Συναγωνιστες ως καινουριος στο σαιτ θα ηθελα να προσθεσω μερικες απο τις εμπειριες μου για τα τραβελια στις πιατσες της Αθηνας τα τελευταια 5 χρονια που βρισκομαι εδω.Εχοντας τιμησει παμπολλες φορες το σεξ με τα κοριτσια αυτα και εχοντας κλαψει για τα λεφτα που σπαταλησα ουκ ολιγες φορες αναφερω μερικες απο τις εντυπωσεις μου.Τοπ θεωρω την Βανα απο Καβαλας που πιστευω πως ειναι πολυ καλη σε εμφανιση αλλα και δυναμιτης στο κρεβατι σε αντιθεση με οτι αναφερθηκε πιο πριν.Επισης η Βανεσσα απο Καβαλας η οποια με θλιψη εμαθα πως εχγειριστικε, η Ινα την οποια ειχα παρει πριν 5 χρονια πιτσιρικα ακομα και απο τοτε ειχε αφησει οπολυ ασχημη εντυπωση αν και πολυ εμφανισιμη, η Μονικα η πολυ ψηλη ξανθια με διαφορα αυτοκινητα πριν το καραφουρ η οποια εχει εξαψανιστει και εχει ανοιξει γκει μπαρ στην πλατεια Βικτωριας με οχι ιδιαιτερα μεγαλα προσοντα οπως ειπε καποιος πιο πριν με τεραστια ομως βυζια και σχετικα καλες υπηρεσιες.Επισης η Ναντια που τωρα δεν βγενει εκει με μεγαλο πουτσο και εμμονη να σου τον χωνει, η Κλαουντια στηνΙερα Οδο διπλα απο τον Βοτανικο η ξανθια κοντη χωρις ιδιαιτερα καλη εμφανιση αλλα εξαιρετικο σερβις, η Βερα η ξανθια που βγενει στο περιπτερο διπλα απο το βενζιναδικο το aegean οχι με το αμαξι η αλλη ειναι αρκετα καλη αλλα θελει να της τα σκασεις γερα για να την πηδηξεις εστω και στο αμαξι.Ολες οι υπολοιπες ειτε ειναι εμφανισιακα κατω του μετριου για τα γουστα μου ειτε οι υπηρεσιες τους αγγιζουν τα ορια της ξεπετας.