Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για Stripclubs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

deepthroat

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
1
Δεν μου λέτε στριπολάγνοι, συμβαίνει συχνά να είσαι σε γνωστό στριπτιζάδικο και ενώ απολαμβάνεις τη συντροφιά των όμορφων και άτακτων κορασίδων, ξαφνικά να σταματάει η μουσική, να ανάβουν τα φώτα και να μπουκάρουν οι μπάτσοι ζητώντας ταυτότητα/διαβατήριο από τις κοπέλες αλλά και από ΟΛΟΥΣ τους πελάτες;

Μου συνέβη την περασμένη Κυριακή, κι επειδή δεν πάω συχνά σε τέτοια ιδρύματα αναρρωτιέμαι αν είναι κάτι που συμβαίνει συχνά ή απλά είμαι γκαντέμης.

Επισκέπτης
Δεν μου λέτε στριπολάγνοι, συμβαίνει συχνά να είσαι σε γνωστό στριπτιζάδικο και ενώ απολαμβάνεις τη συντροφιά των όμορφων και άτακτων κορασίδων, ξαφνικά να σταματάει η μουσική, να ανάβουν τα φώτα και να μπουκάρουν οι μπάτσοι ζητώντας ταυτότητα/διαβατήριο από τις κοπέλες αλλά και από ΟΛΟΥΣ τους πελάτες;

Μου συνέβη την περασμένη Κυριακή, κι επειδή δεν πάω συχνά σε τέτοια ιδρύματα αναρρωτιέμαι αν είναι κάτι που συμβαίνει συχνά ή απλά είμαι γκαντέμης.
σε ποιο μαγαζι συνεβη ?

jolal

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2007
Like
4
Πόντοι
1

Μου εχει τύχει τρεις φορές την τελευταια πενταετία baby gold alkatraz mousses

proedros46

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
267
Πόντοι
606

δεν εισαι ο πρωτος......εμενα 2-3 φορες αλλα δεν μου ζητησαν ταυτοτητα.....στα κοριτσια
ναι

nef7

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2014
Like
88
Πόντοι
1
Ζητάνε και απο τους πελάτες και μετά δίνουν τα στοιχεία στην εφορία. Ο νέος φόρος του Συριζα Φ.Ε.Σ. Φορος Επίσκεψης Στριπτιζαδικου.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Ζητάνε και απο τους πελάτες και μετά δίνουν τα στοιχεία στην εφορία. Ο νέος φόρος του Συριζα Φ.Ε.Σ. Φορος Επίσκεψης Στριπτιζαδικου.

και σενα τι σε νοιαζει λες και πας σε στριπτηζαδικα :orchestra:

nef7

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2014
Like
88
Πόντοι
1
1ον δεν εχεις χιουμορ
2ον που το ξερεις; εσυ επαιρνες τις ταυτοτητες

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
εσυ που ξερεις τι τις κανουν τις ταυτοτητες μετα πες μας και τι ψηφισες να ξερουμε κιολας αν τα λες με δολο αυτα

nef7

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2014
Like
88
Πόντοι
1
Εκανα μια πλακα για οσους εχουν χιουμορ και δεν συνεχιζω :grin:
Αυτα

pianoikisis

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2014
Like
12
Πόντοι
0
μαγκες ερχομαι δευτερα απο χανια για δεκα μερες αθηνα βολτα....δωστε τα φωτα σας...το καλυτερο ροστερ...ειμαι φαν μεγαλου στηθους .... :helpplea:

peinasmenos_lukos

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
1
σπέρες χύστες,
ψάχνω αδικο για να πηγαίνω να ξεσπάω που και που για ένα ποτάκι, το θέμα μου είναι ότι επειδή μένω κοντά στο σιν πήγαινα εκεί μετά την 3 φορά αποφάσισα να μην το ξανατιμήσω, δεν μοιάζει σε τίποτα με το παλιό καλό κλεοπάτρα που είχα λατρέψει και μου είχε χαρίσει άπειρες καταστάσεις που θα έχω να λέω αν γεράσω...
θέλω τα φώτα σας, ψάχνω για κάτι στην φάση του κλεοπάτρα, δηλαδή καλές υπερεσείες σε σχέσει με το κόστος δηλαδή να ξεσκάω.
να ειστε καλα και καλα γαμήσια!

messy

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2012
Like
34
Πόντοι
6
Μετά από απόπειρα επίσκεψης στο Libido εψές αργά διαπιστώθηκε ότι το ίδρυμα ήταν κλειστό. Ξέρει κανένας τον λόγο, αν είναι μόνιμο κλπ?

puteen69

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Οκτ 2010
Κριτικές
16
Like
372
Πόντοι
2.277
Μετά από απόπειρα επίσκεψης στο Libido εψές αργά διαπιστώθηκε ότι το ίδρυμα ήταν κλειστό. Ξέρει κανένας τον λόγο, αν είναι μόνιμο κλπ?

Με τους τζίρους που έκανε κάθε μέρα, μάλλον θα έμπαινε και μέσα το αφεντικό... Οπότε  :priest:. Άντε να δούμε ποιο θα είναι το επόμενο...

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
52.000
Πόντοι
36.618

Και εγώ τη Παρασκευή που πέρασα κλειστό ήταν...Μάλλον αυτή την εβδομάδα έκλεισε καθώς το προηγούμενο Σκ ήταν ανοιχτό...

messy

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2012
Like
34
Πόντοι
6
Με τους τζίρους που έκανε κάθε μέρα, μάλλον θα έμπαινε και μέσα το αφεντικό... Οπότε  :priest:. Άντε να δούμε ποιο θα είναι το επόμενο...

Καθημερινή δεν είχα πάει ποτέ αλλά Παρασκευή - Σάββατο, όσες φορές είχα πάει, ψιλογεμάτο ήταν το μαγαζί.

messy

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2012
Like
34
Πόντοι
6
Και εγώ τη Παρασκευή που πέρασα κλειστό ήταν...Μάλλον αυτή την εβδομάδα έκλεισε καθώς το προηγούμενο Σκ ήταν ανοιχτό...

Να δούμε τι θα γίνει. Αν έκλεισε οριστικά πάντως κρίμα γιατί ήταν καλό μαγαζάκι. Προσωπικά κ το ρόστερ μια χαρά μου φαινόταν.

puteen69

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Οκτ 2010
Κριτικές
16
Like
372
Πόντοι
2.277
Καθημερινή δεν είχα πάει ποτέ αλλά Παρασκευή - Σάββατο, όσες φορές είχα πάει, ψιλογεμάτο ήταν το μαγαζί.

Σημασία δεν έχει αν είναι ψιλογεμάτο ή χοντρογεμάτο το μαγαζί από πελάτες, αλλά τι ξοδεύουν αυτοί στο μαγαζί. Πολλοί πλέον πάνε -όχι μόνο στο συγκεκριμένο- πίνουν το ποτό τους, καυλαντίζουν με τις γκόμενες χωρίς κεράσματα και χορούς και φεύγουν. Κοπέλα μου είπε ότι επιστρέφοντας από την επαρχία, πήγε να δουλέψει Παρασκευή στο Libido και έφυγε με μόλις 25 ευρώ νυχτοκάματο.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
το σαββατο στο σιν, καλο μαγαζακι με 80εκανες πριβε καλο  :fuck2: τωρα ονοματα δεν συγκρατησα
το καλο ειναι οτι οι κοπελες χορευουν συνεχεια στην πιστα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom