Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για Tραβεστί/Transexual

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PIATSAS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 387
  • Εμφανίσεις 67K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
PIATSAS

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Δεκτή η παρατήρηση

..."παρασυρθήκαμε"
Δεν ειναι παρατηρηση,ποιος ειμαι αλλωστε για να κανω παρατηρηση σε καποιον,απλα εκανα μια μικρη παρεμβαση στο θρεντακι μονο και μονο επειδη ειναι απο τα πιο καθαρα στην κατηγορια των τρανς και πιστευω ειναι κριμα να φορτωθει με ποστ που ανηκουν σε αλλο θρεντ!
Καλη συνεχεια και στις δυο πλευρες  :thumbsup:

divine2u2000

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2008
Like
16
Πόντοι
1
Από όλη τη συζήτγηση της Νάντιας πολύ στανχωρήθηκα διότι είναι πλεό΄ν σαφές ότι δεν κατεβαίνει από τα 200 που ζητάει και μερικοί εξ ημών που έχομε υποχρεώσεις κλπ θα μείνομε maleuresmant με την ανεκπλήρωτη κάβλα της πλατωνικής τραβελοφαντασίωσης της Νάντιας.

paparoupas11

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Like
16
Πόντοι
0
καλημερα και απο εμενα.εχω μαγαζι και καθε δευτερα ξυπναω πολυ πρωι στισ 5 παρα,να παω να ψωνισω.πριν παω περναω μια βολτα απ τη λεωφορο συγγρου.συνηθως εχω καυλεσ και αν βρω κατι καλο δινω μια πιπα.στη φαληρου στο φιξ νεκρα .κατεβαινω προς τα κατω να δω τι παιζει.η ωρα 6 παρα.παντειο τιποτα .κοιταγα καλα γιατι καποιοι απο δω ειπαν οτι παιζουν καλα τραβελακια.ΤΙΠΟΤΑ.στο υψος της αριστοτελους 2 τραβελοι.ο ενας θηριο 2 μετρα οχι πιπα δε του δινα αλλα ουτε και ευρω.διπλα του[της]μια μελαχρινη.απο μακρια φαινοταν καλη,απο κοντα ομως............παμε παρακατω.στο υψος της δαβακη μια μελαχροινη καλη αλλα τα 50 μονο για πιπα ηταν πολλα.εκει ψιλοξενερωσα γιατι παρα κατω σχεδον παντα δε παιζει τιποτα.και ομως επαιζε.ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΙΑΧΤΡΟ ΠΟΥ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΚΕΙΝΟ ΤΟ ΗΛΙΘΙΟ ΥΦΟΣ .ρε παιδια μαυτο το πραγμα εχει πελατες?εκει εληξε αδοξα η τραβελοτσαρκα μου.ρε παιδια πολλη νεκρα η συγγρου τελευταια ολες οι καλες απουσιαζουν που εχουν παει?αυτα

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
42.975
Πόντοι
22.785
Ειμαι εκει τωρα...

OP
OP
PIATSAS

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Παραθετω εμπειρια φιλου απο Βικυ τρανς η θεα!60ευρω σε δικο της χωρο στην Καλλιθεα πολυ πιο ομορφη απο τις φωτογραφιες,πραγμα που ειχα διαπιστωσει κι εγω σε ολιγολεπτη κουβεντα που ειχα παλιοτερα μαζι της,πολυ καλο κορμι και στηθος,φανταστικη πιπα και γενικα πολυ καλο κρεβατι!

Επισκέπτης
Παραθετω εμπειρια φιλου απο Βικυ τρανς η θεα!60ευρω σε δικο της χωρο στην Καλλιθεα πολυ πιο ομορφη απο τις φωτογραφιες,πραγμα που ειχα διαπιστωσει κι εγω σε ολιγολεπτη κουβεντα που ειχα παλιοτερα μαζι της,πολυ καλο κορμι και στηθος,φανταστικη πιπα και γενικα πολυ καλο κρεβατι!
πσσσσσσ!!!μεταλαγμενε πορνοβασιλεα τισ αλοκοτισ ιδονισ!!!!
μεγα πιατσα πλεον εχισ μιιθει σε ολο το μεταλαγμενο εροτικο φασμα και ο παθιαρικοσ παραδρομοσ εχι γινι απο τα καλιτερα και πικαντικα στεκια σου!
εισαι το ειδολο μου!!!!!!!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
PIATSAS

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
πσσσσσσ!!!μεταλαγμενε πορνοβασιλεα τισ αλοκοτισ ιδονισ!!!!
μεγα πιατσα πλεον εχισ μιιθει σε ολο το μεταλαγμενο εροτικο φασμα και ο παθιαρικοσ παραδρομοσ εχι γινι απο τα καλιτερα στεκια σου!
εισαι το ειδολο μου!!!!!!!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon:
Κι εσυ το δικο μου ειδωλο  :rockon: :rockon: :rockon:
Αντε να απολυθεις να μην μεινει τιποτα ορθιο  :rockon:

paparoupas11

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Like
16
Πόντοι
0
καλημερα.βλεπω το ματσακι εχτες το βραδυ και εχω καυλωσει τρελα παω λεω για μια πιπα στη γνωστη λεωφορο.μπαινω απο καλλιροης και να οι πρωτες στη παντειο.2 πατσαβουρες η μια μαλλον ηταν κανονικη γυναικα.παω προς τα κατω και ακριβως στη γωνια της αριστοελους ενα ξανθο τρελο.λεω εδω ειμαστε κανω το γυρο και ξανα μπροστα της.γεια σου κουκλα της λεω  100 σε δικο μου χωρο.πολυ καλη αλλα ηθελε μονο στο σπιτι της.΄για το αμαξι που της ειπα ουτε που το συζηταγε.παω προς τα κατω.ενα ασπρο πουντο φτιαγμενο.ενα ξανθο καλο.παω σιγα σιγα να τη δω αλλα ο πισω ειχε κολλησει πανω μου  και προχωραω.περναει και κανω οπισθεν.περιμενα να δω κανα [μουνι] καλο  και μου βγαινει μια πατσαβοθρα γρια ηθελε 50 για μια πιπα.τη κανω και μονος μου της λεω και φευγω.αλλες 2 κολλητα πιο κατω μεσα σε να γκολφ νομιζω.80 η μια 120 και η δυο.αυτες τις κυριες τις ειχα παρει πριν πολυ καιρο και ειναι εγχειρισμενες.τοτε ειχαμε βριστει πολυ αγρια γιατι ηθελαν να το κανουμε με στραπον.παμε παρακατω αλλη μια βουρα που για το αμαξι ηθελε 70  τι λες μωρη της λεω.αν ησουν και ομορφη της λεω ποσα θα θελες και φευγω.αλλες 3 στη γωνια της αγν.στρατωτη.αντρες κανονικοι ρε παιδια  c d με περουκες τι ηταν αυτο το πραγμα.ξενερωσα γιαλλη μια φορα και λεω να φευγω μονο μια αξιιζε και ηθελε και 100  ουστττττ

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
...παω σιγα σιγα να τη δω αλλα ο πισω ειχε κολλησει πανω μου  και προχωραω...  και μου βγαινει μια πατσαβοθρα γρια ηθελε 50 για μια πιπα...σε να γκολφ νομιζω...και ειναι εγχειρισμενες.τοτε ειχαμε βριστει πολυ αγρια γιατι ηθελαν να το κανουμε με στραπον...αντρες κανονικοι ρε παιδια  c d με περουκες τι ηταν αυτο το πραγμα.ξενερωσα γιαλλη μια φορα και λεω να φευγω μονο μια αξιιζε και ηθελε και 100  ουστττττ

Συναγωνιστές στη Συγγρού πρέπει να ...συνεργαζόμαστε ώστε να μην ξοδευόμαστε σε ατέλειωτες αναστροφές. Το λέω ως παράκληση και όχι ως παρατήρηση. Όλοι θα δούμε και μάλιστα πολύ πιό άνετα.

Μα τι γίνεται στην πιάτσα της Συγγρού ???
Παλαιότερα ήταν ξεκάθαρο ότι εκεί ήταν τραβεστί (σε προχωρημένο στάδιο μετάλαξης) ή τρανσεξουαλ.
Οι "παροπλισμένες" ήταν προς το τέλος του παράδρομου και στέκονταν σχεδόν συνωμοτικά στους κάθετους δρόμους έτσι που, αν δεν ήξερες ότι κάπου εκεί υπάρχει άτομο, δεν θα το πρόσεχες. 

Τώρα εκτιμώ ότι έχουμε πολύ μπερδευτεί...

Άκου άνδρες με περούκες στη Συγγρού ???

Τότε ας τραγουδήσει και ο Κακοφώνιξ από το κόμικς "αστεριξ" στη Λυρική σκηνή του Μιλάνου.

Ε ρε που πάμε !!!

OP
OP
PIATSAS

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Περιοχη...Συγγρου
Ωρα....11-11,30
Μπαινοντας στον παραδρομο στην Αριστοτελους ο κλασσικος γυφτοτραβελος με τα χρυσα δοντια μαζι με την διμετρη μαυρομαλλα που ειναι κλωνος του τραγουδιστη των ΚΙSS κι ενα μελαχρινο που δεν εχω ξαναπετυχει εν ονοματι Ελμα,η καπως ετσι,μελαχρινο με tribal tatoo πανω απο τον κωλο, πολυ καλο τεμαχιο!Στο επομενο στενο σκουρορωμος λαχαναγοριτης με μαυρη περουκα και κρεμαστα βυζια  :new_shocked: :boff:
Μετα την Ηλεκτρονικη ξανθια σε ασημι Μερσεντες και τρομερες ομοιοτητες με την Μαρια Παπαπετρος που πετυχα σε εκπομπη σημερα και λεει τα ζωδια!Λιγο πιο περα η Νικολ στην A-CLASS της  :piss:,κολλητα χοντρος πουστης με βυζια που εχει σαν ινδαλμα την Σπεραντζα Βρανα!!
Μετα την Εxpress 3 ξανθιες κλωνοι,σαν να εφτυσε ο Θεος κι η χλεπα χωριστηκε στα 3!Στο παρκακι πριν το βενζιναδικο των στρουμφ ξανθια ψηλη αλλα βλοσυρη και λιγο πιο κει ενα πραγμα με ξανθια περουκα  :S :S
Στο στενο της Κουμαριανου επαιζε μελαχρινη ψηλη μιλφοκατασταση μετρια μαζι με την κλασσικη ξανθια που δεν καταλαβαινει απο κρυα και μοστραρει τον κωλο της καταμεσης του δρομου  :booty: :knuppel: :bottom:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
ενα βραδυ περπαταγα στο πεζοδρομιο της οδου της μεταλλαγμενης αμαρτιας,
ρευμα προς Αθηνα...
στο υψος του μπουγατσοπωλειου του Σαββα , παρεπιπτοντως φατε μπουγατσα με σοκολατα,
συναντησα δυο τρα νεαρα σε ηλικια ενα ψηλο κι ενα κοντο...
αυτες βεβαια εκαναν πιατσα εκει , και αφου ανταλλαξαμε τις απαραιτητες φιλοφρονησεις - σοβαρολογω- απομακρυνθηκα...
ξαναειδα τη ψηλη μονη της - σαν αντρας με μποτες και ξανθια περουκα...
ποιες ειναι αυτες?

OP
OP
PIATSAS

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
ενα βραδυ περπαταγα στο πεζοδρομιο της οδου της μεταλλαγμενης αμαρτιας,
ρευμα προς Αθηνα...
στο υψος του μπουγατσοπωλειου του Σαββα , παρεπιπτοντως φατε μπουγατσα με σοκολατα,
συναντησα δυο τρα νεαρα σε ηλικια ενα ψηλο κι ενα κοντο...
αυτες βεβαια εκαναν πιατσα εκει , και αφου ανταλλαξαμε τις απαραιτητες φιλοφρονησεις - σοβαρολογω- απομακρυνθηκα...
ξαναειδα τη ψηλη μονη της - σαν αντρας με μποτες και ξανθια περουκα...
ποιες ειναι αυτες?
Στο ρευμα προς Αθηνα  δεν εχω πετυχει ποτε καμια!Μπορει να ετυχε να θελανε μπουγατσουλα τα ατακτα μεταλλαγμενα πορνιδια και να τις πετυχες εκει!

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
υψος Λεμπεση ...τεσπα γαμω τις μπουγατσες που λες φιλε Πιατσα ;) :2funny:
Στο ρευμα προς Αθηνα  δεν εχω πετυχει ποτε καμια!Μπορει να ετυχε να θελανε μπουγατσουλα τα ατακτα μεταλλαγμενα πορνιδια και να τις πετυχες εκει!

OP
OP
PIATSAS

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
29 μεταλλαγμενα πορνιδια συνιστουν Μπουγατσα Σαββας   :2funny:

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
υψος Λεμπεση ...τεσπα γαμω τις μπουγατσες που λες φιλε Πιατσα ;) :2funny:
εκει που λετε καθε βραδυ μπορει να δειτε πολλες αλλα δεν ειναι τραβεστι ειναι cd λογο οτι εκει ειναι το gay bar lamda και το gay bar granazi καισυχναζουν εκει....και μετα το ποτο τους βγαινουν εξω μπας και αρπαξουν κανεναν :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
εκει που λετε καθε βραδυ μπορει να δειτε πολλες αλλα δεν ειναι τραβεστι ειναι cd λογο οτι εκει ειναι το gay bar lamda και το gay bar granazi καισυχναζουν εκει....και μετα το ποτο τους βγαινουν εξω μπας και αρπαξουν κανεναν :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

γεια σου σιλβι με τις ενημερωσεις σου :dancing: :dancing:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom