι άμα γουσταρες
Ναι ,τρελές καταστάσεις είχα πάει πρώτη φορά πολύ πιο παλιά .όταν έβρεχε άκουγες και τις λαμαρίνες από πάνω ..Εντάξει στου Χαρμπαλη είχε ωραία σκηνικά...κι εκεί γύρω στο '14 '15 είχε και τα καλύτερα προγράμματα και γι' αυτό δούλεψε καλά εκείνες τις σεζόν... και όπως έγραψε και κάποιος παραπάνω ήταν και στέκι των τραβεστί...
Ο χοντρός παρέα με τη Γιώτα ήταν συνέχεια εκεί
Εξαρτάται τον ράπερ, εγώ σ'αυτη που πήγα ήταν απίστευτο το κλίμαΑυτοί είναι υπάνθρωποι ,δεν είναι αλήτες...και υπάρχουν κάτι ηλίθιες που πάνε εκεί και τσιριζουν με όσα γίνονται γιατί δεν το περιμένουν.
Τουλάχιστον δεν χρειάστηκε να έρθουν ασθενοφόρα όπως σε άλλες παρόμοιες συναυλίες...Εξαρτάται τον ράπερ, εγώ σ'αυτη που πήγα ήταν απίστευτο το κλίμα
Ζυγός ρε μάν....τι με θυμισες τωρα....αξιώθηκα να δω και να ακούσω εκεί τον Τρισμέγιστο ΖΑΓΟΡΑΙΟ...ο μαλακας ο συναγωνιστής και φίλος που πήγαμε μαζί, μου τα επρηξε να φύγουμε γιατί δεν είχε κάπου να καθίσουμε.Δεν μείναμε πολύ αλλά νιώθω τυχερός που τον πέτυχα έστω για λίγο!Ναι ,τρελές καταστάσεις είχα πάει πρώτη φορά πολύ πιο παλιά .όταν έβρεχε άκουγες και τις λαμαρίνες από πάνω ..
Ίδια φάση και ο ζυγός,(όχι το σουβλατζίδικο που πάτε και τρώτε τώρα ! )Το ορίτζιναλ το μπουζουκτζιδικο..που μετά έγινε φιβερ και μετά εγκαταλειφθηκε
Νταξει αυτό είναι εμπειρία ζωής και θα το θυμάσαι αλλά ο φίλος σου είναι μαλάκας λέμε...Ζυγός ρε μάν....τι με θυμισες τωρα....αξιώθηκα να δω και να ακούσω εκεί τον Τρισμέγιστο ΖΑΓΟΡΑΙΟ...ο μαλακας ο συναγωνιστής και φίλος που πήγαμε μαζί, μου τα επρηξε να φύγουμε γιατί δεν είχε κάπου να καθίσουμε.Δεν μείναμε πολύ αλλά νιώθω τυχερός που τον πέτυχα έστω για λίγο!
Να είναι καλά εκεί που είναι....
Το απρόοπτο δεν είναι μπουζουκτζιδικο..είναι ένα στενό κάτω από την Γιαννιτσών πίσω από το παλιό μεταξύ μας ,το ίδιο και απέναντι από το σελ στον όροφο,όχι στοά .το καλυτερο νημα
@al pacino @DEWARSS δωστε info για Κεφια και Απροοπτο.
το Απροοπτο σε ποιο υψος της Γιαννιτσων βρισκεται? μηπως ειναι μια στοα απεναντι απο το Shell?
στην Κασσανδρου ουδεποτε φανταζομουν την ..υπαρξη ξενυχταδικου! φοιτηταριο μαζευουν τα Κεφια?
εγω ενιοτε τιμω το πρωην Αβανταζ στα Λαδαδικα ,οπου εμφανιζεται τωρα η Φαιη Ρουμπινη.
δεν το λες και παρακμιακο,αλλα σιγουρα πιο γνησιο απο τα συγχρονα μπουζουκοκλαμπ.
αρκετες καλτ φιγουρες και ακομα περισσοτερα αλογα ελευθερας βοσκης
Το απροο
Το απρόοπτο δεν είναι μπουζουκτζιδικο..είναι ένα στενό κάτω από την Γιαννιτσών πίσω από το παλιό μεταξύ μας ,το ίδιο και απέναντι από το σελ στον όροφο,όχι στοά .
Αυτά είναι κέντρα γνωριμιών,δλδ το λάιβ φεισμπουκ των παππούδων.
Κανονικά τα πάντα σερβίρουν ,έχουν και πίστα είναι πολύ ρετρό καταστάσεις .δηλαδη τι παιζει?? χαχαχα
δεν υπαρχει εστω μια μπαρα,οπου να σερβιρουν ποτα?
Δεν θα φας θειτσα εύκολα εκεί .το ακουω χρονια γαμω την τρελα μου,κανεις δεν ηταν αρκετα τολμηρος να με ακολουθησει.
αν σκασω μυτη μονος,θα με περασουν για ζιγκολο οι θειτσες?