Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για Stripclubs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

billinio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2010
Κριτικές
12
Like
28
Πόντοι
601
Δεν το πιστεύω το θρυλικό ΕROTICA έκλεισε ??? Η αλήθεια όμως είναι οτι τα τελευταία 2 χρόνια είχε παρακμάσει επικίνδυνα δεν θα ξεχάσω οτι ήταν το πρώτο τέτοιο μαγαζί που πήγα πριν 11 χρόνια και την τελευταία καλή του φουρνιά το 2011

GUNS N ROSES

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2015
Like
0
Πόντοι
0
kavlaboy φιλε, δεν διαφωνω σε οσα εγραψεs, παs για το παιχνιδι ναι συμφωνω...αλλα ανεφερα για τα λεφτα είναι δυνατον νεα παληκαρια να δινουν 50 κ 100 ευρω για 10-15 λεπτα πριβε χορο ?? και τι θα κανουν ?? τιποτα!! (εξαιρουνται περιτωσειs) . Αυτό εγραψα απλα. και συ τα ιδια με μενα εγραψεs στουντιο κτλ

puteen69

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Οκτ 2010
Κριτικές
16
Like
375
Πόντοι
2.277
Δεν το πιστεύω το θρυλικό ΕROTICA έκλεισε ??? Η αλήθεια όμως είναι οτι τα τελευταία 2 χρόνια είχε παρακμάσει επικίνδυνα δεν θα ξεχάσω οτι ήταν το πρώτο τέτοιο μαγαζί που πήγα πριν 11 χρόνια και την τελευταία καλή του φουρνιά το 2011

Πλέον τα πράγματα έχουν ζορίσει πολύ για τα στριπτιζάδικα. Ο κόσμος έχει αραιώσει πια λόγω της κρίσης και της αβεβαιότητας, όσοι απ' τους παλιούς "καλούς" πελάτες πάνε αραιά και που κατά κύριο λόγο για ένα  :knockinb: στο πριβέ και την κάνουν στα γρήγορα. Τα δε ποσοστά των κοριτσιών από τις κάρτες είναι πλέον τόσο χαμηλά και μάλιστα πολλές φορές δεν πληρώνονται το πρωί, με αποτέλεσμα όλο και περισσότερες να αναζητούν ειδικά αυτήν την εποχή την τύχη τους στην επαρχία και δη σε κάποιο νησί. Όσοι πάνε λοιπόν για διακοπές σε Κρήτη, Ρόδο, Ζάκυνθο, Μύκονο, Σαντορίνη, ενδεχομένως να πέσουν πάνω σε γνωστές στρίπερ.

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
ας κλείσουν ... πεταμένα λεφτά είναι, ας ήταν καλά οι πυρφόροι άλλες εποχές που τα συντηρούσαν χωρίς λόγο ... και τα κωλόμπαρα το ίδιο μόνο που εκεί υπάρχει και η αίσθηση της καλτίλας οπότε έχουν εναν μικρό λόγο ύπαρξης

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
Δεν εχω παει σε στριπτιζαδικα γιατι δε καταλαβαινω τι νοημα εχει να βλεπεις χωρις να μπορεις να κανεις κατι ιδιως αν εισαι ανω των 18 ετων.Τωρα για το συγκεκριμενο εροτικα στην Αχαρνων,ετυχε παλαιοτερα να δω τις κοπελες που εργαζονταν καθως εμπαιναν για να πιασουν δουλεια.Κατι κοντα ανορεκτικα ρουμανοσαμιαμιδια της συμφορας.Αλλα περι ορεξεως.

GUNS N ROSES

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2015
Like
0
Πόντοι
0
Ετσι ακριβωs είναι φιλε μου οπωs τα γραψεs γιατι απλα δεν είναι στριπερ χορευτριεs, δεν σε εντυπωσιαζουν σαν γυναικεs,  είναι απλα κοριτσακια που είναι για κανενα κωλομπαρο, π.χ. αμα δε δουλεύανε σε κανα σπιτι η στουντιο αυτεs πανω από 2 πελατεs δεν θα παιρνανε. Απλα είναι εγκεφαλικη μαλακια δικη μαs που μαs ενθουσιαζει η ιδεα να κανουμε κατι με κοπελλα μεσα σε Στριπ μαγαζι .  Υ.Γ. Το πρωι να τιs δειτε όταν φευγουνε από το μαγαζι αγνωριστεs...

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Εσυ τη σχεση σου σε στριπ δε τη γνωρισες? Εκει δε πας για να τον χωσεις,εκτος αν το χεις πολυ αναγκη... πας για το παιχνιδι φιλος.Αν ξερεις προκαταβολικα οτι δε το χεις με τα μωρα, να τα παιξεις μπαλιτσα εκτος ακομα κ να τα σπιτωσεις (μονο εσυ το χεις νομιζεις?) καθεσε σπιτι σου η το πολυ μεχρι το στουντιακι να δοκιμασεις κ μουνακι να δεις πως ειναι...
Απόλυτα σωστός!  ;)  :rockon:  :thumbsup:
Το έχω τονίσει και σε παλαιότερα ποστ,ότι έχει καταντήσει κουραστικό!
Τι θέλουν δηλαδή,να ερημώσουν τελείως αυτά τα θρεντ για τα στριπ?
Ή παίρνουν bonus από τους πελάτες που φέυγουν από τα στριπ και πάνε σε στούντιο,μασάζ,xxx μπαρ κλπ?  :-
Πραγματικά,δεν το καταλαβαίνω!
Μόνο σε αυτά τα θρεντ περί στριπ το βλέπω αυτό και είναι λυπηρό.Κανείς δε γράφει τέτοια π.χ στο "Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα",και,φυσικά,πολύ καλώς και γίνεται αυτό,αλλά γιατί στα στριπ?  :think:

GUNS N ROSES

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2015
Like
0
Πόντοι
0
Φιλε μου εγω το εγραψα για τον πολύ απλο λογο ότι τα κοριτσακια που δουλευουν στα Στριπ πολύ απλα δεν είναι στριπερs, είναι κοριτσακια για κωλομπαρα. Ένα απλο παράδειγμα καμμια δε ξερει να χορεψει στον στυλο. Εγω τα γουσταρα τα Στριπ και περασα πολλα χρονια αρκετα βραδια με αληθινεs στριπερ και μπορω να σου πω πολλα ονόματα και ειχα και σχεση με στριπερ και ξερω. Δεν εχω καμμια προθεση να θαψω τα Στριπ και να πω καλα λογια για μπουρδελα και στουντιο. Απλα είναι αμαρτια να δινουν νεα παλικαρια 50 και 100 ευρω για ένα κωλοτριψιμο με μια απλη κοπελιτσα

Nick113

Νέο Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2015
Like
0
Πόντοι
0
Επίσκεψη Τετάρτη στο Athens Queens Χαϊδάρι...
Πρώτη φορά επέλεξα να πάω σχετικά νωρίς 3 η ώρα... το μαγαζί γεμάτο στο ήμισυ και λιγότερο...
Καθίσαμε σε καναπέ απέναντι στην πίστα και τέρμα πίσω αλλά ένας εκ των σερβιτόρων μας έβαλε πλάγια σε μια γωνία για να μπορέσουμε να ξενερώσουμε καλύτερα...Συνήθιζα να πηγαίνω μετά τις 4.30 - 5 που είναι όλες για πάρτυ σου όμως αυτή τη φορά ένιωσα την παρακμή... Τα κορίτσια λίγα για τον κόσμο (φαντάσου να ήταν και γεμάτο)...
Χάλια η κατάσταση, θα αναφέρω όσες πέρασαν από μένα...
Μαρία--Ωραίο κομμάτι μελαχρινό 20 χρονών..μέτριο βυζί..κώλος τουμπανος...για σφαλιάρες
Μιρέλα--Γνωστή εδώ και κανα τρίμηνο στο μαγαζί..Ρουμανάκι 22 χρονών με τρελα γαματο κωλο και μετριο βυζι....
Μιχαέλα-- Ρουμάνα και αυτή απόκτημα των τελευταίων μηνών...Βυζί να γεμίζουν οι χούφτες αλλά πρόσωπο που δεν σε φτιάχνει και τρελά...
Μάλλον έπειτα από αυτην την εμπειρία τελείωσε το Χαϊδάρι για μένα...τα λέμε Συγγρού...

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
απο την αλλη εχουν πεσει οι τιμες.για 5 ευρω εκανα χορο με ενα ωραιο κοριτσι...

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.466
Πόντοι
456
Δεν εχω παει σε στριπτιζαδικα γιατι δε καταλαβαινω τι νοημα εχει να βλεπεις χωρις να μπορεις να κανεις κατι ιδιως αν εισαι ανω των 18 ετων.Τωρα για το συγκεκριμενο εροτικα στην Αχαρνων,ετυχε παλαιοτερα να δω τις κοπελες που εργαζονταν καθως εμπαιναν για να πιασουν δουλεια.Κατι κοντα ανορεκτικα ρουμανοσαμιαμιδια της συμφορας.Αλλα περι ορεξεως.

Μαλλον δεν εζησες τις παλιες  καλες εποχες του εροτικα γιαυτο το λες.

GUNS N ROSES

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2015
Like
0
Πόντοι
0
Παλιεs χρυσεs εποχεs στο TESSERA στην Πειραιωs. Και φυσικα στο παλιο baby ο μακραν το καλυτερο ολων. Ολεs αυτεs που δουλευουν ουτε τσαμπα δεν θα τιs παιρνανε να δουλεψουν στο παλιο ΒABY O και σε αλλα παλια μαγαζια. Υπαρχουν βεβαια και οι εξαιρεσειs αλλα είναι μικρη μειοψηφια. Αληθινεs στριπερ χορευτριεs καταρχήν και δεν ηταν αρπακτικα-στυλ κωλομπαρου ευγενικοτατεs,φιλικοτατεs κτλ κτλ...

thelwboutakia

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα. εν έτη 2006 ήμουν στο  baby o ή baby gold. θα σας γελάσω.η μνήμη μου με απατά. κ όχι μόνο. τέλος πάντων...η κορασιδα στην οποία ζήτησα απλό χορό των 10 μου έκανε handjob κ στο τέλος με έβαλε να τελειώσω στο στόμα της.ο Κυριουλης μετά το αναμα του αναπτήρα μου πήρε ένα 20 αρι το οποίο κατέθεσα κατάευχαριστημένος.γνωρίζουμε αν παίζει πουθενά αυτό σήμερα?

messy

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2012
Like
34
Πόντοι
6
Χθες μοιράζονταν στο Χαλάνδρι κουπόνια με δωρεάν ποτό για το Star.

Manager69

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
111
Like
906
Πόντοι
3.465
Επίσκεψη στο Γκάζι για ποτό με παρέα και στα χέρια μας έπεσαν οι γνωστές γκαζοπροσκλήσεις.
Κι έτσι την Πέμπτη τραβήξαμε για Athens Queens και την Παρασκευή για FBI.

Στο Χαιδάρι τα πράγματα ήταν χαλαρά. Το ρόστερ είχε τρομερές ελλείψεις: Εβίτα, Αλέξια, Ιρίνα, Ντία, Κλαούντια κλπ
Το παρόν έδωσε η Μπιζού με το γνώστο full nude show της.
Οι απλοί χοροί, παραμένουν στα 5Ε.

Στην Μιχαλακοπούλου έτσι κι έτσι. Όπως είναι γνωστό έχει μεταφερθεί εκεί ένα μικρό κομμάτι απ' το ρόστερ του αλκατράζ, με πρώτες και καλύτερες τις αδελφές Μιλένα και Μπιάνκα (και πρώην Κίνκυ Όπερα).
Οι κοπέλες σαφώς πολύ καλύτερες σε εμφάνιση από αυτές στο Queens (με κορυφαία κατά την άποψη μου την νεαρή Άννα), αλλά το πλησιάσμα τους στον πελάτη είναι πάνω-κάτω το ίδιο με αυτό που γίνεται στο Αλκα...
Απλός χορός στα 10Ε και πριβέ στο πενηντάρικο.

Αυτά σε γενικές γραμμές. Έρχονται και κριτικές.  :hi: :hi: :hi:

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.418
Πόντοι
5.916
Επίσκεψη στο Γκάζι για ποτό με παρέα και στα χέρια μας έπεσαν οι γνωστές γκαζοπροσκλήσεις.
Κι έτσι την Πέμπτη τραβήξαμε για Athens Queens και την Παρασκευή για FBI.

Στο Χαιδάρι τα πράγματα ήταν χαλαρά. Το ρόστερ είχε τρομερές ελλείψεις: Εβίτα, Αλέξια, Ιρίνα, Ντία, Κλαούντια κλπ
Το παρόν έδωσε η Μπιζού με το γνώστο full nude show της.
Οι απλοί χοροί, παραμένουν στα 5Ε.

Στην Μιχαλακοπούλου έτσι κι έτσι. Όπως είναι γνωστό έχει μεταφερθεί εκεί ένα μικρό κομμάτι απ' το ρόστερ του αλκατράζ, με πρώτες και καλύτερες τις αδελφές Μιλένα και Μπιάνκα (και πρώην Κίνκυ Όπερα).
Οι κοπέλες σαφώς πολύ καλύτερες σε εμφάνιση από αυτές στο Queens (με κορυφαία κατά την άποψη μου την νεαρή Άννα), αλλά το πλησιάσμα τους στον πελάτη είναι πάνω-κάτω το ίδιο με αυτό που γίνεται στο Αλκα...
Απλός χορός στα 10Ε και πριβέ στο πενηντάρικο.

Αυτά σε γενικές γραμμές. Έρχονται και κριτικές.  :hi: :hi: :hi:

1) που είναι οι κριτικές?
2) γράψε ενδεκάδα

AstraMykonos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2014
Κριτικές
8
Like
120
Πόντοι
1
Καλο Απογευμα, Εχουμε καμια ενημερωση για τη Kelly, εκανε παλια show μαζι με την Ιννα, εχουμε κανενα νεο στοιχειο?? Σας ευχαριστω,

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom