Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για Tραβεστί/Transexual

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PIATSAS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 387
  • Εμφανίσεις 68K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
καλησπεριζω τη μεγαλη παρεα. Θα ηθελα να σας ρωτησω αν γνωριζεται οτιδηποτε για κοριτσια που δεχονται με τηλεφωνικο ραντεβου στο χωρο τους, κυρίως πρωινες ή μεσημεριανες ωρες. Είμαι από επαρχια και με περιορισμενο χρονο διαθεσιμο οποτε δεν μπορω να κινηθω στις "οδους της αμαρτίας" όπως ελεγε τη Συγγρου και την Καβάλας καποια ψυχη.

Συναγωνιστή Petcross καλησπέρα

Τα ωραιότερα "κορίτσια" είναι αυτά που συμμετέχουν στο Forum μας (...και γιατί αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει, αλλά και γιατί αντικειμενικά είναι πολύ καλά ως προς διάφορα κριτήρια).

Διάβασε στο Forum, όπως σου είπε πολύ σωστά η Silvia και θα βρείς σημαντικές πληροφορίες  ;)

Προτείνω να κάνεις μια βόλτα και από το Adult.gr  :sunglasses:

Ίσως βρείς κάτι ενδιαφέρον και ωραίο.

Καλή διασκέδαση

ΣΠΥΡΟΣ 177

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
40
Πόντοι
1
καλησπερα στην μεγαλη παρεα. Στην λεωφ.Αθηνων Θυμαται κανεις μια μελαχροινη με μαυρα μακρυα μαλλια και τεραστιο μπουστο [υπεροχο] σε ενα μαυρο τζιπ [ανοιχτο] στο υψος του KARELIA στο περιπτερο; Τι απεγινε αυτη ρε παιδια; Μιλαμε για Θ Ε Α!
    :rockon:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
...τι συμβαίνει απόψε με την ιστοσελίδα?

είναι πολύ αργές οι ανταποκρίσεις και δυσλειτουργικές.

Αυτό είναι γενικότερο ή συμβαίνει μόνο στον δικό μου υπολογιστή?

:think: :think: :think:

GM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
616
...τι συμβαίνει απόψε με την ιστοσελίδα?

είναι πολύ αργές οι ανταποκρίσεις και δυσλειτουργικές.

Αυτό είναι γενικότερο ή συμβαίνει μόνο στον δικό μου υπολογιστή?

:think: :think: :think:

Τραβέλεψε και το σάιτ ? μήπως είσαι σε λάθος θρέντ φίλε  φαρκέλι?

stars

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπερα εχω μια απορια,οταν κανει αλλαγη φυλου  μια τρανς σταματα να εχει οργασμο? (χυνει)

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Τραβέλεψε και το σάιτ ? μήπως είσαι σε λάθος θρέντ φίλε  φαρκέλι?

Μπα?

δεν νομίζω... τα λάθη τα έχουμε κάνει μαζεμένα εμείς. Τώρα δεν κάνουμε λάθη.

Έτσι δεν είναι συναγωνιστή GM  ;) ;) ;)?

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Καλησπερα εχω μια απορια,οταν κανει αλλαγη φυλου  μια τρανς σταματα να εχει οργασμο? (χυνει)

Συναγωνιστή Stars καλησπέρα
Είχα σημειώσει στο άλλο θρεντ τα παρακάτω, πιθανόν να σου φανούν ενδιαφέροντα (ελπίζω):

[size=10pt][size=10pt]"Καλησπέρα. Άργησα να συμμετάσχω στο σημαντικό και ενδιαφέρον θέμα που τοποθέτησες, λόγω φόρτου εργασιών.
Θα έλεγα, ότι έχει ήδη συμβάλλει σημαντικά ο άξιος σύντροφος Pristine με τις πληροφορίες που παράθεσε The Birdman.
Πράγματι, η σεξουαλική λειτουργία ενός ανθρώπινου οργανισμού είναι απόρροια  αισθητήρων και νευροδιαβιβαστών στον εγκέφαλο. Το σεξ, ιδιαίτερα, είναι πρωτίστως εγκεφαλική λειτουργία.
Πρόσθετα, θα έπρεπε να συμπληρώσουμε, ότι οι ερωτογενείς περιοχές ποικίλουν και διαφέρουν  σε κάθε ανθρώπινο οργανισμό, σημειώνοντας την γενική διαπίστωση ότι αυτές οι περιοχές είναι περισσότερες στους "γυναικείους" οργανισμούς παρά στους "ανδρικούς" οργανισμούς. Τα εισαγωγικά δεν τοποθετήθηκαν τυχαία, γιατί υποδηλώνουν την διαφορά ανάμεσα στις σχέσεις ορμονών από τύπο σε τύπο. Αυτό, ισχύει, παρά την αρχική κατάσταση του κάθε τύπου (δηλαδή αν έχει γεννηθεί άνδρας είτε γυναίκα).
Αν συνυπολογίσουμε επίσης ότι κάθε ανθρώπινος οργανισμός (άνδρας είτε γυναίκα) μπορεί να έχει ως ερωτογενή ζώνη το οποιοδήποτε σημείο του σώματός του (...ίσως και το μικρό δάκτυλο του ποδιού του !!!) τότε όλα μπορεί να συμβούν. Δηλαδή, μπορεί και ένα τεχνητό μουνί να είναι ερωτογενής ζώνη. Βέβαια, εκτιμώ ταπεινά, ότι ένας "γυναικείος" οργανισμός μπορεί να έχει οργασμό και από πολλές άλλες περιοχές και όχι μόνο.
Πάντως, δεν είναι εύκολο κάποιος να απαντήσει τι ακριβώς νοιώθει και τι συμβαίνει (πολύ δε περισσότερο για την κάθε φορά) σε αυτό το θέμα, για κάποιον άλλο άνθρωπο. Υποθέτω, ότι είναι δύσκολο να απαντήσει και κάθε άνθρωπος για τον ίδιο τον εαυτό του  Idiot. Ακόμη , και η "ανδρική" εκσπερμάτωση (που φαίνεται ως μια ξεκάθαρη υπόθεση) δεν είναι πάντα ίδια στον ίδιο άνθρωπο.

Πάντα, είχα συνήθεια να ακούω (με σεβασμό και προσοχή) διάφορα "κορίτσια" είτε εγχειρισμένα είτε όχι σε σχετικές συζητήσεις. Μου έκανε εντύπωση (και τότε δεν πίστευα οτι μπορεί κάτι τέτοιο να ισχύει) αυτό που αισθανόνταν ένα "κορίτσι". Μου "εξομολογήθηκε" κατα κάποιο τρόπο ότι, αυτό που την οδήγησε στην "γυναικεία" ταυτότητα της ήταν να φορά δαντελωτά γυναικεία εσώρουχα και ιδιαίτερα μακρυές γυναικείες περούκες. Μάλιστα, είχε έντονη διέγερση όταν αισθανόνταν τα γυναικεία μαλλιά να χαϊδεύουν τον λαιμό της, το πρόσωπό της, την μέση της και το στήθος της.

Σύντροφοι
απο τα παραπάνω, θα μου πείτε, ότι δεν προκύπτει λόγος και σημείο διαφωνίας μεταξύ σας. Αυτό λέω και εγώ  :)."
[/size][/size]

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
καλησπερα στην μεγαλη παρεα. Στην λεωφ.Αθηνων Θυμαται κανεις μια μελαχροινη με μαυρα μακρυα μαλλια και τεραστιο μπουστο [υπεροχο] σε ενα μαυρο τζιπ [ανοιχτο] στο υψος του KARELIA στο περιπτερο; Τι απεγινε αυτη ρε παιδια; Μιλαμε για Θ Ε Α!
    :rockon:
δεν βγαινει πια εκει....εχει ανοιξει ενα gay bar το pieros στην φυλης στο υψος της πλ.βικτωριας

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
δεν βγαινει πια εκει....εχει ανοιξει ενα gay bar το pieros στην φυλης στο υψος της πλ.βικτωριας

Silvia καλημέρα

Σε αυτό το bar συχνάζουν συνήθως, όταν κατεβαίνουν στην Αθήνα και κάποια "κορίτσια" από την Θεσσαλονίκη  :huh: ?

Λέω μήπως  :huh: ?

stars

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
0
ευχαιστω για το αρθρο αλλα νομιζω οτι πρεπει να απαντησουν τα "κοριτσια" του σαιτ που εχουν αμεση γνωση του θεματος.παρακαλω κυριες μου τα φωτα σας... 
Συναγωνιστή Stars καλησπέρα
Είχα σημειώσει στο άλλο θρεντ τα παρακάτω, πιθανόν να σου φανούν ενδιαφέροντα (ελπίζω):

[size=10pt][size=10pt]"Καλησπέρα. Άργησα να συμμετάσχω στο σημαντικό και ενδιαφέρον θέμα που τοποθέτησες, λόγω φόρτου εργασιών.
Θα έλεγα, ότι έχει ήδη συμβάλλει σημαντικά ο άξιος σύντροφος Pristine με τις πληροφορίες που παράθεσε The Birdman.
Πράγματι, η σεξουαλική λειτουργία ενός ανθρώπινου οργανισμού είναι απόρροια  αισθητήρων και νευροδιαβιβαστών στον εγκέφαλο. Το σεξ, ιδιαίτερα, είναι πρωτίστως εγκεφαλική λειτουργία.
Πρόσθετα, θα έπρεπε να συμπληρώσουμε, ότι οι ερωτογενείς περιοχές ποικίλουν και διαφέρουν  σε κάθε ανθρώπινο οργανισμό, σημειώνοντας την γενική διαπίστωση ότι αυτές οι περιοχές είναι περισσότερες στους "γυναικείους" οργανισμούς παρά στους "ανδρικούς" οργανισμούς. Τα εισαγωγικά δεν τοποθετήθηκαν τυχαία, γιατί υποδηλώνουν την διαφορά ανάμεσα στις σχέσεις ορμονών από τύπο σε τύπο. Αυτό, ισχύει, παρά την αρχική κατάσταση του κάθε τύπου (δηλαδή αν έχει γεννηθεί άνδρας είτε γυναίκα).
Αν συνυπολογίσουμε επίσης ότι κάθε ανθρώπινος οργανισμός (άνδρας είτε γυναίκα) μπορεί να έχει ως ερωτογενή ζώνη το οποιοδήποτε σημείο του σώματός του (...ίσως και το μικρό δάκτυλο του ποδιού του !!!) τότε όλα μπορεί να συμβούν. Δηλαδή, μπορεί και ένα τεχνητό μουνί να είναι ερωτογενής ζώνη. Βέβαια, εκτιμώ ταπεινά, ότι ένας "γυναικείος" οργανισμός μπορεί να έχει οργασμό και από πολλές άλλες περιοχές και όχι μόνο.
Πάντως, δεν είναι εύκολο κάποιος να απαντήσει τι ακριβώς νοιώθει και τι συμβαίνει (πολύ δε περισσότερο για την κάθε φορά) σε αυτό το θέμα, για κάποιον άλλο άνθρωπο. Υποθέτω, ότι είναι δύσκολο να απαντήσει και κάθε άνθρωπος για τον ίδιο τον εαυτό του  Idiot. Ακόμη , και η "ανδρική" εκσπερμάτωση (που φαίνεται ως μια ξεκάθαρη υπόθεση) δεν είναι πάντα ίδια στον ίδιο άνθρωπο.

Πάντα, είχα συνήθεια να ακούω (με σεβασμό και προσοχή) διάφορα "κορίτσια" είτε εγχειρισμένα είτε όχι σε σχετικές συζητήσεις. Μου έκανε εντύπωση (και τότε δεν πίστευα οτι μπορεί κάτι τέτοιο να ισχύει) αυτό που αισθανόνταν ένα "κορίτσι". Μου "εξομολογήθηκε" κατα κάποιο τρόπο ότι, αυτό που την οδήγησε στην "γυναικεία" ταυτότητα της ήταν να φορά δαντελωτά γυναικεία εσώρουχα και ιδιαίτερα μακρυές γυναικείες περούκες. Μάλιστα, είχε έντονη διέγερση όταν αισθανόνταν τα γυναικεία μαλλιά να χαϊδεύουν τον λαιμό της, το πρόσωπό της, την μέση της και το στήθος της.

Σύντροφοι
απο τα παραπάνω, θα μου πείτε, ότι δεν προκύπτει λόγος και σημείο διαφωνίας μεταξύ σας. Αυτό λέω και εγώ   :)."
[/size][/size]

stars

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
0
Μου εχει συμβει με γυναικα να το κανουμε πρωκτικα και να εχει οργασμο χωρις να υπαρχει επαφη(χερια κ.α )στην κλειτοριδα.μπορει να συμβει και σε ενχειρισμενη το ιδιο?

OP
OP
PIATSAS

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Σορρυ που επεμβαινω αλλα δεν θα ηταν καλυτερα αυτες οι αποριες να μεταφερθουν στο θρεντ με την γενικη συζητηση  :think:

stars

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
0
Ασχετο.. μια τρανς απο βενεζουελα που ειναι αυτες τις μερες στην Αθηνα την εχει παρει κανεις να μας πει εντυπωσεις. υπαρχει πριφιλ της στο TS DATING.

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Σορρυ που επεμβαινω αλλα δεν θα ηταν καλυτερα αυτες οι αποριες να μεταφερθουν στο θρεντ με την γενικη συζητηση  :think:

Συναγωνιστή Piatsa συμφωνώ.

Εξάλλου, αυτό θέμα έχει ήδη συζητηθεί στο θρέντ "γενική συζήτηση". Για αυτό και σημείωσα σχετική δική μου παράθεση από αυτό το θρέντ στο σύντροφο.

Μπορεί να επισκεφθεί το θρεντ "γενική συζήτηση" και να διαβάσει πολλές και ποικίλες απόψεις πάνω σε αυτό θέμα.

OP
OP
PIATSAS

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Συγχαρητηρια farkeli για τον τροπο που γραφεις :thumbsup:
Σημερα ετοιμαζεται βραδυνο πιατσοτουρ θα υπαρξει ενημερωση αυριο  :rockon:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Συγχαρητηρια farkeli για τον τροπο που γραφεις :thumbsup:
Σημερα ετοιμαζεται βραδυνο πιατσοτουρ θα υπαρξει ενημερωση αυριο  :rockon:

Άν επιτρέπετε συναγωνιστή Piatsa,

...υπάρχει "οργανωμένο σχέδιο κάλυψης" των βασικών περιοχών ή θα γίνει αποσπασματικά  :think: ?

OP
OP
PIATSAS

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Άν επιτρέπετε συναγωνιστή Piatsa,

...υπάρχει "οργανωμένο σχέδιο κάλυψης" των βασικών περιοχών ή θα γίνει αποσπασματικά  :think: ?
Τρεις μηχανες θα φουλαρουν βενζινη και αργα το βραδυ θα πανε στα 3 γνωστα στεκια αυτο θα γινει  :rockon:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Τρεις μηχανες θα φουλαρουν βενζινη και αργα το βραδυ θα πανε στα 3 γνωστα στεκια αυτο θα γινει  :rockon:

Για την σημερινή περιπλάνηση και ..."αποπλάνηση"

εύχομαι καλό δρόμο και  :boff:..."καλό βόλι".

Αναμένουμε νέα ...στην επόμενη σύσκεψη του επιτελείου :grouphug:

OP
OP
PIATSAS

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Για την σημερινή περιπλάνηση και ..."αποπλάνηση"

εύχομαι καλό δρόμο και  :boff:..."καλό βόλι".

Αναμένουμε νέα ...στην επόμενη σύσκεψη του επιτελείου :grouphug:
Nα σαι καλα farkeli αλλα δεν θα χει βολι μονο ατοφια ενημερωση!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom