Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για Tραβεστί/Transexual

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PIATSAS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 387
  • Εμφανίσεις 68K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Μετά από  μια ολονύχτια βολτα σε Συγγρού και Αθηνών το συμπέρασμα είναι αποθαρρυντικό..... έχει να εμφανιστεί γκόμενα αξιώσεων χρόνια. Τελικά, θα το ξαναπώ. Σε μια εποχή που οι μισοί άντρες πουστεύουν από επιλογή κι οι άλλοι μισοί από μόδα πως είναι δυνατόν ν μη κυκλοφορούν νέα τρανσ; 

Αν ειναι ετσι μεγάλε σε λιγα χρόνια θα κάνουμε και εξαγωγή στην Ταϊλάνδη!!!
:2funny: :2funny: :2funny:

pontikia

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
55
Πόντοι
6
Ημερομηνια - 12/10/2008
Ωρα - 21,00
Τοπος - Λεωφορος Καβαλας
Συμπερασμα - Αθλια Κατασταση
Ανεβαινωντας προς Χαιδαρι σταση στο δευτερο περιπτερο που συνανταμε και να σου οι πρωτες!Η Ινα μαζι με αλλη ξανθια σε απελπιστικη κατασταση απο ντοπες παρεα με χοντρη ξανθια διμετρη να τσακωνονται   :argue: :argue: και να τους φωναζει ο γιγαντας μεχρι που εριξε απο ενα χαστουκι στην καθε μια  :2funny: :2funny: και ηρεμησαν  :grin: Κριμα που δεν προλαβα να το τραβηξω στο κινητο ρε γαμωτο  :headbang: :headbang:
Πριν την Κηφισου Αλομα μεσα στο αμαξακι της με τα γυαλακια της κι ενα βιβλιο συντροφια  :2funny:
μαζι με 5 Βουλγαρες τραβεστι,οι δυο μελαχρινες με σαφεστατες ομοιτητες με τον μεγαλο μας κωμικο Σταθη Ψαλτη.δυο ξανθιες καπως καλυτερες με κορμοστασια Κριστο Στοιτσκοφ κι αλλη μια καστανη με μπλε ματια και πρησμενα  :boobies: καλυτερη απο ολες την οποια και ψωνισε πελατης εκεινη την ωρα!Αυτα αγαπητοι μου για χθες  :rockon:

Η Αλόμα έχει γίνει πλέον τσατσά για τις Βουλγάρες! Επειδή αυτές δεν μιλάνε καλά Ελληνικά, κανονίζει τις τιμές, δωμάτια, κλπ

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
Η Αλόμα έχει γίνει πλέον τσατσά για τις Βουλγάρες! Επειδή αυτές δεν μιλάνε καλά Ελληνικά, κανονίζει τις τιμές, δωμάτια, κλπ
λες η αλομα να ειναι τσατσα στις βουλγαρες μονο για αυτο?κανεις λαθος...οι βουλγαρες πληρωνουν την αλομα για να τις βγαζει να δουλευουν ....και απορω που ορισμενα ατομα ζουν ακομα στην εποχη του νταβατζηλικιου :think: :think: :think: :think:

MyMyMy

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Κι εγώ το σκεφτόμουν με ποια λογική να δουλευουν με νταβαντζή και με ποια λοιγική ο νταβαντζής τους να ειναι η Αλόμα.. Τι δηλαδη θα κανει, θα δειρει κανέναν αν τις πειράξει; Μονο και μονο για το όνομα; Αν δηλαδή αυτες ξετσουτσουνισουνε (κυριολεκτικά και μεταφορικά) θα φυγούν και η Αλόμα θα τις κρατήσει...

χαχαχαχα

Γελιο έχει πάντως αν το σκεφτεί καποιος...

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
Κι εγώ το σκεφτόμουν με ποια λογική να δουλευουν με νταβαντζή και με ποια λοιγική ο νταβαντζής τους να ειναι η Αλόμα.. Τι δηλαδη θα κανει, θα δειρει κανέναν αν τις πειράξει; Μονο και μονο για το όνομα; Αν δηλαδή αυτες ξετσουτσουνισουνε (κυριολεκτικά και μεταφορικά) θα φυγούν και η Αλόμα θα τις κρατήσει...

χαχαχαχα

Γελιο έχει πάντως αν το σκεφτεί καποιος...
απλα η αλομα ανεκαθεν νοικιαζει το δρομο σε καινουργιες που θελουν να βγουν... αλλιως δεν βγαινουν.αφου ειναι χαζες καλα κανει :idiot: :idiot: :idiot:...εχει προιστορια το θεμα :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:αλαλ ας μη γαμαμε αλλο εδω το θρεντ αν ειναι να συζητησουμε παμε  στο γενικη συζητηση

MyMyMy

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
ok sorry! απλη περιεργια...

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Χθες βράδυ 15/10/2008, βγήκα "περίπατο" στα παλιά λημέρια. Αρχικά πέρασα από Πιπίνου που είχε μέσα δυο "συντρόφους" και την γνωστή "δασκάλα". Είχα σταθμεύσει παράτυπα και είπα ότι θα ξαναπεράσω. Προχώρησα στην Αχαρνών και Αγαθουπόλεως. Βρήκα κάποια παλιά "αγόρια" που εδω και καιρό είχαν γίνει κορίτσια χαιρετηθήκαμε, χαρήκαμε που ξαναβρεθήκαμε αλλά δεν μου έκανε κλίκ για να περάσω γιατί τις έβλεπα σαν "αδελφές" μου πλέον μετά από αυτά που είχαμε κάνει από το 1980 ...(τόσο παλιά). Μετά, στη συνέχεια βρήκα και κάποιες "υπηρεσίες" που τρελάθηκαν όταν με είδαν μετά από τόσα χρόνια και πιάσαμε την κουβέντα. Σκέφθηκα ότι ενω ήρθα για ... έτσι που πάει θα κάτσω για καφέ  :jerking: και για δημόσιες σχέσεις. Είπα καληνύχτα τις ευχές μου και προχώρησα. Περνώντας από Μηθύμνης, μπαίνω και βλέπω ένα milf. Εδώ είμαστε λέω, μπουκάρω. Της εξήγησα να βάλει παραπάνω κρέμα λόγω μεγέθους και μπαίνω στο δωμάτιο. Ωραίος κόλος σύντροφοι. Μόνο αυτό μορώ να πώ. Η περιποίηση μετριοτάτη και τα βογγητά ήταν αναμενόμενα λόγω πόνου και όχι λόγω καύλας έστω και προσποιητής. Η κοπέλα μας είχε σωστή συμπεριφορά, ευγενικότατη. Δεν το μετάνοιωσα. Βγαίνω, μιλάω με την  υπηρεσία (παλιά γνωστή και αυτή) και μου λέει ότι η κοπέλα αυτή είναι μόνο για σήμερα. Θα φέρει όμως η Χριστίνα (που έχει το σπίτι) κάτι βραζιλιάνες όνειρο. Έτσι μου είπε, έτσι σας λέω. Θα το ελέγξω. Συνεχίζω Λεωφόρο Αθηνών η Καβάλας (καβάλα στο αυτοκίνητο) για να μπανίσω για επόμενη φορά. Βλέπω τις Βουλγάρες της Αλόμα και κάτι με ξανθιές περούκες βιτρίνας ρούχων ανοίγω συζήτηση αλλά που :headbang: ελληνικά    μ η δ ε ν. Κάνω την αναστροφή Κηφισσού ώστε να μπανίσω και την άλλη πλευρά και συναντάω τις δύο παχουλές την "κυρία" με το BMW και δύο άλλα "κορίτσια". Γνωστή η τελευταία αλλά δεν γινόταν σύντροφοι. Είχα αδειάσει πριν και λέω κάτσε να προλάβω λίγο από το μάτσ της Εθνικής γιατί αν πάω με το "κορίτσι" ξέρω ότι θα ξημερωθώ. Τωρα θα μου πείτε, ότι κακώς δεν πήγα γιατί η Εθνική τα σκάτωσε

billarosa

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
δυο ερωτησεις 1) μια ξανθια στην καβαλας με τεραστια βυζια ειναι τραβελι? και 2) γιατι τετοια ανομβροια στη συγγρου τις τελευταιες μερες????? :think:

takisbisex

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2008
Like
72
Πόντοι
1
Εχει παει καποιος με την φιλη μας transsilvia? Να μας πει δυο λογια?

φενετε πρωτο κοματι.... :2funny:        :rockon: ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΟ.....  :rockon:  ;););)

καλησπέρα αν και νέος εδω μέσα παλιός στα ''κόλπα''. Λοιπόν φίλε εγώ έχω πάει με την silvia και θα σου πω μια λέξη μόνο  Φ Ο Β Ε ΡΗ σε όλα της, και δεν βιάζεται και μεγάλα προσόντα και κάνει τα πάντα...
Αυτά καθώς έχω πετύχει και εγώ αρκετές ξενέρωτες.

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Τιμημένοι σύντροφοι και αγαπημένα "κορίτσια" καλημέρα (...πλέον)

Διερωτάμαι, τι είδους ημερήσια ενημέρωση είναι για τα "κορίτσια", όταν δεν έχει συμμετάσχει κάποιος με πληροφορίες (συμπεριλαμβάνω και τον εαυτό μου και αισθάνομαι ενοχές για να επανορθώσω) από 16/10/2008?  :idiot:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Παίδες, η Συγγρού και η Καβάλας από τι ώρα ανοίγουν ? Πρέπει να παέι εκεί κανείς τα άγρια μεσάνυχτα για να πετύχει τίποτα ? Τι γίνεται με εμάς που έχομε δουλειές και υποχρεώσεις ?

Σύντροφε Divine2u2000 καλημέρα (...πλέον)

Συγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση μου, αλλά αυτή προέκυψε λόγω φόρτου εργασιών και συμμετοχής μου στο άλλο Forum με τίτλο "Τραβέλια, γενική συζήτηση".

Λοιπόν,

Στις 15/10/2008, 16/10/2008, 17/10/2008 και 18/10/2008 υπήρχαν "κορίτσια" από 20.45'

Στην οδό Συγγρού, "θεσμικά" και πάντα οριακά τα "κορίτσια" βγαίνουν για "βόλτα" μετά τις 23.30'

Για οποιαδήποτε άλλη ώρα, έχεις να επιλέξεις από το διαδίκτυο, τις αγγελίες και από τα "σπίτια" που οι σύντροφοι έχουν καταγράψει με κάθε λεπτομέρεια.

Εύχομαι να είσαι πάντα καλά

paranoid6969

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα σε όλους τους συναγωνιστές.
Μια Μάνια που λέτε ότι θέλει να γαμάει αντί να γαμιέται είναι η Μάνια που έχει προφίλ στο adult?

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Καλημέρα σε όλους τους συναγωνιστές.
Μια Μάνια που λέτε ότι θέλει να γαμάει αντί να γαμιέται είναι η Μάνια που έχει προφίλ στο adult?

Σύντροφε Paranoid6969 καλησπέρα.

Σχετικές πληροφορίες για την Μάνια έχει παραθέσει στο θρεντ, ο σύντροφος Ypoxthonios και η αγαπημένη μας Silvia.

Ισχύει γενικά, ότι για κάθε "κορίτσι" οι προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις του κάθε ανθρώπου (...σεβαστές) μπορεί να είναι διαφορετικές μεταξύ τους και δεν αποτελούν αδιάψευστο κανόνα.

Είναι, βεβαίως, χρήσιμη η κάθε προσωπική εκτίμηση για μια πρώτη εικόνα.

Σε αυτά τα ζητήματα, θα πρότεινα να έκανες μια βόλτα ο ίδιος, έτσι ώστε να έβλεπες από κοντά την Μάνια και να έκανες μια πρώτη συζήτηση.

Πιθανόν, η δική σου εκτίμηση να είναι εντελώς διαφορετική από όλους τους άλλους συντρόφους (είτε πιο θετική είτε πιο αρνητική για την Μάνια ...).

Σου εύχομαι ότι το καλλίτερο.

paranoid6969

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Να ΄σαι καλά farkeli,  ευχαριστω για την απαντηση

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
Σύντροφε Paranoid6969 καλησπέρα.

Σχετικές πληροφορίες για την Μάνια έχει παραθέσει στο θρεντ, ο σύντροφος Ypoxthonios και η αγαπημένη μας Silvia.

Ισχύει γενικά, ότι για κάθε "κορίτσι" οι προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις του κάθε ανθρώπου (...σεβαστές) μπορεί να είναι διαφορετικές μεταξύ τους και δεν αποτελούν αδιάψευστο κανόνα.

Είναι, βεβαίως, χρήσιμη η κάθε προσωπική εκτίμηση για μια πρώτη εικόνα.

Σε αυτά τα ζητήματα, θα πρότεινα να έκανες μια βόλτα ο ίδιος, έτσι ώστε να έβλεπες από κοντά την Μάνια και να έκανες μια πρώτη συζήτηση.

Πιθανόν, η δική σου εκτίμηση να είναι εντελώς διαφορετική από όλους τους άλλους συντρόφους (είτε πιο θετική είτε πιο αρνητική για την Μάνια ...).

Σου εύχομαι ότι το καλλίτερο.
η μανια που παραθεσα εγω ειναι αλλη δεν εχει σχεση με αυτην που εχει προφιλ στο adult

billarosa

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
χθεσινοβραδυνη εξορμηση στη συγγρου. καπως ανεβασμενη η κινηση σε σχεση με τις προηγουμενες ημερες αλλα οχι ικανοποιητικη. απουσια για τις κοπελες προς το τελος της πιατσας. νεα παρουσια σε ενα παλιο σεατ ιμπιζα μπλε.

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Σύντροφοι καλησπέρα.

Για την επίσκεψη μου σήμερα στην Μαριάννα (Αγκύρας 1) έχω παραθέσει σχετικά στο τίτλο "Βίκυ Τρανσ η Θεά"

:blowup:

petcross

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
καλησπεριζω τη μεγαλη παρεα. Θα ηθελα να σας ρωτησω αν γνωριζεται οτιδηποτε για κοριτσια που δεχονται με τηλεφωνικο ραντεβου στο χωρο τους, κυρίως πρωινες ή μεσημεριανες ωρες. Είμαι από επαρχια και με περιορισμενο χρονο διαθεσιμο οποτε δεν μπορω να κινηθω στις "οδους της αμαρτίας" όπως ελεγε τη Συγγρου και την Καβάλας καποια ψυχη.

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
καλησπεριζω τη μεγαλη παρεα. Θα ηθελα να σας ρωτησω αν γνωριζεται οτιδηποτε για κοριτσια που δεχονται με τηλεφωνικο ραντεβου στο χωρο τους, κυρίως πρωινες ή μεσημεριανες ωρες. Είμαι από επαρχια και με περιορισμενο χρονο διαθεσιμο οποτε δεν μπορω να κινηθω στις "οδους της αμαρτίας" όπως ελεγε τη Συγγρου και την Καβάλας καποια ψυχη.
αν διαβασεις προηγουμενες σελιδες θα βρεις αρκετες και οποια σου αρεσει της στελνεις πμ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom