Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για Tραβεστί/Transexual

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PIATSAS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 387
  • Εμφανίσεις 67K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
PIATSAS

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Έχουμε ξεπενταριαστεί , τα βόλια θέλουν και οβολό
Οτι δεν παιζει σαλιο ειναι στανταρ αλλα πολλα τρανς δεν ενδιαφερονται κι ιδιαιτερα για τον οβολο  ;)

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
Silvia καλημέρα

Σε αυτό το bar συχνάζουν συνήθως, όταν κατεβαίνουν στην Αθήνα και κάποια "κορίτσια" από την Θεσσαλονίκη  :huh: ?

Λέω μήπως  :huh: ?
oxi ... αυτες που κατεβαινουν απο θεσσαλονικη συχναζουν στις κουκλες...το pieros ειναι καθαρα gay bar και μαλιστα  καποιο διαστημα δεν εβαζε μεσα τις τραβεστι αν και η ιδιοκτητης ειναι τραβεστι(για αυτο το λογο μολις το εμαθα δεν προσπαθησα να παω ποτε)....τωρα δεν ξερω αν βαζουν γιατι δεν εχω ασχοληθει με το θεμα......

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
oxi ... αυτες που κατεβαινουν απο θεσσαλονικη συχναζουν στις κουκλες...το pieros ειναι καθαρα gay bar και μαλιστα  καποιο διαστημα δεν εβαζε μεσα τις τραβεστι αν και η ιδιοκτητης ειναι τραβεστι(για αυτο το λογο μολις το εμαθα δεν προσπαθησα να παω ποτε)....τωρα δεν ξερω αν βαζουν γιατι δεν εχω ασχοληθει με το θεμα......

Έπεσε στην αντίληψη μου (από τυχαίες συζητήσεις τον Σεπτέμβριο) ότι ένα "κορίτσι" που κατέβηκε και έμενε για λίγες ημέρες σε μια φίλη της στην πλατεία Βικτωρίας, έδινε και πήγαινε ραντεβού στο "εν λόγω" bar.

Θα μου πείς (πολύ σωστά) ότι για ένα "κορίτσι" που πήγε σε αυτό το Bar άλλαξαν τα δεδομένα ?
Για αυτό ρώτησα στην παράθεση μου : "...μήπως?"

Έλεγα, μήπως άλλαξαν προς το καλλίτερο, ορισμένες αντιλήψεις ...

....ποτέ δεν είναι αργά για ότι καλλίτερο...

Αυτό όμως που με απογοητεύει (και δεν με γοητεύει σε καμμία των περιπτώσεων) είναι αν κάποιος δεν έχει καλές σχέσεις με "τους δικούς του ανθρώπους"....

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Έπεσε στην αντίληψη μου (ας πούμε ...από τυχαίες συζητήσεις τον Σεπτέμβριο) ότι ένα "κορίτσι" που κατέβηκε και έμενε για λίγες ημέρες σε μια φίλη της στην πλατεία Βικτωρίας, έδινε και πήγαινε ραντεβού στο "εν λόγω" bar.

Θα μου πείς (πολύ σωστά) ότι για ένα "κορίτσι" που πήγε σε αυτό το Bar άλλαξαν τα δεδομένα ?
Για αυτό ρώτησα στην παράθεση μου : "...μήπως?"

Έλεγα, μήπως άλλαξαν προς το καλλίτερο, ορισμένες αντιλήψεις ...

....ποτέ δεν είναι αργά για ότι καλλίτερο...

Αυτό όμως που με απογοητεύει (και δεν με γοητεύει σε καμμία των περιπτώσεων) είναι αν κάποιος δεν έχει καλές σχέσεις με "τους δικούς του ανθρώπους"....

greekboy

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0

Καλημερα,

Χθες το βραδυ εκανα αρκετες βολτες στην Συγγρου. Κατεληξα με την Βανα ( Σκουρο Καστανη σε ενα σκουρο μπλε Hundai). 70 ευρω στον χωρο της. Μου ειπε οτι υπηρχει επλιογη για 50 στο αμαξι. Καλη συμμετοχη θα ελεγα και πολυ καλη επικοινωνια σαν ατομο.

Ποια ειναι αυτη σε ενα ενα peugeot 206 cc (ξανθια, στηθος μεγαλο, ωραιο προσωπο) λιγο μετα το Baby "O"; Χθες ηταν περιπου 200 μετρα απο εκει. Πανεμορφη, και κατα την γνωμην μου ισως πιο ωραια απο αυτην που ειναιεξω απο το baby "O", που ειναι επισης πανεμορφη. Για τιμη μου ειπε 100 σε χωρο δικο της, αλλα διστασα μην το "επαιζε" ντιβα. Ειναι καλη στην συμμετοχη;

Για αυτην που ειναι συνηθως εξω απο το baby "o" ισχυει ακομα η συμπεριφορα , μην αγγιζεις, μην .... μην... Ελεγα να δοκιμαζα σημερα εκτος αν διαβασω καλα για αυτην στο peogoet 206 cc.

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Με την σειρα μας θα ενημερωσω κι εγω αυριο παλι

k.are.klas

Νέο Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα αδερφε!, μια που ασχολισε μετο αντικιμενο παιζι κανα μπαρακι που μαζευοντε οι τρανς

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
καλημερα αδερφε!, μια που ασχολισε μετο αντικιμενο παιζι κανα μπαρακι που μαζευοντε οι τρανς

συναγωνιστή K.are.klas

Υπάρχει το "κούκλες" στο Κουκάκι.

Στο θρεντ "γενική συζήτηση για τραβεστι/trransexual" έχουν σημειωθεί αρκετές πληροφορίες εντυπώσεις και απόψεις για τον συγκεκριμμένο χώρο.

Αν αποφασίσεις να πάς, σου εύχομαι καλή διασκέδαση και ..."καλό βόλι"  ;)

OP
OP
PIATSAS

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Χθες γυρω στις 9μιση στην Λεωφορο Καβαλας παιζαν μονο οι δυο ξανθιες Βουλγαρες,οι οποιες ειναι σαν αναποδο γαμωτο,μαζι με την Αλομα να τους φωναζει και να τις μαλωνει  :tickedoff:
και σε ενα Μεγκανε κοκκινο ενας σκελετος με ξανθα μαλλια,η οποια βγαινει χρονια στην Καβαλας ειναι Κυπρια στις αρχες βλεποταν αλλα πλεον εχει σκελετωθει δεν εχω ξαναδει τετοιο πραγμα στην ζωη μου  :new_shocked:

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
Χθες γυρω στις 9μιση στην Λεωφορο Καβαλας παιζαν μονο οι δυο ξανθιες Βουλγαρες,οι οποιες ειναι σαν αναποδο γαμωτο,μαζι με την Αλομα να τους φωναζει και να τις μαλωνει  :tickedoff:
και σε ενα Μεγκανε κοκκινο ενας σκελετος με ξανθα μαλλια,η οποια βγαινει χρονια στην Καβαλας ειναι Κυπρια στις αρχες βλεποταν αλλα πλεον εχει σκελετωθει δεν εχω ξαναδει τετοιο πραγμα στην ζωη μου  :new_shocked:
ειδες πως γινεσε αν πινεις πολλα ντραγκς?

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
[size=10pt]Νεώτερο ανακοινωθέν

Σήμερα στις 01.10' (περίπου) στην παράλληλο οδό της "ιστορικής πιάτσας Συγγρού" εμφανίσθηκαν αστυνομικά οχήματα τα οποία αναζητούσαν "...κάποιες" μηχανές μεγάλου κυβισμού. Η αιτία της καταδίωξης ήταν (σύμφωνα με τα λεγόμενα τους) λόγω της όχλησης που προκαλούσαν.
[/size]

:badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair:

Για αρκετή ώρα επικρατούσε στην πιάτσα εμφανής ανησυχία και ..."αδιαφορία" (τουλάχιστον) από τους λιγοστούς επισκέπτες.

Όμως, υποθέτω ότι θα επικρατούσε το ίδιο κλίμα (εύστοχα παράθεσε ένας συναγωνιστής ότι θυμίζει πλατεία που κάθονται μετανάστες στα παγκάκια περιμένοντας το "...τίποτα")

:think:

OP
OP
PIATSAS

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Ωρα 9μιση
Τοποθεσια...Λεωφορος Καβαλας
Κατασταση...Νεκρα
Ακολουθει περιγραφη με LIFESTYLE διαθεσεις  :tooth:
Πριν την Κηφισου στον παραδρομο η Αλομα στο αμαξακι της με ενα βιβλιο συντροφια,εικαζεται οτι ειναι Αρλεκιν,παρακολουθουσε,ριχνοντας παραλληλα κλεφτες ματιες στη νουβελα της,αν τα δυο μεταλλαγμενα κοριτσια Βαλκανικης προελευσης τηρουν τους νομους της πιατσας που τελει υπο την επιτηρηση της  :tickedoff: Οι κοπελες με ξανθο λουκ και ντυσιμο που παρεπεμπε σε αλλες δεκαετιες,π.χ η λευκη γουνα που φοραγε η μια,φτηνη απομιμηση της ιδιας γουνας που φοραγε ο Χαρρυ Κλυν στην ακμη του,εδειχναν να μην πτοουνται απο το λιγοστο κρυο που επικρατουσε κι απτοητες ψαρευαν πελατες!
Αναστροφη και κατηφοριζοντας προς Αθηνα μελαχρινη(περουκα)αδυνατη συνομιλουσε με αναμεικτη παρεα(αγορια-κοριτσια) avec Βανεσα,η οποια κατεχει τα εμφανισιακα πρωτεια στην εν λογω πιατσα!Λιγο πιο κατω ξανθια,με μεγαλα βυζια,θηριωδης σε BMW σπορτιβ,χρονια κι αυτη στο κουρμπετι παντα ηταν με κατι τζιπ και παντα ηταν και ειναι μοχθηρη  :argue:
Πριν την Σπυρου Πατση,σε μια πρασια,τραβεστι με ντυσιμο που θυμιζε παρελαση και μαυρη περουκα,θα ελεγα οτι εφερνε στον Μαρκο Λεζε στο πιο θηλυκο,διαφημιζε οτι για 30ευρω κανει γλυφοκωλι,δινει κωλο,γλυφει αρχιδια και πολλα αλλα τετοια πικαντικα  :headbang: :headbang:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Ωρα 9μιση
Κατασταση...Νεκρα
Ακολου... ...γλυφοκωλι,δινει κωλο,γλυφει αρχιδια και πολλα αλλα τετοια πικαντικα  :headbang: :headbang:

Μ Π Ρ Α Β Ο    Φ Ι Λ Ε    P I A T S A

Εξαιρετική και άψογη η ημερήσια ενημέρωση σου.  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Έστω και για απλή ανάγνωση το κείμενο που παράθεσες είναι ελκυστικό και αισθητικά αποδεκτό. 

:cool2: :cool2: :cool2:

Πρόσθετα είναι καίρια χρηστικό αν κάποιος συναγωνιστής θελήσει να το χρησιμοποιήσει για σχετικές "βολές" 

:ak: :ak: :ak:

Αξίζουν τέτοιες παραθέσεις να εμφανίζονται στο site και να συνεχίσουν να εμφανίζονται παρότι είναι εξαιρετικά δύσκολο κάποιος συναγωνιστής αφού έχει ξοδέψει βενζίνη και δική του ώρα (σαφώς πρώτα για την δική του ευχαρίστηση) στην συνέχεια να καθίσει στον υπολογιστή για να καταγράψει (και μάλιστα με ένα τόσο ωραίο κείμενο) σημαντικές και χρηστικές πληροφορίες, ώστε να τις έχουμε και όλοι εμείς) .

Μπράβο φίλε Piatsa  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

[size=10pt]...και σε ευχαριστώ που μου έδωσες αυτή την ευκαρεία με το κείμενο που έγραψες να "κάνω έστω και νοερά μαζί σου αυτήν την τσάρκα" [/size]

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886

Θυμάμαι ένα "κορίτσι" που έκανε πιάτσα στην οδό Αθηνάς προς το σταθμό του τραίνου (1994) και μετά στη Συγγρού (1995).
Ένα βράδυ την πλήρωσα κανονικά και απλά της είπα διάφορα ...ποιήματα (ότι θυμόμουνα). Με άκουγε με προσοχή!  :cool2:
Όταν έφυγα, σκέφτηκα, ότι μάλλον ήμουν βλάκας και ... :jerking:

Τις επόμενες φορές που την επισκέφθηκα (γιατί είπα ότι πρέπει να "επανορθώσω  :knockinb:" έστω και μεταγενέστερα) όταν την πλήρωνα μου επέστρεφε τα χρήματα με κρυστάλλινη αξιοπρέπεια που δεν έχω ξανασυναντήσει ποτέ πλέον στα επόμενα χρόνια.

Όταν πηγαίναμε τσάρκα με ένα φίλο μου και εγώ δεν είχα χρήματα, πλήρωνε αυτός ...και για εμένα!!!  :grouphug:

...και να πείς, ότι βγάζαμε ή είχαμε πολλά χρήματα?

...τίποτε, είμαστε φτωχαδάκια.

Αυτά μάλλον είναι δύσκολο να συμβούν σήμερα... ?  :cool2:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Ωρα 9μιση  27/10/08
Κατασταση...Νεκρα
Ακολουθει περιγραφη με LIFESTYLE διαθεσεις  :tooth:
Πριν την Κηφισου ... Μαρκο Λεζε στο πιο θηλυκο,διαφημιζε οτι για 30ευρω κανει γλυφοκωλι,δινει κωλο,γλυφει αρχιδια και πολλα αλλα τετοια πικαντικα  :headbang: :headbang:

Νεώτερο ανακοινωθέν από Λεωφόρο Αθηνών ή Λεωφόρο Καβάλας ώρα 20.30"

Ίδιο τοπίο, ίδια πρόσωπα, ίδιο κλίμα, ίδια αίσθηση και παρόμοια διάθεση

Η Αλόμα με τέσσερεις Βουλγαρίδες ...πάλι τσακώνεται, λίγο πιο κάτω από "ΜΗΛΙΩΝΗΣ". Έτσι που το πάει, κινδυνεύουμε για διπλωματικό επεισόδιο με την γείτονα χώρα ή για παρεκτροπές (τουλάχιστον) :knuppel:.
Αλόμα συγκρατήσου !!! Αναζήτησε και βρές την "παλαιά" σου ικανότητα της δεκαετίας του 1980 στην διαχείριση καταστάσεων και ανθρώπων ώστε αυτά τα "κορίτσια" να κατευθυνθούν έξυπνα στην προσφορά αποδεκτών υπηρεσιών. Θυμίσου τον παλιό καλό σου εαυτό, στην διοργάνωση και εφαρμογή σεναρίων και δραστηριοτήτων.

Στην αναστροφή, πάλι τα δύο υπερμεγέθη "κορίτσια" ντυμένα το ένα σε ξανθιά περούκα και το άλλο σε μελαχροινή. Αίσθηση οικοδόμου, έτοιμου να ρίξει μπετά σε τρίτη βάρδυα [size=10pt](είναι η δυσκολότερη βάρδυα γιατί ρίχνεις μπετά όλο το βράδυ από 22.00" έως 06.00")[/size]. Δεδομένου όμως των ιδιαιτεροτήτων στις σεξουαλικές προτιμήσεις πιθανόν αυτό είναι μοναδικό προσόν  :bottom:

Λίγο πριν την Σπύρου Πάτση, σχεδόν "συνωμοτικά" τοποθετημένη στην πρασιά είναι το "κορίτσι", που περιέγραψε ο φίλος Pitsas ως Μαρκο Λεζε. Αυτήν την φορά, δεν είχε φορέσει το μαντήλι στα μαλλιά ως Γκεβάρα (αυτό μου θύμιζε τις άλλες φορές) αλλά επέλεξε περούκα σε περισσότερη θηλυκή αίσθηση, χωρίς όμως να πετυχαίνει ουσιαστικές βελτιώσεις. Πρόσθετα, πιθανόν λόγου του επερχόμενου ψύχους της νύκτας, είχε φορέσει παλτό όμοιο με αυτά που χωρίς να μυρίζουν σου θυμίζουν την ναφθαλίνη και το μπαούλο της γιαγιάς  :cool2:

Αμάν!!! Αμάν!!! και πως θα πολεμήσουμε έτσι ?  :hmm:

[size=10pt]ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ[/size]

[size=10pt]Από την "ιστορική" οδό της Συγγρού αναμένουμε νεώτερον ανακοινωθέν από τον φίλο Piatsa (ευχόμαστε και ελπίζουμε να έκανε τσάρκα). [/size]

OP
OP
PIATSAS

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Νεώτερο ανακοινωθέν από Λεωφόρο Αθηνών ή Λεωφόρο Καβάλας ώρα 20.30"

Ίδιο τοπίο, ίδια πρόσωπα, ίδιο κλίμα, ίδια αίσθηση και παρόμοια διάθεση

Στην αναστροφή, πάλι τα δύο υπερμεγέθη "κορίτσια" ντυμένα το ένα σε ξανθιά περούκα και το άλλο σε μελαχροινή. Αίσθηση οικοδόμου, έτοιμου να ρίξει μπετά σε τρίτη βάρδυα [size=10pt](είναι η δυσκολότερη βάρδυα γιατί ρίχνεις μπετά όλο το βράδυ από 22.00" έως 06.00")[/size]. Δεδομένου όμως των ιδιαιτεροτήτων στις σεξουαλικές προτιμήσεις πιθανόν αυτό είναι μοναδικό προσόν  :bottom:

Λίγο πριν την Σπύρου Πάτση, σχεδόν "συνωμοτικά" τοποθετημένη στην πρασιά είναι το "κορίτσι", που περιέγραψε ο φίλος Pitsas ως Μαρκο Λεζε. Αυτήν την φορά, δεν είχε φορέσει το μαντήλι στα μαλλιά ως Γκεβάρα (αυτό μου θύμιζε τις άλλες φορές) αλλά επέλεξε περούκα σε περισσότερη θηλυκή αίσθηση, χωρίς όμως να πετυχαίνει ουσιαστικές βελτιώσεις. Πρόσθετα, πιθανόν λόγου του επερχόμενου ψύχους της νύκτας, είχε φορέσει παλτό όμοιο με αυτά που χωρίς να μυρίζουν σου θυμίζουν την ναφθαλίνη και το μπαούλο της γιαγιάς  :cool2:

Αμάν!!! Αμάν!!! και πως θα πολεμήσουμε έτσι ?   :hmm:

[size=10pt]ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ[/size]

[size=10pt]Από την "ιστορική" οδό της Συγγρού αναμένουμε νεώτερον ανακοινωθέν από τον φίλο Piatsa (ευχόμαστε και ελπίζουμε να έκανε τσάρκα). [/size]
  :2funny: :2funny: :2funny:
Πραγματι τα κοριτσια-οικοδομοι αν ενωσουν τα κιλα τους 200αριζουν ευκολα  :S :S ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ  :knuppel: :new_shocked:
Θα υπαρξει ανακοινωθεν απο Συγγρου τις επομενες μερες  :rockon:
Υ.Γ Αψογη περιγραφη farkeli  :thumbsup:

OP
OP
PIATSAS

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Hμερομηνια 2/11/08
Ωρες 1-3
Περιοχες Καβαλας-Συγγρου
Στοχος Η καταγραφη καθε μεταλλαγμενου πορνιδιου της Αμαρτωλης Αθηνας χθες βραδυ με οσον το δυνατον περισσοτερες πληροφοριες μπορεσαμε να συλλεξουμε  :rockon:
ΚΑΒΑΛΑΣ
Κατεβαινωντας την Αχιλλεως λιγο μετα το πρωτο περιπτερο να σου η πρωτη,μεσα σε μπλε αμαξι,με κοκκινο κοντο μαλλι και μπλε ματια διαλαλουσε 30 στο αμαξι και 40 το ακαποτο για τους τολμηρους!Συμπαθητικη παρουσια!Ανηφοριζοντας προς Κηφισου να σου κι η γερο-Αλομα με νεο ασημι station vagon,μαλλον για να φορτωνει Βουλγαρες μεχρι και στο πορτπαγκαζ  :P Διπλα της οπως παντα οι δυο ξανθιες,λεπτες και ασχημες μαζι με νεα μελαχρινη παρουσια με σαφεστατες ομοιοτητες με τον Βασιλη Καραπιαλη!
Πριν την αναστροφη η Βανα σε μπλε ΤΤ,μαλλον δωρο του χορηγου των Καλλιστειων στα οποια διακριθηκε και πιο διπλα λεπτη,ξανθια μεγαλοτραβελα σε ασημι Νισσαν!
Αναστροφη και διπλα στο πρωτο περιπτερο που συνανταμε ειχαμε την τιμη να δουμε τον Κωστα Νεμπεγλερα Μεταλλαγμενο  :o μαζι με την ξανθια οικοδομο-σφυροβολο Σασα(για τους τολμηρους 30ευρω ζηταει στα ορθια κι η Παναγια μαζι σας  :priest: :priest:)
Πιο κατω σε μαυρο αμαξι αδυνατη ασχημη μελαχρινη με προβληματικη οδοντοστοιχια(30ευρω το μαλλι κι εκει  :P)
Τσιγαρακι για να κρυωσουν τα μοτερ και καρφι για...
ΣΥΓΓΡΟΥ
Κατηφοριζοντας την διασημη λεωφορο μεταλλαγμενων πορνιδιων πρωτο τσεκαρισμα στην οδο Φαληρου!Εκει συναντησαμε παλια συμμαθητρια της Αλομα,φημες λενε οτι τσακωθηκανε για μια τυροπιτα στο κυλικειο του Γυμνασιου το ετος 1937   :grin:
Λιγο πιο μεσα μαυροπερουκοφορεμενο αγορι με ψευτικα βυζια μας παρακαλεσε να μας πιπωσει και τους 3 κατω απο την Ακροπολη αλλα εμεις απο σεβασμο στην Ιστορια του τοπου και στα πουλια μας δεν ενδωσαμε!Επιστροφη στην κεντρικη λεωφορο και να σου στην Παντειο οι τρεις γυναικες,ειναι και οι 3 παρ την μια και χτυπα την αλλην,θελαν 40ευρω στο αμαξι  :headbang: Εξω απο το BABY GOLD η Χαρα πιο ομορφη απο ποτε και αμεσως μετα στην Αριστοτελους ψηλη μελαχρινη φτυστη με τον τραγουδιστη των KISS μαζι με ξανθο γυφτοτραβελο με χρυσα δοντια  :boff:ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ!
Εξω απο την Ηλεκτρονικη δυο ξανθιες,η μια πιο μετρια απο την αλλη και πιο κατω στην Αλφα Μπανκ ακομα δυο ξανθιες μετριας εμφανισης και μεγαλυτερης ηλικιας απο τις προηγουμενες!Λιγο πιο κατω μπροστα απο το μικρο βενζιναδικο καστανη κοντουλα με πολυ ωραιο προσωπο μαζι με ξανθια πολυ εντυπωσιακη,παλιοτερα εφερνε πολυ στην Μπριγκιτε Νιλσεν!
Μπροστα στην EXPRESS SERVICE τραβελοθεια με κοκκινο καρε κι αβυσαλεο ντεκολτε κι αμεσως πιο μετα η περιβοητη Ροζα μεσα στο αμαξι της,πραγματικα πολυ ομορφο θηλυκο προσωπο αλλα κομματακι υποπτο που δεν καθεται εξω απο το αμαξι  :think:
Πιο κατω στο παρκακι μελαχρινη τραβεστι με ολοιδιο ντυσιμο με την ΣΕΡ σε ενα κλιπ που ειναι με τους ναυτες!Δηλαδη seethrough(συνγχωρα με Χαρη Σιανιδη αν το γραφω λαθος)κολαν απο το οποιο φαινοταν ο πολυ καλος,για την ηλικια της,κωλος!Καυλωτικη η θεια δεν λεω μας αναστατωσε!Μετα το βενζιναδικο των Στρουμφ  :police: δυο ξανθιες,χρονια στο κουρμπετι η μια σε χρυση BMW κι η αλλη σε ενα TOYOTA ασημι μαζι με μελαχρινο πουστη νταβραντιζμενο με ντυσιμο MOULIN ROUGE!Το τι γελιο ριξαμε με αυτον δεν περιγραφεται να ναι καλα  :tooth: :tooth:
Στο στενο της Κουμαριανου τελος,ξανθια ωραια παρουσια,η οποια ειχε ολο τον κωλο της ακαλυπτο και της οποιας εννοειται χουφτωσαμε τα κωλομερια και τα ωραια βυζακια  :grin:
Και με την ομορφη αυτη αναμνηση στο κεφαλι η βραδυνη μας βολτα ελαβε τελος  :rockon:

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Καραπιάλης....Νεμπεγλέρας....η υπόθεση θυμίζει...Σούπερ-Λίγκα..... :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Hμερομηνια 2/11/08
Ωρες 1-3
Περιοχες Καβαλας-Συγγρου
Στοχος Η καταγραφη καθε μεταλλαγμενου πορνιδιου της Αμαρτωλης Αθηνας χθες βραδυ με οσον το δυνατον περισσοτερες πληροφοριες μπορεσαμε να συλλεξουμε  :rockon:
ΚΑΒΑΛΑΣ
Κατεβαινωντας την Αχιλλεως λιγο μετα το πρωτο περιπτερο να σου η πρωτη,μεσα σε μπλε αμαξι,με κοκκινο κοντο μαλλι και μπλε ματια διαλαλουσε 30 στο αμαξι και 40 το ακαποτο για τους τολμηρους!Συμπαθητικη παρουσια!Ανηφοριζοντας προς Κηφισου να σου κι η γερο-Αλομα με νεο ασημι station vagon,μαλλον για να φορτωνει Βουλγαρες μεχρι και στο πορτπαγκαζ  :P Διπλα της οπως παντα οι δυο ξανθιες,λεπτες και ασχημες μαζι με νεα μελαχρινη παρουσια με σαφεστατες ομοιοτητες με τον Βασιλη Καραπιαλη!
Πριν την αναστροφη η Βανα σε μπλε ΤΤ,μαλλον δωρο του χορηγου των Καλλιστειων στα οποια διακριθηκε και πιο διπλα λεπτη,ξανθια μεγαλοτραβελα σε ασημι Νισσαν!
Αναστροφη και διπλα στο πρωτο περιπτερο που συνανταμε ειχαμε την τιμη να δουμε τον Κωστα Νεμπεγλερα Μεταλλαγμενο  :o μαζι με την ξανθια οικοδομο-σφυροβολο Σασα(για τους τολμηρους 30ευρω ζηταει στα ορθια κι η Παναγια μαζι σας  :priest: :priest:)
Πιο κατω σε μαυρο αμαξι αδυνατη ασχημη μελαχρινη με προβληματικη οδοντοστοιχια(30ευρω το μαλλι κι εκει  :P)
Τσιγαρακι για να κρυωσουν τα μοτερ και καρφι για...
ΣΥΓΓΡΟΥ
Κατηφοριζοντας την διασημη λεωφορο μεταλλαγμενων πορνιδιων πρωτο τσεκαρισμα στην οδο Φαληρου!Εκει συναντησαμε παλια συμμαθητρια της Αλομα,φημες λενε οτι τσακωθηκανε για μια τυροπιτα στο κυλικειο του Γυμνασιου το ετος 1937   :grin:
Λιγο πιο μεσα μαυροπερουκοφορεμενο αγορι με ψευτικα βυζια μας παρακαλεσε να μας πιπωσει και τους 3 κατω απο την Ακροπολη αλλα εμεις απο σεβασμο στην Ιστορια του τοπου και στα πουλια μας δεν ενδωσαμε!Επιστροφη στην κεντρικη λεωφορο και να σου στην Παντειο οι τρεις γυναικες,ειναι και οι 3 παρ την μια και χτυπα την αλλην,θελαν 40ευρω στο αμαξι  :headbang: Εξω απο το BABY GOLD η Χαρα πιο ομορφη απο ποτε και αμεσως μετα στην Αριστοτελους ψηλη μελαχρινη φτυστη με τον τραγουδιστη των KISS μαζι με ξανθο γυφτοτραβελο με χρυσα δοντια  :boff:ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ!
Εξω απο την Ηλεκτρονικη δυο ξανθιες,η μια πιο μετρια απο την αλλη και πιο κατω στην Αλφα Μπανκ ακομα δυο ξανθιες μετριας εμφανισης και μεγαλυτερης ηλικιας απο τις προηγουμενες!Λιγο πιο κατω μπροστα απο το μικρο βενζιναδικο καστανη κοντουλα με πολυ ωραιο προσωπο μαζι με ξανθια πολυ εντυπωσιακη,παλιοτερα εφερνε πολυ στην Μπριγκιτε Νιλσεν!
Μπροστα στην EXPRESS SERVICE τραβελοθεια με κοκκινο καρε κι αβυσαλεο ντεκολτε κι αμεσως πιο μετα η περιβοητη Ροζα μεσα στο αμαξι της,πραγματικα πολυ ομορφο θηλυκο προσωπο αλλα κομματακι υποπτο που δεν καθεται εξω απο το αμαξι  :think:
Πιο κατω στο παρκακι μελαχρινη τραβεστι με ολοιδιο ντυσιμο με την ΣΕΡ σε ενα κλιπ που ειναι με τους ναυτες!Δηλαδη seethrough(συνγχωρα με Χαρη Σιανιδη αν το γραφω λαθος)κολαν απο το οποιο φαινοταν ο πολυ καλος,για την ηλικια της,κωλος!Καυλωτικη η θεια δεν λεω μας αναστατωσε!Μετα το βενζιναδικο των Στρουμφ  :police: δυο ξανθιες,χρονια στο κουρμπετι η μια σε χρυση BMW κι η αλλη σε ενα TOYOTA ασημι μαζι με μελαχρινο πουστη νταβραντιζμενο με ντυσιμο MOULIN ROUGE!Το τι γελιο ριξαμε με αυτον δεν περιγραφεται να ναι καλα  :tooth: :tooth:
Στο στενο της Κουμαριανου τελος,ξανθια ωραια παρουσια,η οποια ειχε ολο τον κωλο της ακαλυπτο και της οποιας εννοειται χουφτωσαμε τα κωλομερια και τα ωραια βυζακια  :grin:
Και με την ομορφη αυτη αναμνηση στο κεφαλι η βραδυνη μας βολτα ελαβε τελος  :rockon:
πραγματικο εργο τεχνισ!!!!!
αριστουργιμα!!!!
πολι μαχιμο πορνορεπορταζ ισαξιo επιπεδου national geography!
τρανε μεταλαγμενε πορνορεπορτερ πιατσα ιποκλινομαι!!!!
εχει σαροσει ολα τα μεταλαγμενα στεκια τισ νιχτερινισ αθινασ....!
RESPECTTTTT!!!!! :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom