GUNS N ROSES
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Σου απαντησαν στο thread τηs Iνναs, Ρουμανια είναι παντρεμενη
Aρχεs Aυγουστου το γεγονοs κατά τις 04 τα ξεημερωματα αναχωρηση από πολύ γνωστο ιδρυμα της Συγγρου, στην εξοδο μου από το μαγαζι, εκει που είναι η εισοδοσ, είναι εναs υπευθυνοs του καταστηματοs μαζι με 2 του ιδρυματοs και τουs ζητάγανε στα αγγλικα ηταν ξενοι τα 2 παλικαρια υπερβολικα λεφτα για τα ποτα των 2 μεγαλοκοριτσιων ( που πριν από 10-15 χρονια ουτε απεξω δε θα παιρναγανε από Στριπ, ουτε καν για τα μπουρδελα στο Μεταξουργειο ). Τελοsπαντων την ειδα τη φαση, εφυγα, παω να παρω το αυτοκινητο, και τουs συνανατω 60 μετρα πιο πανω με τα ποδια και τουs ρωτησα τι εγινε κτλ. Τα 2 παλικαρια ηταν Αμερικανακια από Νεα Υορκη και τουs ζητάγανε για 2 ποτα που κερασανε τιs 2 μεγαλοκοπελεs 175 ευρω τα πληρωσανε υποχρεωτικα και βριζανε.
Υ.Γ. Ηθελα να ξερα αμα ηταν Ελληνεs θα τα ζητάγανε ??
Λοιπόν παίδες χρειάζομαι την βοήθειά σας. Την επόμενη παρασκευή έχουμε bachelor και χρειαζόμαστε πληροφορίες για να επιλέξουμε που θα καταλήξει η βραδιά. Πιο πριν θα βρισκόμαστε Καλλιθέα οπότε θα εκτιμούσαμε κάποια πρόταση για μαγαζί εκεί κοντά , άντε το πολύ μέχρι μιχαλακοπούλου. Μας ενδιαφέρει κυρίως το show, αλλά φυσικά και το κόστος, μην μας γδύσουν κιόλας. Θα παίξουν και χοροί (όχι prive, δεν νομίζω τουλάχιστον).
Λοιπόν παίδες χρειάζομαι την βοήθειά σας. Την επόμενη παρασκευή έχουμε bachelor και χρειαζόμαστε πληροφορίες για να επιλέξουμε που θα καταλήξει η βραδιά. Πιο πριν θα βρισκόμαστε Καλλιθέα οπότε θα εκτιμούσαμε κάποια πρόταση για μαγαζί εκεί κοντά , άντε το πολύ μέχρι μιχαλακοπούλου. Μας ενδιαφέρει κυρίως το show, αλλά φυσικά και το κόστος, μην μας γδύσουν κιόλας. Θα παίξουν και χοροί (όχι prive, δεν νομίζω τουλάχιστον).
Νέες παρουσίες στο Queens.
Εβίτα (ψηλή,εντυπωσιακή γυναίκα,με αρκετά τατους )
Μαρίνα,Αλίνα (Ρωσία, Ουκρανία δε θυμάμαι ακριβώς ποια είναι από πού..)
Τίνα (ημι-εξωτική παρουσία ).
Δεν έμεινα πολύ καθώς ήμουν πτώμα από τη δουλειά. Τόσο η Μαρίνα ,όσο και η Αλίνα ήταν πολύ καλές στον απλό χορό.
τι σημαίνει αυτό?τί να το κάνεις? αυτό το μαγαζί είναι στα δεν...οπότε...λος πούλος
τι σημαίνει αυτό?
το φαντάστηκα..ετσι και αλλιώς όμως προσωπικά σε Στριπ πάω για κανα ποτάκι και χορό.Για τα υπόλοιπα υπάρχουν καλύτερες και πιο vfm λύσειςδεν γαμάς ούτε καν πίπες και οι περισσότερες δεν παίζουν ούτε μαλακία..
το φαντάστηκα..ετσι και αλλιώς όμως προσωπικά σε Στριπ πάω για κανα ποτάκι και χορό.Για τα υπόλοιπα υπάρχουν καλύτερες και πιο vfm λύσεις
τι σημαίνει αυτό?
κανονικά θα πρεπε να γαμάς...αλλά δυστυχώς είναι μπουρδέλα ολα