Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για Tραβεστί/Transexual

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PIATSAS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 387
  • Εμφανίσεις 67K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
η έννοια είναι εμφανής...

φαίνεται καθαρά ότι
δεν είναι μια απλή "γήϊνη" μηχανή
και ένας απλός "γήϊνος" οδηγός

αυτή η μηχανή που φαίνεται στο αβατάρ
είναι για πολύ ..."μακρυνά" ταξίδια με δυνατότητες παρουσίας σε πολλούς χώρους
αλλά και οι οδηγοί δεν είναι απλοί και καθημερινοί τύποι...
ο φιλτατοσ πιατσασ ειναι ενασ διαστιμικος ιπερπλανιταριοσ ταξιδευτισ τισ καυλασ...!
ειναι ενασ ιμιθεοσ καβαλαρισ οπου πανο στο λαγνο μαυρο αλογο του,
το οποιο χλιμιντριζει απο ιδονι,
τριγιρναι στα σοκακια τισ μπουρδελιαρασ αθινασ αφινοντοσ το στιγμα του ανεξιτιλο σε ολο τα φασματα ιδονισ...
ειναι ενασ πειρατισ τισ λαγνιασ που διψαει για λειλασιεσ πανο σε σαρκεσ μιραζοντασ τον πονο,τιν καυλα,το παθοσ,τιν ιδονι,τιν εξαρσι....

ναι αυτοσ ειναι ο ΠΙΑΤΣΑΣ που ολοι ξερουμε ....και αγαπαμε!
ο πιατσας ειναι ι μετανσαρκοσι του αιμνιστου ΣΑΒΑΛΑ που μασ λειπει τοσο πολι....
ο πιατσασ ειναι ενα θεοσταλτο ζιζανιο του αγορεου εροτα που εχι
σαγινευσει τουσ απανταχου μπουρδελοτσαρκοβιουσ...
ενασ καλοσ οιονοσ απο τον πολεμαρχο θεο τισ ιδονισ!
μια κινιτι πιξιδα τισ καυλασ που ανιγει νεουσ οριζοντεσ στον αγορεο εροτα..! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
PIATSAS

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Δεν περιγραφω αλλο.............
Pitsi μου εισαι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ  :headbang2: :headbang2: :headbang2:

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
ο φιλτατοσ πιατσασ ειναι ενασ διαστιμικος ιπερπλανιταριοσ ταξιδευτισ τισ καυλασ...!
ειναι ενασ ιμιθεοσ καβαλαρισ οπου πανο στο λαγνο μαυρο αλογο του,
το οποιο χλιμιντριζει απο ιδονι,
τριγιρναι στα σοκακια τισ μπουρδελιαρασ αθινασ αφινοντοσ το στιγμα του ανεξιτιλο σε ολο τα φασματα ιδονισ...
ειναι ενασ πειρατισ τισ λαγνιασ που διψαει για λειλασιεσ πανο σε σαρκεσ μιραζοντασ τον πονο,τιν καυλα,το παθοσ,τιν ιδονι,τιν εξαρσι....

ναι αυτοσ ειναι ο ΠΙΑΤΣΑΣ που ολοι ξερουμε ....και αγαπαμε!
ο πιατσας ειναι ι μετανσαρκοσι του αιμνιστου ΣΑΒΑΛΑ που μασ λειπει τοσο πολι....
ο πιατσασ ειναι ενα θεοσταλτο ζιζανιο του αγορεου εροτα που εχι
σαγινευσει τουσ απανταχου μπουρδελοτσαρκοβιουσ...
ενασ καλοσ οιονοσ απο τον πολεμαρχο θεο τισ ιδονισ!
μια κινιτι πιξιδα τισ καυλασ που ανιγει νεουσ οριζοντεσ στον αγορεο εροτα..! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Δεν περιγραφω αλλο.............
Pitsi μου εισαι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ  :headbang2: :headbang2: :headbang2:

Μεγάλε πορνορεπόρτερ της ηδονής μένω άναυδος!!!
Δεν έχω λόγια.....
Απλά δεν παίζεσαι!!! :rockon: :rockon: :rockon:
Και απο εμέ ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις στιγμές που μας χαρίζεις όταν διαβάζουμε τα υπερκάβλεα κείμενά σου!!
Μας κάνεις να ξεχνάμε κάθε καβλοκαϋμό κάθε καβλοπίκρα, με την νέα ωρολογία που έχεις πια καθιερώσει!!

Να είσαι πάντα καλά φίλε! :birdman:

Επισκέπτης
ειναι μεγαλι πορνοτιμι μου και χαρα να ιπιρετο τιν ιδονι και τουσ οπαδουσ τισ!
παρεπιπτοντοσ αυτοσ ο αρχαιοσ χιστισ με το τιτανιο καυλοδρεπανο στο αβαταρ σου ειναι ολα τα πορνοευροοοο! :rockon: :rockon:

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
χιστες εχω να πω και εγω την τραβελοιστορια !

Την Τεταρτη-Πεμπτη-Παρασκευη που μας περασε, μια απο αυτες τις 3 μερες ηταν. Και καθως επεστρεφα στο σπιτι περιπου 3.30-4.00 το πρωι μπηκα στο πειρασμο να μπω στο παραδρομο και να κατεβω τη συγγρου. Στην αρχη λοιπον λιγο μετα το βαβυ ο , βλεπω ενα peugeot 206 cabrio ασημι. σταματαω να δω τι παιζει μεσα στο αμαξι και βλεπω μια ΚΑΥΛΑ !! Δεν προλαβαινω να της μιλησω καλα καλα και μου λεει 100 στο σπιτι μου... λεω δεν αρχισαμε καλα αλλα ειναι πολυ ομορφη. της λεω παμε, παμε λοιπον απο πισω που εμενε ανεβαινουμε στο διαμερισμα με παει με τη μια μεσα στο δωματιο και μου λεει ερχομαι σε λιγο. αναβω ενα τσιγαρο και μπαινει μεσα και μου λεει αντε ακομα δεν γδυθηκες ;; εχω αρχισει να νευριαζω ηδη. τις λεω πως σε λενε μου λεει Αγαπη. (Ειναι αυτη που κυκλοφορει το βιντεακι στο αστυνομικο τμημα) τελος παντον μαγκες η ολη κατασταση δεν πρεπει να κρατησε πανω απο 5-10 λεπτα. τετοια ξεπετα ουτε στη φυλης δεν υπαρχει , ουτε απο μαυρη στο μεταξουργειο δεν εχω ξαναδει.

Συμπερασμα ¨ οποιος θελει να πεταξει 100ευρω ας παει να τον βαλει για 5 λεπτα σ'αυτο το επιπλο.

Μακρια !

Επισκέπτης

Την Τεταρτη-Πεμπτη-Παρασκευη που μας περασε, μια απο αυτες τις 3 μερες ηταν. Και καθως επεστρεφα στο σπιτι περιπου 3.30-4.00 το πρωι μπηκα στο πειρασμο να μπω στο παραδρομο και να κατεβω τη συγγρου. Στην αρχη λοιπον λιγο μετα το βαβυ ο , βλεπω ενα peugeot 206 cabrio ασημι. σταματαω να δω τι παιζει μεσα στο αμαξι και βλεπω μια ΚΑΥΛΑ !! Δεν προλαβαινω να της μιλησω καλα καλα και μου λεει 100 στο σπιτι μου... λεω δεν αρχισαμε καλα αλλα ειναι πολυ ομορφη. της λεω παμε, παμε λοιπον απο πισω που εμενε ανεβαινουμε στο διαμερισμα με παει με τη μια μεσα στο δωματιο και μου λεει ερχομαι σε λιγο. αναβω ενα τσιγαρο και μπαινει μεσα και μου λεει αντε ακομα δεν γδυθηκες ;; εχω αρχισει να νευριαζω ηδη. τις λεω πως σε λενε μου λεει Αγαπη. (Ειναι αυτη που κυκλοφορει το βιντεακι στο αστυνομικο τμημα) τελος παντον μαγκες η ολη κατασταση δεν πρεπει να κρατησε πανω απο 5-10 λεπτα. τετοια ξεπετα ουτε στη φυλης δεν υπαρχει , ουτε απο μαυρη στο μεταξουργειο δεν εχω ξαναδει.

Συμπερασμα ¨ οποιος θελει να πεταξει 100ευρω ας παει να τον βαλει για 5 λεπτα σ'αυτο το επιπλο.

Μακρια !
μεγιστο ρεσπεκτ και σε εναν αλο πολεμαχο τισ μεταλαγμενισ ιδονισ που ακουι στο ονομα χιστισ!
ευγε χιστι μου για τιν σινισφορα σου στιν πορνοενιμεροσι και πλιροφορισι ...ετσι οστε οι λατρισ τισ μεταλαγμενισ εξαρτιμενισ ιδονισ να κατατοπιζονται πλιροσ και να αποφεθγουν τισ ασχιμεσ κακοτοπιεσ τισ πιατσασ...!  :rockon:

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16

Μακρια !
οτι λαμπει δεν ειναι παντα χρυσος.........πχ.. ο μπρουντζος  :idiot: :idiot: :idiot:

simera

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
να ρωτιΞΩ η ενημερωση αφορα αποκλειστικα το L.A?
L.A = LEKANOPEDIO ATTIKIS

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
να ρωτιΞΩ η ενημερωση αφορα αποκλειστικα το L.A?
L.A = LEKANOPEDIO ATTIKIS
Οποιαδήποτε ενημέρωση εκτός Λεκανοπαιδίου ΔΕΚΤΗ!!!  :rockon: :rockon:
Αν έχεις να μας ενημερώσεις με  κάποιες ενδιαφέρουσες πληροφορίες πχ για Μάνδρα Κορωπί Ωροπό Καλύβια Κόυλουρη ασφαλώς σεβαστή και δεκτές!!  :dancing: :dancing:

mancino71

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
μπορει να μας δωσει καποιος πληροφοριες για ενα μωρο ξανθο με σφιχτο σωμα και κωλο ποθ βρισκοταν εξω απο το κτιριο της ΙΝG? ζηταει εκατο ευρω και κανει τα παντα οπως λεει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom