PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Aχ ναιιιιιμε σκλαβώνεις!! μαζί στην παρτούζα την επόμενη φορά!!!! ( καλά και με τον πιτσι!)
Τρια δροσερα αγορια εν δρασει
Aχ ναιιιιιμε σκλαβώνεις!! μαζί στην παρτούζα την επόμενη φορά!!!! ( καλά και με τον πιτσι!)
μη πάθουμε καμιά πνευμονία μόνο!!!Aχ ναιιιιι
Τρια δροσερα αγορια εν δρασει
εκτός και αν μας ζεστάνει η Χαρά!
Εκει απο τρια δροσερα αγορια θα γινουμε 4 και θα περιπλακουν επικινδυναεκτός και αν μας ζεστάνει η Χαρά!
Η Χαρα ειναι το νουμερο1...εμφανισιακα...μεταλλαγμενο που κυκλοφορει!Εχει αναφερθει και στην χθεσινη μας εξορμησηποιά Χαρά σας δίνει χαρά ???
ο φιλτατοσ πιατσασ ειναι ενασ διαστιμικος ιπερπλανιταριοσ ταξιδευτισ τισ καυλασ...!η έννοια είναι εμφανής...
φαίνεται καθαρά ότι
δεν είναι μια απλή "γήϊνη" μηχανή
και ένας απλός "γήϊνος" οδηγός
αυτή η μηχανή που φαίνεται στο αβατάρ
είναι για πολύ ..."μακρυνά" ταξίδια με δυνατότητες παρουσίας σε πολλούς χώρους
αλλά και οι οδηγοί δεν είναι απλοί και καθημερινοί τύποι...
γεια σου βρε πιατσα με τις καλητερες πιατσοενημερωσεις
Δεν περιγραφω αλλο.............
Pitsi μου εισαι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ
ο φιλτατοσ πιατσασ ειναι ενασ διαστιμικος ιπερπλανιταριοσ ταξιδευτισ τισ καυλασ...!
ειναι ενασ ιμιθεοσ καβαλαρισ οπου πανο στο λαγνο μαυρο αλογο του,
το οποιο χλιμιντριζει απο ιδονι,
τριγιρναι στα σοκακια τισ μπουρδελιαρασ αθινασ αφινοντοσ το στιγμα του ανεξιτιλο σε ολο τα φασματα ιδονισ...
ειναι ενασ πειρατισ τισ λαγνιασ που διψαει για λειλασιεσ πανο σε σαρκεσ μιραζοντασ τον πονο,τιν καυλα,το παθοσ,τιν ιδονι,τιν εξαρσι....
ναι αυτοσ ειναι ο ΠΙΑΤΣΑΣ που ολοι ξερουμε ....και αγαπαμε!
ο πιατσας ειναι ι μετανσαρκοσι του αιμνιστου ΣΑΒΑΛΑ που μασ λειπει τοσο πολι....
ο πιατσασ ειναι ενα θεοσταλτο ζιζανιο του αγορεου εροτα που εχι
σαγινευσει τουσ απανταχου μπουρδελοτσαρκοβιουσ...
ενασ καλοσ οιονοσ απο τον πολεμαρχο θεο τισ ιδονισ!
μια κινιτι πιξιδα τισ καυλασ που ανιγει νεουσ οριζοντεσ στον αγορεο εροτα..!
Δεν περιγραφω αλλο.............
Pitsi μου εισαι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ
μεγιστο ρεσπεκτ και σε εναν αλο πολεμαχο τισ μεταλαγμενισ ιδονισ που ακουι στο ονομα χιστισ!χιστες εχω να πω και εγω την τραβελοιστορια !
Την Τεταρτη-Πεμπτη-Παρασκευη που μας περασε, μια απο αυτες τις 3 μερες ηταν. Και καθως επεστρεφα στο σπιτι περιπου 3.30-4.00 το πρωι μπηκα στο πειρασμο να μπω στο παραδρομο και να κατεβω τη συγγρου. Στην αρχη λοιπον λιγο μετα το βαβυ ο , βλεπω ενα peugeot 206 cabrio ασημι. σταματαω να δω τι παιζει μεσα στο αμαξι και βλεπω μια ΚΑΥΛΑ !! Δεν προλαβαινω να της μιλησω καλα καλα και μου λεει 100 στο σπιτι μου... λεω δεν αρχισαμε καλα αλλα ειναι πολυ ομορφη. της λεω παμε, παμε λοιπον απο πισω που εμενε ανεβαινουμε στο διαμερισμα με παει με τη μια μεσα στο δωματιο και μου λεει ερχομαι σε λιγο. αναβω ενα τσιγαρο και μπαινει μεσα και μου λεει αντε ακομα δεν γδυθηκες ;; εχω αρχισει να νευριαζω ηδη. τις λεω πως σε λενε μου λεει Αγαπη. (Ειναι αυτη που κυκλοφορει το βιντεακι στο αστυνομικο τμημα) τελος παντον μαγκες η ολη κατασταση δεν πρεπει να κρατησε πανω απο 5-10 λεπτα. τετοια ξεπετα ουτε στη φυλης δεν υπαρχει , ουτε απο μαυρη στο μεταξουργειο δεν εχω ξαναδει.
Συμπερασμα ¨ οποιος θελει να πεταξει 100ευρω ας παει να τον βαλει για 5 λεπτα σ'αυτο το επιπλο.
Μακρια !
οτι λαμπει δεν ειναι παντα χρυσος.........πχ.. ο μπρουντζοςχιστες εχω να πω και εγω την τραβελοιστορια !
Την Τεταρτη-Πεμπτη-Παρασκευη που μας περασε, μια απο αυτες τις 3 μερες ηταν. Και καθως επεστρεφα στο σπιτι περιπου 3.30-4.00 το πρωι μπηκα στο πειρασμο να μπω στο παραδρομο και να κατεβω τη συγγρου. Στην αρχη λοιπον λιγο μετα το βαβυ ο , βλεπω ενα peugeot 206 cabrio ασημι. σταματαω να δω τι παιζει μεσα στο αμαξι και βλεπω μια ΚΑΥΛΑ !! Δεν προλαβαινω να της μιλησω καλα καλα και μου λεει 100 στο σπιτι μου... λεω δεν αρχισαμε καλα αλλα ειναι πολυ ομορφη. της λεω παμε, παμε λοιπον απο πισω που εμενε ανεβαινουμε στο διαμερισμα με παει με τη μια μεσα στο δωματιο και μου λεει ερχομαι σε λιγο. αναβω ενα τσιγαρο και μπαινει μεσα και μου λεει αντε ακομα δεν γδυθηκες ;; εχω αρχισει να νευριαζω ηδη. τις λεω πως σε λενε μου λεει Αγαπη. (Ειναι αυτη που κυκλοφορει το βιντεακι στο αστυνομικο τμημα) τελος παντον μαγκες η ολη κατασταση δεν πρεπει να κρατησε πανω απο 5-10 λεπτα. τετοια ξεπετα ουτε στη φυλης δεν υπαρχει , ουτε απο μαυρη στο μεταξουργειο δεν εχω ξαναδει.
Συμπερασμα ¨ οποιος θελει να πεταξει 100ευρω ας παει να τον βαλει για 5 λεπτα σ'αυτο το επιπλο.
Μακρια !
Οποιαδήποτε ενημέρωση εκτός Λεκανοπαιδίου ΔΕΚΤΗ!!!να ρωτιΞΩ η ενημερωση αφορα αποκλειστικα το L.A?
L.A = LEKANOPEDIO ATTIKIS
οτι λαμπει δεν ειναι παντα χρυσος.........πχ.. ο μπρουντζος
το ειπες μονος σου χρυσοςΑγαπητή Σύλβια
ερωτώ
και ότι λάμπει και είναι χρυσός ..........πχ τι είναι?